Jump to content

najiritantnije muzičke numere

Featured Replies

Kako je krenulo nema tog muzičkog djelatnika koji će izbeći oštrici ppp kritike...eventualno Betoven.
nije tema najiritantniji autor nego numera jel da, a i najvećima se potkrade neki fušeraj
nije tema najiritantniji autor nego numera jel da, a i najvećima se potkrade neki fušeraj
To i kažem, tu smo da pokažemo da su i najveći jelte fušeri, kako smo samo pametni. Fali samo Kudravi da disektira EKV.
može i bilo što drugo od cijenjene umjetnicenešto starohttp://www.youtube.com/watch?v=3YaStzbltk4ima i nešto od one ruskinje (?) ((in your face, sedmico!!)) ono kao and my heart goes neki qratz, ne sjećam se pa i ne nalazim..

Edited by Roger Sanchez

čak ni to, mnoge od numera nisu fušeraj, slušale su se svojedobno, ili se i dalje slušaju kad je prilika™, no problem je u njihovom besomučnom vrćenju po televizijama, radio stanicama, diskaćima™, žurkama, reklamama, liftovima, supermarketima, telefonskim youareonhold pauzama, i ko zna gde sve još ne, što kod normalnog čoeka izaziva guantanamo momente i želju da si šrafcigerom probije bubnjiće.zato je i čumbavamba toliko užasavajuća.

Edited by Gonzo

To i kažem, tu smo da pokažemo da su i najveći jelte fušeri, kako smo samo pametni. Fali samo Kudravi da disektira EKV.
a tek malo južnije, šta bogohulnici o federeru pišu...

nije tema nesto pretenciozna, zive ljude iritira sve i svasta. bar mene, sta znam. a ni ukus se ne bazira samo na pretpostavci o objektivnom kvalitetu (ako tako nesto postoji) no i po drugim kriterijumima.ja bih recimo ukinula dobrih 70% acid jazza

Edited by morgana

čak ni to, mnoge od numera nisu fušeraj, slušale su se svojedobno, ili se i dalje slušaju kad je prilika™, no problem je u njihovom besomučnom vrćenju po televizijama, radio stanicama, diskaćima™, žurkama, reklamama, liftovima, supermarketima, telefonskim youareonhold pauzama, i ko zna gde sve još ne, što kod normalnog čoeka izaziva guantanamo momente i želju da si šrafcigerom probije bubnjiće.zato je i čumbavamba toliko užasavajuća.
jasno. to je to.ja sam samo tu stao u odbranu prava da nam se ogade neke u etru najforsiranije numere od inače veoma kvalitetnih autora.neko je pomenuo i losing my religion.moj je izbor jedan od fan favorita kad se radi o stonsima, jedna od prvih asocijacija na njih. pesma sa najiritantnijim mogućim, ravnim veselkastim refrenom, nedostojnim i mnogo slabijih imena.

Edited by dillinger

jasno. to je to.ja sam samo tu stao u odbranu prava da nam se ogade neke u etru najforsiranije numere od inače veoma kvalitetnih autora.neko je pomenuo i losing my religion.
ma idi, ja počesto kad čujem love will tear us apart, u originalu ili nekoj od obrada, kažem oh my, not again, iako mi je to jedna od all time favourite pesama i bendova.tako da ova tema nikakve veze nema s umišljenim ppp snobizmom ili šta ti ja znam, već s normalnom ljudskom reakcijom da ga irititaju repetitivni zvuci.edit: i da, nisam preterivao, jednom prilikom su mi ekšli pustili jebenu čumbamumbu na čekanju, dal sam bio okrenuo taksi, ili već neku od službi.

Edited by Gonzo

Nisam baš shvatio iz naslova i prvog posta da je maheem na to mislio ali dobro...niti vidim da je normalna ljudska reakcija na repetitivne zvuke iritiranost. U stanju sam da 1 te istu pesmu puštam stotine puta na repeat i nisam primetio nikakve negativne reakcije na sebi ili u sebi.

Edited by Hartmann

U stanju sam da 1 te istu pesmu puštam stotine puta na repeat i nisam primetio nikakve negativne reakcije na sebi ili u sebi.
+1puštam sebi. kad želim. ne da mi puštaju.

hm da, kod nekih 'velikih' numera dolazi prosto do zasićenja, a neke su loše i na prvo slušanje. u prvu grupu spadaju pomenute love will tear us apart i losing my religion, a jumpin jack flash u drugu :D

Ono od Vitni Hjuston iz onog filma sa Kevinom Kostnerom. :shrugs:
prva na mojoj listi svih vremena. kada to čujem, postanem agresivan.
las ketchup - asereje
refren:Aserejé ja de jé de jebetu de jebere sebiunouva
uglavnom solidne/dobre pesme, ali upravo to, izraubovane:hit the road jack
mislim da je chan marshall, verovali ili ne, vlasnica najgore obrade ovoga.

Edited by Malkmus