Antagonist Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Čini mi se da bi dizel bi bio jeftiniji da nema ovog ograničenja cena od strane države.Bukvalno je svuda u regionu jeftiniji. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
đorđe geprat Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 digneš cenu dizela do neba da geprat popizdi a seljaku kažeš da misliš na njega jer mu prodaješ jeftinije pa nema razloga da se buni.
foto Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) u MNE gde je gorivo bilo skuplje bar 15tak godina litar benzina 1.35 evara. ostavio sam ovo leto dizela u srbiji i vozio se za manje para, ne pamtim od kada. Edited September 2, 2022 by foto
đorđe geprat Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 On 2.9.2022. at 19:35, renne said: Benzin 180 Dizel 213.5 ja se sećam vremena kada je dizel bio jeftiniji od benzina. neko mi reče da je zbog ekologije ovako sada, neko da se nešto obračunava po toni a ne po litru. zaistame zanima zašto je ovo ovako sada. posebno, ovolika razlika u cenama.
mustang Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Niko da iskomentarise sto mi auto predlaze da stanem, odmorim malo na tabli mi iskakalo da napravim coffee break
renne Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 22 minutes ago, mustang said: Niko da iskomentarise sto mi auto predlaze da stanem, odmorim malo na tabli mi iskakalo da napravim coffee break e pa to je sad snadard, svi to imamo
Zli Gli Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Meni izbacivalo zatvori prozore zbog manje potrosnje i slicne gluposti, valjda na Audiju nekom nedavno. Samo zbunjivanje nepotrebno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Tpojka Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 16 minutes ago, renne said: e pa to je sad snadard Plus pokazuje tamo gdje ima naselja (kafića).
mustang Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 1 hour ago, renne said: e pa to je sad snadard, svi to imamo Meni ovo prvi put sad da iskace zato sam i podelila sa vama. A pa nisam znala da je standard Meni ne pokazuje nista. Il ja to ne znam da upalim. Mada mi ni ne treba. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 znam da to izbacuje na vw-imw(vw seat škoda), na renaultu jok i zahvalan sam im na tome, ne može ni sms/viber/wu smo preko siri, a to ne rabim
mraki Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 4 hours ago, mustang said: Meni ovo prvi put sad da iskace zato sam i podelila sa vama. A pa nisam znala da je standard Meni ne pokazuje nista. Il ja to ne znam da upalim. Mada mi ni ne treba. Izbacuje valjda kad par sati neprekidno voziš, možda samo nisi primećivala ranije. Ili nisi išla na duže ture tim autom.
radisa Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 2 minutes ago, mraki said: Izbacuje valjda kad par sati neprekidno voziš, možda samo nisi primećivala ranije. Ili nisi išla na duže ture tim autom. Ili ako primeti vrludanje i umor...
mustang Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Stavila sam ga na kruz, samo sam volan drzala Al nisam stala 3sata, verovatno je zbog toga onda
Recommended Posts