Jump to content

najiritantnije muzičke numere

Featured Replies

http://www.youtube.com/watch?v=GAM9diIDHqsI get knocked down But I get up again You're never going to keep me down ... voleo bih da isprobam nekolike metode posle kojih vise ne bi ustaoangry.gif
vala bašslobodan sam da dodam i prve dve pratilje, pitera gebrijela i stinga i da zapevam evrting evrting evrting
Gabriel pokraden.
Gabriel pokraden.
a što, pa prva je pratilja :)Ej, evo ga ide sad na radiju - ZombieIdealno za rubriku.
a što, pa prva je pratilja :)
Ma daj, covek je car. Uz uspone i padove, naravno, sto je i ljucki.[off topic]

Takodje bi podsetio i na ovaj blistavi trenutakc9ac124128a0826173566010.L._AA300_.jpg

[/off topic]

Edited by Indy

Ma daj, covek je car.]
Vidi:-proud mary je carska pesma-jj flash je c.p.-tina turner moćno peva u simply the best,pa mi ne smeta što te pesme nekog nerviraju.A iskreno, Sting mi je mnogo veći smor od Gebrijela.

OK, onda nisam shvatio temu. Mislio sam da je ovo o iritantnim pesmama, a ono jos jedno mudrosersko izdrkavanje.

OK, onda nisam shvatio temu. Mislio sam da je ovo o iritantnim pesmama, a ono jos jedno mudrosersko izdrkavanje.
Većina je u svojim postovima istakla drugi smisao od onog u naslovu teme, pa se sve svodi na lično.Da ne oftopičarim dalje: RHCP - pesmu nasumice odabrati iz bogatog kataloga

Edited by Ras

queen bohemian rhapsodyeurope final countdownbeatles yesterdaysting every breath you take beatles hey juderolling stones angiegeneracija 5 - ti samo budi dovoljno dalekopaul mccartney & stevie wonder ebony and ivorypaul mccartney & michael jackson say say saybobby mcferrin don't worry be happyelektricni orgazam igra rock 'n' roll cela jugoslavijabryan adams everything i do) i do it for youtoto rosanna