Jump to content
IGNORED

najiritantnije muzičke numere

maheem

Recommended Posts

Posted
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOd ovoga dobijem dijareju posle 15 sekundi i želju da produktima iste oblepim autora, producenta, aranžera, snimatelja, pevača, autora, producenta...i sve ostale koji su učestvovali u stvaranju ovoga...nečega. I sve one koji puštaju po televizijama, radijima, jutjubovima, nečemu. I poserem se po njima. Mržnjamržnjamržnja
  • Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

20

• Ras

12

• Mr.Mxyzptlk

11

• morgana

9

Posted

Čak i kako stoji na ovoj slici je za mržnju.

Posted
novi kenja vest
Tu imam pomesana osecanja. Produkcija mi je 1 vrh, Power i all of the lights narocito jebacki, ali sam Kanye i svi gosti su mi za povracanje.
Posted

juce imo priliku da malo cujem. jebote, robocki glas i slicni efekti...a gosti jebote...meni je jezivo, al ozbiljno jezivo.

Posted

Jebiga, i mene cimer drogirao sistematski time, pa mi je valjda postalo prihvatljivije. Na prvo slusanje sam zapravo imao istu reakciju.

Posted

ja za vecinu novih stvari koje mi uzasno idu na nerve pojma nemam ko ih poje

Posted

Treba otići u bilo koji BG klub gde se okupljaju V džemperlije i bankarske službenice i od nastupajućih bendova ćornuti set liste te to samo prekopirati ovde. Kad ih vidiš sa onim osmesima broj 6 kako se gibaju uz Elvisovu "Suspicious minds" dođe ti da iskopaš debelog skota, pucaš mu u glavu, vratiš ga u rupu i jednostavno zabraniš muziku.