Ryan Franco Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-0Rl4RmiK6Y
dillinger Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kako je krenulo nema tog muzičkog djelatnika koji će izbeći oštrici ppp kritike...eventualno Betoven.nije tema najiritantniji autor nego numera jel da, a i najvećima se potkrade neki fušeraj
Sara Goldfarb Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QD_lGReBQuY
čekmeže Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 nije tema najiritantniji autor nego numera jel da, a i najvećima se potkrade neki fušerajTo i kažem, tu smo da pokažemo da su i najveći jelte fušeri, kako smo samo pametni. Fali samo Kudravi da disektira EKV.
nautilus Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A&ob=av2el
Roger Sanchez Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) može i bilo što drugo od cijenjene umjetnicenešto starohttp://www.youtube.com/watch?v=3YaStzbltk4ima i nešto od one ruskinje (?) ((in your face, sedmico!!)) ono kao and my heart goes neki qratz, ne sjećam se pa i ne nalazim.. Edited January 26, 2011 by Roger Sanchez
Gonzo Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) nije tema najiritantniji autor nego numera jel da, a i najvećima se potkrade neki fušerajčak ni to, mnoge od numera nisu fušeraj, slušale su se svojedobno, ili se i dalje slušaju kad je prilika™, no problem je u njihovom besomučnom vrćenju po televizijama, radio stanicama, diskaćima™, žurkama, reklamama, liftovima, supermarketima, telefonskim youareonhold pauzama, i ko zna gde sve još ne, što kod normalnog čoeka izaziva guantanamo momente i želju da si šrafcigerom probije bubnjiće.zato je i čumbavamba toliko užasavajuća. Edited January 26, 2011 by Gonzo
dillinger Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 To i kažem, tu smo da pokažemo da su i najveći jelte fušeri, kako smo samo pametni. Fali samo Kudravi da disektira EKV.a tek malo južnije, šta bogohulnici o federeru pišu...
morgana Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) nije tema nesto pretenciozna, zive ljude iritira sve i svasta. bar mene, sta znam. a ni ukus se ne bazira samo na pretpostavci o objektivnom kvalitetu (ako tako nesto postoji) no i po drugim kriterijumima.ja bih recimo ukinula dobrih 70% acid jazza Edited January 26, 2011 by morgana
dillinger Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) čak ni to, mnoge od numera nisu fušeraj, slušale su se svojedobno, ili se i dalje slušaju kad je prilika™, no problem je u njihovom besomučnom vrćenju po televizijama, radio stanicama, diskaćima™, žurkama, reklamama, liftovima, supermarketima, telefonskim youareonhold pauzama, i ko zna gde sve još ne, što kod normalnog čoeka izaziva guantanamo momente i želju da si šrafcigerom probije bubnjiće.zato je i čumbavamba toliko užasavajuća.jasno. to je to.ja sam samo tu stao u odbranu prava da nam se ogade neke u etru najforsiranije numere od inače veoma kvalitetnih autora.neko je pomenuo i losing my religion.moj je izbor jedan od fan favorita kad se radi o stonsima, jedna od prvih asocijacija na njih. pesma sa najiritantnijim mogućim, ravnim veselkastim refrenom, nedostojnim i mnogo slabijih imena. Edited January 26, 2011 by dillinger
Gonzo Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) jasno. to je to.ja sam samo tu stao u odbranu prava da nam se ogade neke u etru najforsiranije numere od inače veoma kvalitetnih autora.neko je pomenuo i losing my religion.ma idi, ja počesto kad čujem love will tear us apart, u originalu ili nekoj od obrada, kažem oh my, not again, iako mi je to jedna od all time favourite pesama i bendova.tako da ova tema nikakve veze nema s umišljenim ppp snobizmom ili šta ti ja znam, već s normalnom ljudskom reakcijom da ga irititaju repetitivni zvuci.edit: i da, nisam preterivao, jednom prilikom su mi ekšli pustili jebenu čumbamumbu na čekanju, dal sam bio okrenuo taksi, ili već neku od službi. Edited January 26, 2011 by Gonzo
čekmeže Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) Nisam baš shvatio iz naslova i prvog posta da je maheem na to mislio ali dobro...niti vidim da je normalna ljudska reakcija na repetitivne zvuke iritiranost. U stanju sam da 1 te istu pesmu puštam stotine puta na repeat i nisam primetio nikakve negativne reakcije na sebi ili u sebi. Edited January 26, 2011 by Hartmann
Gonzo Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 U stanju sam da 1 te istu pesmu puštam stotine puta na repeat i nisam primetio nikakve negativne reakcije na sebi ili u sebi. +1puštam sebi. kad želim. ne da mi puštaju.
dillinger Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 hm da, kod nekih 'velikih' numera dolazi prosto do zasićenja, a neke su loše i na prvo slušanje. u prvu grupu spadaju pomenute love will tear us apart i losing my religion, a jumpin jack flash u drugu :D
Malkmus Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) Ono od Vitni Hjuston iz onog filma sa Kevinom Kostnerom. :shrugs:prva na mojoj listi svih vremena. kada to čujem, postanem agresivan.las ketchup - aserejerefren:Aserejé ja de jé de jebetu de jebere sebiunouvauglavnom solidne/dobre pesme, ali upravo to, izraubovane:hit the road jackmislim da je chan marshall, verovali ili ne, vlasnica najgore obrade ovoga. Edited January 26, 2011 by Malkmus
Recommended Posts