Jump to content
IGNORED

Lepša strana navijanja

Recommended Posts

Posted

mislim da je u pitanju Split, Plinara.

Posted (edited)

[patkometrija]Na staroj Plinari zastava viori i ona govoripicke su cigani![/patkometrija]

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)

reportovao sam te po više osnova, samo da znaš.

Šta se tiće Grobara i Delija.Zakurac Grobarima i dobra ekipa i kožne jakete i urbani đir kad ih ja nikad nisan vidija u Splitu za razliku od Cigana kojih je malo dolazilo iz Beograda ali su dolazili.

Edited by assück
Posted
Šta se tiće Grobara i Delija.Zakurac Grobarima i dobra ekipa i kožne jakete i urbani đir kad ih ja nikad nisan vidija u Splitu za razliku od Cigana kojih je malo dolazilo iz Beograda ali su dolazili.
isli su i grobari u Split ali redje i mnogo manjem broju.docim su cigani isli cesce i u vecem broju, ali je 90% ekipe bilo iz Knina, Benkovca, Kistanja itd...btw, jel smem da navijace Crvene Zvezde da nazivam ciganima? mislim, za mene taj termin nije uvredljiv a nije ni za za navijace Zvezde koje ja znam...
Posted

Koliko ja znam, "cigani" i "grobari" su dozvoljeni termini

Posted
isli su i grobari u Split ali redje i mnogo manjem broju.docim su cigani isli cesce i u vecem broju, ali je 90% ekipe bilo iz Knina, Benkovca, Kistanja itd...btw, jel smem da navijace Crvene Zvezde da nazivam ciganima? mislim, za mene taj termin nije uvredljiv a nije ni za za navijace Zvezde koje ja znam...
ma ja sam samo citirao sa Torcidinog foruma, nisu to moje reči. uostalom, svako ko je iole čitao te priče iz davnina, zna koliko su sve grupe realne i istinoljubive.što se mene tiče, pre bih da koristiš cigani nego delije
Posted
DSCN1035.jpg?t=1298221158Sa jedne od utakmica Dinamo(Z):Partizan u Maksimiru kasnih osamdesetih.Mislim da je bilo nereseno.
Posted
DSCN1038.jpg?t=1298222011Ista godina,isti grad,ali nije Maksimir vec Kranjceviceva-Zagreb:Partizan
Posted
DSCN1037.jpg?t=1298222349Cibona - PartizanPartizan izgubio,a meni nije bilo zao jer sam gledao Drazena u njegovoj kuci.Razbio nas je.