April 30, 2024Apr 30 @BlackGeorge Ako nije kasno, Gazprom/NIS ti je najsigurnije ako to sipaš i kod nas i odgovara ti jer je to gorivo direkt iz Pančeva, za ostale ne znam šta mućkaju i sa čime da budem iskren. Nije isključeno i da ostali u nekoj meri uzimaju iz Pančeva, Nestro više nema svoju rafineriju, Hifa cisterne sam vidjao na autoputu prema Beogradu, Mankom (Moma i Vlada Mandić) bih izbegao u širokom luku. Edited April 30, 2024Apr 30 by ducca
May 4, 2024May 4 U HR i SLO benzin 1.56e dizel 1.5e.. na autoputu u SLO oko 30 centi skuplje. U IT benzin 1.95e a dizel 1.8e video samo na jednom mestu.
May 13, 2024May 13 U SLO benzin 1.54, dizel 1.48e, na autoputu oko 30 centi vise. U HR 1.54e benzin i 1.41 dizel, svuda ista cena. Edited May 13, 2024May 13 by Milosh76
August 18, 2024Aug 18 On 13. 5. 2024. at 11:29, Milosh76 said: U SLO benzin 1.54, dizel 1.48e, na autoputu oko 30 centi vise. U HR 1.54e benzin i 1.41 dizel, svuda ista cena. Tri meseca kasnije, u Hrvatskoj ista cena dizela. U Sloveniji 1.51, na autoputu ne znam koliko je, u Austriji čini mi se 1.58. Kod nas 1.70. Jebem vam majku svima, na čelu sa... (nije Hans Holcijus).
August 18, 2024Aug 18 4 hours ago, Sokrat said: Tri meseca kasnije, u Hrvatskoj ista cena dizela. U Sloveniji 1.51, na autoputu ne znam koliko je, u Austriji čini mi se 1.58. Kod nas 1.70. Jebem vam majku svima, na čelu sa... (nije Hans Holcijus). U Turskoj oko 45 lira, sto je izmedju 1.2 i 1.3e za litar i pored ogromne inflacije. Evro je oko 35 lira.
September 18, 2024Sep 18 U Rumuniji je benzin 95 oko 8 leja za litar, što dođe oko 1,6 evra. U Mađarskoj sam za vikend plaćao 587 forinti za litar, što dođe oko 1,5 evra. U Bugarskoj je u julu bio oko 2,75 leva, što mu dođe oko 1,35 evra, i to je bilo osetno jeftinije nego u Srbiji tada, skoro 40 centi za litar. Sa ovim poslednjim pojeftinjenjem u Srbiji više nije tako značajna razlika. Bilo bi mi povoljnije da sam za vikend sipao u Srbiji za 172 dinara, nego u Mađarskoj.
September 18, 2024Sep 18 On 18.8.2024. at 9:02, Sokrat said: Tri meseca kasnije, u Hrvatskoj ista cena dizela. U Sloveniji 1.51, na autoputu ne znam koliko je, u Austriji čini mi se 1.58. Kod nas 1.70. Jebem vam majku svima, na čelu sa... (nije Hans Holcijus). U suštini, razlika je mnogo veća kad uzmeš u obzir kvalitet goriva u Slo i Hr. Govno koje NIS prodaje svima troši bar litar više.
September 18, 2024Sep 18 40 minutes ago, April said: U suštini, razlika je mnogo veća kad uzmeš u obzir kvalitet goriva u Slo i Hr. Govno koje NIS prodaje svima troši bar litar više. ne trošim nis-ovo gorivo, ali nisam primetio nikakvu specijalnu razliku između domaćeg mol/omv/shell i onog u hrvatskoj ili sloveniji(austriji)
September 18, 2024Sep 18 mit koji podgrevaju vozači koji ne izbivaju iz gradova pa se oduševe kako im kola rade kada odu na more u grčku - za njih je isto kada se vozi od semafora do semafora 30 km/h i kada se vozi na autoputu 130 km/h, nemaju pojma da se nakuplja garež u motoru od kratkih deonica, kada motor ne stigne ni da postigne radnu temperaturu, pa se čude kako motor prodiše posle višečasovne vožnje na auto-putu kada se većina te prljavštine sagori... - taj efekat traje još par nedelja od povratka sa mora, pa lošije performanse kao posledica gradske vožnje, oni pripisuju novom gorivu koji sipaju na domaćim pumpama
September 18, 2024Sep 18 Ina dizel u Hrvatskoj >>>>>>>>> Eko dizel u Srbiji. Ne znam da li je do Eko pumpe, navikla sam se da tamo sipam i skupljam bodove
September 18, 2024Sep 18 ja sam pisao samo o potrošnji, identična je gde god ga sipao euro dizel samo & isključivo na mol-ovim pumpama ima i kod njih da se skupljaju bodovi Spoiler
September 18, 2024Sep 18 Ja sam u svoje vreme brendirao MOL i OMV pumpe preko firme koja im baždari automate i svi kažu da samo diluju gorivo koje dobiju od NIS-a, sem par specijalnih vrsta goriva. Za ovo što pričate u vezi kvaliteta pojma nemam, probaću da vam verujem, samo sam primetio da mi u Makedoniji lošije vuče nego kod nas, pa ne vidim zašto u Hrvatskoj ili Mađarskoj ne bi bilo obrnuto.