Time Crisis Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Niko da objavi da Živojinović više nije predsednik savezaPročitao sam... prilično nevažna informacija, pa verovatno niko ne obraća pažnju. Da nemamo tih nekoliko pojedinaca koji su vanserijski talenti, ne bi ni postojali na teniskoj karti, savez je tu verovatno samo za ukras :)
Čutura Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Serbia’s Tijana Krstic is revealed as the winner of the 2011 ATP World Tour Draw Challenge Circuit.
anantaram Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Najbolji poeni 2011 po izboru ATP-ahttp://www.youtube.com/watch?v=ysGqLc8kvn4
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Očajan izbor. Nasumice da su uzeli iz USO finala velika je verovatnoća da bi taj bio bolji od svih ovih....
Time Crisis Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zanimljivo pročitati prve dve strane ovog topika, sada kada je sezona završena. :D Vreme je polako za Tenis 2012 :)
Garnirung Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Samo za iskusne ljubitelje slovačkog tenisaKlip je malo niže na stranici.Fotke
Čutura Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 trac iz urgentnog nocas , svalerka strica gorana (doktorka naka, navodno)( navodno se strikan razvodi) dosla jutros sva ubivena, kad je trebalo da da izjavu za organe pojavio se goran i odvezo je u nepoznatom pravcuako su lagali mene i ja lazem vas
anantaram Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ATP izabrao 5 najboljih meceva1. Djokovic Marej, Rim2. Djokovic Nadal, Majami3. Berdih Tipsa, London4. Rodik Raonic, Memfis5. Fed Gaske, Rim
anantaram Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 (edited) Najbolji mecevi na slemovima i DC (ATPov izbor)1. Nole Fed, USO2. Fed Nole, RG3. Nadal Delpo, DC4. Nalbandian Hewitt, AO5. Nadal Isner, RG Edited December 15, 2011 by anantaram
anantaram Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Tignorova lista najboljih meceva godine10.Radwanska - Zvonareva, Istanbul 9. Tsonga - Federer, SW198. V. Williams - Date-Krumm, SW197. Djokovic - Nadal, USO6. Schiavone - Kuznetsova, AO5. Djokovic - Nadal, Miami4. Nadal - Del Potro, DC
anantaram Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Nastavak liste3. Djokovic - Marej, RimMedju prva 2 mesta ce sigurno biti polufinale sa Fedom na USO, a mozda i na Rolan Garosu.
anantaram Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) 2. Fed Nole, USO SFPrvo ce verovatno biti polufinale Rolan Garosa. Ko ce ga znati... U Nju Jorku je bilo vise drame, ali su samo 1. i 5. set bili konsistentno dobri. Mada, i u Parizu su 2. i 3. set bili baceni niz vodu. Ako bi prebrojali odlicne poene, verovatno bi opet pobedio USO SF. Jedini kriterijum koji vidim je konsistentnost dobre igre i mitski znacaj meca zbog prekida el niza i jedine pobede nad Noletom na gren slemu. Kao i iritantnost pobednickog gesta. <_< Edited December 23, 2011 by anantaram
anantaram Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dakle, najbolji mec sezone po tennis.com:(pogledati oba klipa jer imaju vrlo razlicit odabir poena)360phttp://www.youtube.com/watch?v=ZEWkqP6Zang1080phttp://www.youtube.com/watch?v=Yil9PpIr1DA
duda Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 mene toliko nervira ovaj meč da ne mogu da gledam ni ove hajlatse više <_< .dobrim delom i zbog toga što sam ubeđena da bi meč bio potpuno drugačiji da je pao u neki drugi termin ili da su francuzi čuli za *ebene reflektore .ja sam tačno znala da će nole (u želji da završi meč pre sumraka) ići na taktiku napucavanja koja fedu savršeno odgovara, umesto da igra ''nadalovski'', sa više spina i strpljivije.nije slučajno to što je nole izjavio da je meč ušao u peti set i drugi dan da bi veće šanse bile na njegovoj strani. jasno je njemu u čemu je pogrešio.
Recommended Posts