duda Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 naleteh sad na vest da je ilija šoškić imao neku dvodnevnu radionicu u muzeju u kraljevuvolela bih da sam prisutvovala tome, on je veoma zanimljiv lik
DarkAttraktor Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 umetnost je ono sto se desava u strukturama umetnosti, osim kada je u pitanju soubiznis :Dnego, meni je fascinantno koliko su amerikanci dirljivo naivni kao ljudi / drustvo / nacija.oni su bukvalno kao neki izmisljeni sheeple protoljudi u svojoj naivnosti.
Caligula Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) nego, meni je fascinantno koliko su amerikanci dirljivo naivni kao ljudi / drustvo / nacija.Darche, ovde je pao tvrd kasting, ne vidim ja ovde nikakve "amerikance/naciju". Edited August 4, 2013 by CowBoy
DarkAttraktor Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 okej to. al da li ti mislis da bi ovo moglo igde drugde da se desi ?
Caligula Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Svuda gde postoji fan baza. U Londonu glatko, uz njihovu pop scenu, fanove i ostalo.A ne moze se reci da su ameri i englezi slicni kao narodi™Imas pricu od pre par godina kada je Lady Gaga dovukla tviterom publiku na Marinin performans. Ovo je (nemastovit) Marinin odgovor na tu prirodnu vezu izmedju popa i savremene uslovno receno umetnosti.Mislim, odgledao video, nista mi nije jasno - od reakcija publike (nicim izazvani alplauzi na interakcije izmedju Boga i publike ili Boga i Boga) do smisla performansa (dva tela sa dva para ociju koja reaguju jedno na drugo? Ima li nesto sem toga, zaista ne razumem).Sve u svemu, imao konstantne transfere neprijatnosti, ali to je verovatno do mene. Edited August 5, 2013 by CowBoy
kim_philby Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Svuda gde postoji fan baza. U Londonu glatko, uz njihovu pop scenu, fanove i ostalo.A ne moze se reci da su ameri i englezi slicni kao narodi™Imas pricu od pre par godina kada je Lady Gaga dovukla tviterom publiku na Marinin performans. Ovo je (nemastovit) Marinin odgovor na tu prirodnu vezu izmedju popa i savremene uslovno receno umetnosti.Mislim, odgledao video, nista mi nije jasno - od reakcija publike (nicim izazvani alplauzi na interakcije izmedju Boga i publike ili Boga i Boga) do smisla performansa (dva tela sa dva para ociju koja reaguju jedno na drugo? Ima li nesto sem toga, zaista ne razumem).Sve u svemu, imao konstantne transfere neprijatnosti, ali to je verovatno do mene.pa zapravo su daleko slicniji nego bilo ko drugi. special relations. ta drasticna razlika postoji samo u masti zadrtih anglofila. prakticno dele istu popularnu kulturu.
Leia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Sve u svemu, imao konstantne transfere neprijatnosti, ali to je verovatno do mene.Meni je delovalo da je i Marina imala zestoke transfere neprijatnosti al je junacki podnela, for the cause
kgmr Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ima li šta dobro u izložbeno-instalacijskoj ponudi trenutno, a da se može posetiti nedeljom?gnrčarija, vizantija, hortikultura stop.
kim_philby Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 (edited) mozda ti ovo odgovaramislim ja bih to preporucio. Edited September 3, 2013 by kim_philby
gagorder Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ja bih cipele da vidim. muzej primenjene. ne znam je l se to kvalifikuje :)
kim_philby Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 hvala, a u centru? :Dpa imas, od sutra, milosa tomica u galeriji kcb i od petka anicu vuctic u salonu MSUB. no ja bih svakako preporucio sretenovicevu izlozbu.
Recommended Posts