Jump to content
IGNORED

najiritantnije muzičke numere

maheem

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

20

• Ras

12

• Mr.Mxyzptlk

11

• morgana

9

Posted
vala bašslobodan sam da dodam i prve dve pratilje, pitera gebrijela i stinga i da zapevam evrting evrting evrting
Gabriel pokraden.
Posted
Gabriel pokraden.
a što, pa prva je pratilja :)Ej, evo ga ide sad na radiju - ZombieIdealno za rubriku.
Posted (edited)
a što, pa prva je pratilja :)
Ma daj, covek je car. Uz uspone i padove, naravno, sto je i ljucki.[off topic]

Takodje bi podsetio i na ovaj blistavi trenutakc9ac124128a0826173566010.L._AA300_.jpg

[/off topic]

Edited by Indy
Posted
Ma daj, covek je car.]
Vidi:-proud mary je carska pesma-jj flash je c.p.-tina turner moćno peva u simply the best,pa mi ne smeta što te pesme nekog nerviraju.A iskreno, Sting mi je mnogo veći smor od Gebrijela.
Posted

OK, onda nisam shvatio temu. Mislio sam da je ovo o iritantnim pesmama, a ono jos jedno mudrosersko izdrkavanje.

Posted (edited)
OK, onda nisam shvatio temu. Mislio sam da je ovo o iritantnim pesmama, a ono jos jedno mudrosersko izdrkavanje.
Većina je u svojim postovima istakla drugi smisao od onog u naslovu teme, pa se sve svodi na lično.Da ne oftopičarim dalje: RHCP - pesmu nasumice odabrati iz bogatog kataloga Edited by Ras
Posted

queen bohemian rhapsodyeurope final countdownbeatles yesterdaysting every breath you take beatles hey juderolling stones angiegeneracija 5 - ti samo budi dovoljno dalekopaul mccartney & stevie wonder ebony and ivorypaul mccartney & michael jackson say say saybobby mcferrin don't worry be happyelektricni orgazam igra rock 'n' roll cela jugoslavijabryan adams everything i do) i do it for youtoto rosanna