Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

najiritantnije muzičke numere

Featured Replies

http://www.youtube.com/watch?v=GAM9diIDHqsI get knocked down But I get up again You're never going to keep me down ... voleo bih da isprobam nekolike metode posle kojih vise ne bi ustaoangry.gif
  • Replies 340
  • Views 34.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vala bašslobodan sam da dodam i prve dve pratilje, pitera gebrijela i stinga i da zapevam evrting evrting evrting
Gabriel pokraden.
Gabriel pokraden.
a što, pa prva je pratilja :)Ej, evo ga ide sad na radiju - ZombieIdealno za rubriku.
a što, pa prva je pratilja :)
Ma daj, covek je car. Uz uspone i padove, naravno, sto je i ljucki.[off topic]

Takodje bi podsetio i na ovaj blistavi trenutakc9ac124128a0826173566010.L._AA300_.jpg

[/off topic]

Edited by Indy

Ma daj, covek je car.]
Vidi:-proud mary je carska pesma-jj flash je c.p.-tina turner moćno peva u simply the best,pa mi ne smeta što te pesme nekog nerviraju.A iskreno, Sting mi je mnogo veći smor od Gebrijela.

OK, onda nisam shvatio temu. Mislio sam da je ovo o iritantnim pesmama, a ono jos jedno mudrosersko izdrkavanje.

OK, onda nisam shvatio temu. Mislio sam da je ovo o iritantnim pesmama, a ono jos jedno mudrosersko izdrkavanje.
Većina je u svojim postovima istakla drugi smisao od onog u naslovu teme, pa se sve svodi na lično.Da ne oftopičarim dalje: RHCP - pesmu nasumice odabrati iz bogatog kataloga

Edited by Ras

queen bohemian rhapsodyeurope final countdownbeatles yesterdaysting every breath you take beatles hey juderolling stones angiegeneracija 5 - ti samo budi dovoljno dalekopaul mccartney & stevie wonder ebony and ivorypaul mccartney & michael jackson say say saybobby mcferrin don't worry be happyelektricni orgazam igra rock 'n' roll cela jugoslavijabryan adams everything i do) i do it for youtoto rosanna