December 12, 20186 yr Danas isao na pumpu posle jedno mesec dva bez auta, benzin 15 i po dinara jeftiniji na Molu od dizela...
December 12, 20186 yr 6 minutes ago, Zli Gli said: Danas isao na pumpu posle jedno mesec dva bez auta, benzin 15 i po dinara jeftiniji na Molu od dizela... odavno je tako brt moj
December 12, 20186 yr Zavisi koji benzin i koji dizel. Meni se svidja sto kod Lukoila dobijam bezolovni za 142 dinara
December 12, 20186 yr završio sa šelom i vraćam se mađarima klasični vaćaroši, prva tura fantastično gorivo, svaka sledeća sve lošija tj slabija čao zdravo
December 12, 20186 yr U Novom Sadu nikako da otvore, evo vidim napunili su i police ali pumpa ne radi, valjda nisu dovoljno platili. Poslušaću te pa ću sipati 1 , šteta, usput su mi. MOL mi je ok ali pumpa im je mala u NSu pa pa bude gužva.
December 12, 20186 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: završio sa šelom i vraćam se mađarima klasični vaćaroši, prva tura fantastično gorivo, svaka sledeća sve lošija tj slabija čao zdravo Upravo sam slicno odlucio..Brzo mi je nekako ispariloovo sto sam poslednje sipao na Shell-u. Naravno, svaka prilika za odlazak u Djaramlend ili Rumuniju znaci pun rezervoar u povratku.
December 12, 20186 yr 9 minutes ago, čekmeže said: U Novom Sadu nikako da otvore, evo vidim napunili su i police ali pumpa ne radi, valjda nisu dovoljno platili. Poslušaću te pa ću sipati 1 , šteta, usput su mi. MOL mi je ok ali pumpa im je mala u NSu pa pa bude gužva. Mol ima 3 pumpe u NS... Jedna na Futoškom putu, jedna iza Sajma i jedna prema Žeželjevom mostu... Na ovoj iza Sajma jako retko mi se dešava da čekam...
December 12, 20186 yr Meni je usput ona u Futoškoj i to je mala pumpa plus što ima biciklistička staza i trotoar. I klizava je , stavili su mini ležećeg policajca.
December 12, 20186 yr 3 minutes ago, čekmeže said: Meni je usput ona u Futoškoj i to je mala pumpa plus što ima biciklistička staza i trotoar. I klizava je , stavili su mini ležećeg policajca. Znam, dok nije otvorena ova iza Sajma, sipao sam tamo... Uvek je bila jeziva gužva, zato na ovoj sad, milina...
February 27, 20196 yr U poslednjih par dana bezolovni poskupljuje po pola dinara dnevno..sad je oko 144, zavisno od pumpe, a bio je 142.20 pre mozda nedelju dana
March 9, 20196 yr Zar MOL nije odavno poceo da uzima evrodizel od NISa? Sipam Gdrive D, ali mi iskreno dojadio. Prijao bi mi nekakav boost :).
March 10, 20196 yr On 12.12.2018. at 20:10, kud u maglu Simoviću said: završio sa šelom i vraćam se mađarima klasični vaćaroši, prva tura fantastično gorivo, svaka sledeća sve lošija tj slabija čao zdravo Ја сам једном отишао код њих и никад више,тешки дебили. Edited March 10, 20196 yr by Блок_64
March 13, 20196 yr On 9.3.2019. at 8:31, renne said: Na eko pumpama uz Smile karticu happy hour od 17-21 svaki dan 3 dinara niže cene Europetrol, u svako doba s njihovom karticom ili registracijom na aplikaciji: