February 17, 201114 yr [patkometrija]Na staroj Plinari zastava viori i ona govoripicke su cigani![/patkometrija] Edited February 17, 201114 yr by Milogled Bluff
February 17, 201114 yr reportovao sam te po više osnova, samo da znaš. Šta se tiće Grobara i Delija.Zakurac Grobarima i dobra ekipa i kožne jakete i urbani đir kad ih ja nikad nisan vidija u Splitu za razliku od Cigana kojih je malo dolazilo iz Beograda ali su dolazili. Edited February 17, 201114 yr by assück
February 17, 201114 yr Author Šta se tiće Grobara i Delija.Zakurac Grobarima i dobra ekipa i kožne jakete i urbani đir kad ih ja nikad nisan vidija u Splitu za razliku od Cigana kojih je malo dolazilo iz Beograda ali su dolazili.isli su i grobari u Split ali redje i mnogo manjem broju.docim su cigani isli cesce i u vecem broju, ali je 90% ekipe bilo iz Knina, Benkovca, Kistanja itd...btw, jel smem da navijace Crvene Zvezde da nazivam ciganima? mislim, za mene taj termin nije uvredljiv a nije ni za za navijace Zvezde koje ja znam...
February 17, 201114 yr isli su i grobari u Split ali redje i mnogo manjem broju.docim su cigani isli cesce i u vecem broju, ali je 90% ekipe bilo iz Knina, Benkovca, Kistanja itd...btw, jel smem da navijace Crvene Zvezde da nazivam ciganima? mislim, za mene taj termin nije uvredljiv a nije ni za za navijace Zvezde koje ja znam...ma ja sam samo citirao sa Torcidinog foruma, nisu to moje reči. uostalom, svako ko je iole čitao te priče iz davnina, zna koliko su sve grupe realne i istinoljubive.što se mene tiče, pre bih da koristiš cigani nego delije
February 17, 201114 yr kad smo vec kod cigana, moja omiljenahttp://www.youtube.com/watch?v=gWZI5MUtUfU
February 20, 201114 yr Sa jedne od utakmica Dinamo(Z):Partizan u Maksimiru kasnih osamdesetih.Mislim da je bilo nereseno.
February 20, 201114 yr Cibona - PartizanPartizan izgubio,a meni nije bilo zao jer sam gledao Drazena u njegovoj kuci.Razbio nas je.