July 31, 201311 yr naleteh sad na vest da je ilija šoškić imao neku dvodnevnu radionicu u muzeju u kraljevuvolela bih da sam prisutvovala tome, on je veoma zanimljiv lik
August 3, 201311 yr umetnost je ono sto se desava u strukturama umetnosti, osim kada je u pitanju soubiznis :Dnego, meni je fascinantno koliko su amerikanci dirljivo naivni kao ljudi / drustvo / nacija.oni su bukvalno kao neki izmisljeni sheeple protoljudi u svojoj naivnosti.
August 4, 201311 yr nego, meni je fascinantno koliko su amerikanci dirljivo naivni kao ljudi / drustvo / nacija.Darche, ovde je pao tvrd kasting, ne vidim ja ovde nikakve "amerikance/naciju". Edited August 4, 201311 yr by CowBoy
August 5, 201311 yr Svuda gde postoji fan baza. U Londonu glatko, uz njihovu pop scenu, fanove i ostalo.A ne moze se reci da su ameri i englezi slicni kao narodi™Imas pricu od pre par godina kada je Lady Gaga dovukla tviterom publiku na Marinin performans. Ovo je (nemastovit) Marinin odgovor na tu prirodnu vezu izmedju popa i savremene uslovno receno umetnosti.Mislim, odgledao video, nista mi nije jasno - od reakcija publike (nicim izazvani alplauzi na interakcije izmedju Boga i publike ili Boga i Boga) do smisla performansa (dva tela sa dva para ociju koja reaguju jedno na drugo? Ima li nesto sem toga, zaista ne razumem).Sve u svemu, imao konstantne transfere neprijatnosti, ali to je verovatno do mene. Edited August 5, 201311 yr by CowBoy
August 5, 201311 yr Author Svuda gde postoji fan baza. U Londonu glatko, uz njihovu pop scenu, fanove i ostalo.A ne moze se reci da su ameri i englezi slicni kao narodi™Imas pricu od pre par godina kada je Lady Gaga dovukla tviterom publiku na Marinin performans. Ovo je (nemastovit) Marinin odgovor na tu prirodnu vezu izmedju popa i savremene uslovno receno umetnosti.Mislim, odgledao video, nista mi nije jasno - od reakcija publike (nicim izazvani alplauzi na interakcije izmedju Boga i publike ili Boga i Boga) do smisla performansa (dva tela sa dva para ociju koja reaguju jedno na drugo? Ima li nesto sem toga, zaista ne razumem).Sve u svemu, imao konstantne transfere neprijatnosti, ali to je verovatno do mene.pa zapravo su daleko slicniji nego bilo ko drugi. special relations. ta drasticna razlika postoji samo u masti zadrtih anglofila. prakticno dele istu popularnu kulturu.
August 6, 201311 yr Sve u svemu, imao konstantne transfere neprijatnosti, ali to je verovatno do mene.Meni je delovalo da je i Marina imala zestoke transfere neprijatnosti al je junacki podnela, for the cause
September 3, 201311 yr ima li šta dobro u izložbeno-instalacijskoj ponudi trenutno, a da se može posetiti nedeljom?gnrčarija, vizantija, hortikultura stop.
September 3, 201311 yr Author mozda ti ovo odgovaramislim ja bih to preporucio. Edited September 3, 201311 yr by kim_philby
September 3, 201311 yr Author hvala, a u centru? :Dpa imas, od sutra, milosa tomica u galeriji kcb i od petka anicu vuctic u salonu MSUB. no ja bih svakako preporucio sretenovicevu izlozbu.