Dr Arslanagić Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 mislim da je u pitanju Split, Plinara.
Milogled Bluff Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 (edited) [patkometrija]Na staroj Plinari zastava viori i ona govoripicke su cigani![/patkometrija] Edited February 17, 2011 by Milogled Bluff
assück Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 (edited) reportovao sam te po više osnova, samo da znaš. Šta se tiće Grobara i Delija.Zakurac Grobarima i dobra ekipa i kožne jakete i urbani đir kad ih ja nikad nisan vidija u Splitu za razliku od Cigana kojih je malo dolazilo iz Beograda ali su dolazili. Edited February 17, 2011 by assück
Dr Arslanagić Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Šta se tiće Grobara i Delija.Zakurac Grobarima i dobra ekipa i kožne jakete i urbani đir kad ih ja nikad nisan vidija u Splitu za razliku od Cigana kojih je malo dolazilo iz Beograda ali su dolazili.isli su i grobari u Split ali redje i mnogo manjem broju.docim su cigani isli cesce i u vecem broju, ali je 90% ekipe bilo iz Knina, Benkovca, Kistanja itd...btw, jel smem da navijace Crvene Zvezde da nazivam ciganima? mislim, za mene taj termin nije uvredljiv a nije ni za za navijace Zvezde koje ja znam...
Milogled Bluff Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Koliko ja znam, "cigani" i "grobari" su dozvoljeni termini
assück Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 isli su i grobari u Split ali redje i mnogo manjem broju.docim su cigani isli cesce i u vecem broju, ali je 90% ekipe bilo iz Knina, Benkovca, Kistanja itd...btw, jel smem da navijace Crvene Zvezde da nazivam ciganima? mislim, za mene taj termin nije uvredljiv a nije ni za za navijace Zvezde koje ja znam...ma ja sam samo citirao sa Torcidinog foruma, nisu to moje reči. uostalom, svako ko je iole čitao te priče iz davnina, zna koliko su sve grupe realne i istinoljubive.što se mene tiče, pre bih da koristiš cigani nego delije
Bright Billy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 kad smo vec kod cigana, moja omiljenahttp://www.youtube.com/watch?v=gWZI5MUtUfU
ZokiAsov Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZOlLocmWBNI&feature=player_embedded#at=107
Mark Rothko Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Sa jedne od utakmica Dinamo(Z):Partizan u Maksimiru kasnih osamdesetih.Mislim da je bilo nereseno.
Mark Rothko Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ista godina,isti grad,ali nije Maksimir vec Kranjceviceva-Zagreb:Partizan
Mark Rothko Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cibona - PartizanPartizan izgubio,a meni nije bilo zao jer sam gledao Drazena u njegovoj kuci.Razbio nas je.
Recommended Posts