Jump to content

Tenis 2011

Featured Replies

Hm... da je pobedio Federera (i recimo kasnije Nadala u finalu), bio bi #1, sa neprekinutim nizom, ludačkim očekivanjima od strane navijača za Vimbldon - vrlo moguće da bi kiksnuo negde :) Ovako za Vimbldon u većini analiza nije bio ni među prva tri favorita i mislim da mu je to možda i pomoglo/skinulo deo pritiska. Što se mene tiče Vimbldon >>>>>>> RG, tako da nije loše ispalo ;)

Hm... da je pobedio Federera (i recimo kasnije Nadala u finalu), bio bi #1, sa neprekinutim nizom, ludačkim očekivanjima od strane navijača za Vimbldon - vrlo moguće da bi kiksnuo negde :) Ovako za Vimbldon u većini analiza nije bio ni među prva tri favorita i mislim da mu je to možda i pomoglo/skinulo deo pritiska. Što se mene tiče Vimbldon >>>>>>> RG, tako da nije loše ispalo ;)
pa to jeste :)

I zasto je to najbolji mec u sezoni? Zato sto je pobedio Federer? :huh: Taj mec u poredjenju sa mnogim drugima ove sezone uopste nije bio nesto neznamkakoposebno.

ma to je zbog prekidanja niza <_<

I zasto je to najbolji mec u sezoni? Zato sto je pobedio Federer? :huh: Taj mec u poredjenju sa mnogim drugima ove sezone uopste nije bio nesto neznamkakoposebno.
+1ovaj mec se nikako ne moze uporediti sa finalom uso...pa cak bi stavio ispred i polufinale iako ga nisam gledao...novak nije bio na nivou kao u prethodnom delu sezone, federer odigrao najbolji mec na sljaci u karijeri i sad to treba da bude najbolji mec godine :fantom:

ja ne mogu na tennis.com da nadjem taj clanak gde je rgsf najbolji mec godine....

ja ne mogu na tennis.com da nadjem taj clanak gde je rgsf najbolji mec godine....
pa i ne može još da se nađe. biće okačeno sutra. to je anantaram onako vizionarski :) ma meč finala uso je već ''potrošen'' - 7 mesto, onda se zna šta će biti br 1 jer teško da može biti da tignor ne stavi taj meč u top 10
pa i ne može još da se nađe. biće okačeno sutra. to je anantaram onako vizionarski :) ma meč finala uso je već ''potrošen'' - 7 mesto, onda se zna šta će biti br 1 jer teško da može biti da tignor ne stavi taj meč u top 10
bingo!

Meni bi bilo draze da je osvojio RG umesto Vimbldona. Vise volim sljaku nego travu a i zao mi je zbog niza.Jedna dobra stvar je sto je mec bio polufinale. Sumnjam da bi uspeo da se iskontrolise da je izgubio u finalu i onda morao da se zahvaljuje onoj gamadi na tribinama.

Edited by anantaram

ja pogodila 15 <_<
Može samo tanana dvojčica za taj nivo znanja i nikako više...dry.gif

:D :P

Bio bih vukovac da nije pitanja o WTA. :fantom:

Edited by anantaram

Bio bih vukovac da nije pitanja o WTA. :fantom:
nemoj mi reći da si znao koliko je trajao meč između maua i iznera ove godine ... ili da si znao raonićev i odesnikov renking :D mada, ne sporim da si pogodio. pogodila sam i ja ponešto na ofrlje cool.gif

Nisam znao samo duraciju meca, ali sam renkinge, kao i Noletov broj setova, pogodio dedukcijom i sintezom. Absurdan kviz u svakom slucaju.