Jump to content
IGNORED

Lepša strana navijanja

Recommended Posts

Posted (edited)
Navijaci Union Berlina se skupili na stadionu i pjevali Bozicne pjesme :)http://www.youtube.com/watch?v=bawsEs8XW4U
Kako feminizirano! Naši navijači bi pevali "Ubij, zakolji ..." i stadion osvetlili bengalkama koje bi gurali u usta prisutnim policajcima u civilu ... Edited by stoka
Posted

Nema šta da obesim na momm omiljenom topiku ali moram da se javim na početku 2013. Jedino što mogu da nam svima poželim je više strobova poput onih što ih gazza pali. Kad buudu oucali strobovi umesto pesnica, vratićemo se šalovima.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

MIslim da je to bilo protiv Torina ovog novembra.U novembru 2005. na Roma - Fiorentina je bilo ovako -RarxV.jpg?1?9458Edit: na Roma - Fiorentina

Edited by Mark Rothko
Posted

koja je fora sa rominim navijacima i bestom?

Posted

poplava fanzina u poslednje vreme, bravo bravo541713_486206838089631_1583950170_n.jpg150950_486201911423457_224899947_n.jpg

Posted

"Bravo bravo" ? Za početak, kakav im je to grb u naslovu??? :isuse:

Posted

Nije Über (ispred), nego je Oben (iznad). Još imamo da tabanamo do full-scale četnika sever i idolopoklonstva šiptaru Ljoti...

Posted (edited)

jbg, ja volim fanzine.a popularna lopata, iako preferiram Šotrin grb sa buktinjama, je stari simbol i koristio ga je FK još 60-tihEDIT mnogo očekujem od Jusufa Mehmedovskog

Edited by Arbeitmann
Posted (edited)

Lopata je iz nekog razloga jako cesto bila i na ulaznicama za Partizanove utakmice jos tamo 60-tih i 70-tih, mozda i cesce nego grb sa buktinjama, koji opet jeste mnogo lepsi. Secam se da sam 90-tih strepeo da ce da lopata da se ustolici kao jedini grb, ali eto nije.

Edited by Kampokei
Posted

lopata je lepaa na kartama je uvek bila lopata, samo ako nisu štampane specijalne karte, ali toga je bilo jako malo

Posted
koja je fora sa rominim navijacima i bestom?
Valjda tu grupu navijaca Rome, Roma Casual Firm, cine, izmedju ostalih, i dosta Iraca koji rade u Rimu i ostalih sa engleskog govornog podrucja. Odatle transparent Bestu.