Aće Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 nije za odbranu dvorista, al npr za srpske puteve mamara
Čutura Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jedina mana mu je sto na ovo cudo ne moze da stavi municije ni za pet sekundi pucanja
Аврам Гојић Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jao, ja bih na to pa po onima što parkiraju kao svinje.... prođem i ratata, ratata, ratata pa sledeći ratata ratata. pa sledeći ratata, ratata. pa malo stanem da odmorim mitraljez i stavim novi redenik pa ratata, ratata.
nera Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jao, ja bih na to pa po onima što parkiraju kao svinje.... prođem i ratata, ratata, ratata pa sledeći ratata ratata. pa sledeći ratata, ratata. pa malo stanem da odmorim mitraljez i stavim novi redenik pa ratata, ratata. :D +1000000 Kad se pokose svi bahato parkirani ondak preci na bahate vozace.
namenski Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jao, ja bih na to pa po onima što parkiraju kao svinje.... prođem i ratata, ratata, ratata pa sledeći ratata ratata. pa sledeći ratata, ratata. pa malo stanem da odmorim mitraljez i stavim novi redenik pa ratata, ratata.
Аврам Гојић Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) O da. Ratatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata. Edited June 24, 2014 by Грешни Василије
Čutura Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 :D +1000000 Kad se pokose svi bahato parkirani ondak preci na bahate vozace.
namenski Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 O da. Ratatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata. Ne pratis trendove :D , ratatatatatatatatata su bili partizani i Nemci. Sada je: prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Аврам Гојић Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) Ne pratis trendove :D , ratatatatatatatatata su bili partizani i Nemci. Sada je: prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ono jeste, sa 6000rpm čuješ samo vrištanje mašine. Edited June 24, 2014 by Грешни Василије
Miralem Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jao, ja bih na to pa po onima što parkiraju kao svinje.... prođem i ratata, ratata, ratata pa sledeći ratata ratata. pa sledeći ratata, ratata. pa malo stanem da odmorim mitraljez i stavim novi redenik pa ratata, ratata. samo sto u realnosti to ne bi islo tako, vec bi se okliznuo o prvi trotoar jel ne znas da vozis i pobio buljuk dece. i malih belih zeka.
Аврам Гојић Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) samo sto u realnosti to ne bi islo tako, vec bi se okliznuo o prvi trotoar jel ne znas da vozis i pobio buljuk dece. i malih belih zeka. da, ali da sam Max Rockatansky moglo bi kao što sam opisao. znači ja sam Max. a koji ćeš ti da budeš? Edited June 24, 2014 by Грешни Василије
SNARC Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jao, ja bih na to pa po onima što parkiraju kao svinje.... prođem i ratata, ratata, ratata pa sledeći ratata ratata. pa sledeći ratata, ratata. pa malo stanem da odmorim mitraljez i stavim novi redenik pa ratata, ratata. Uradi ovo sa drecavim auto lakom umesto olovom...svet ce biti lepse mesto :)
Aće Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jedina mana mu je sto na ovo cudo ne moze da stavi municije ni za pet sekundi pucanja u vasinom filmu, kao i inace u filmovima to nije problem. a kad mu ostane poslednji metak odrzace onaj monolog: sta mislis koliko sam ispalio metaka, 22999 ili 23000? u svom ovom ludilu i sam ne znam...
Recommended Posts