gospa buba Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Poenta odluke nije kada radnje smeju nego kada moraju da rade. I sada će, kao i ranije, radnje da donesu odluku o produženju radnog vremenai da rade kao i do sada isto kao i benzinske pumpe.To što ranđić pročita odluku sa pola oka pa posle nešto komentariše, ne znači da zna o čemu govori. A i novinari što prenose.poenta je u onome sta oni misle da oni rade, jer zashto bi se inache pravdali?i josh objashnjavali kako se alkoholisan svet vlada na radim mestima. mashala onoliki pravilnici na radnim mestima, chik koji ne zabranjuje alkoholisano pojavljivanje?a nezaposlenost cemo reshiti tako sto ce se zabraniti da se nezaposleni shetaju poulici proizvoljno.
harper lee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 poenta je u onome sta oni misle da oni rade, jer zashto bi se inache pravdali?i josh objashnjavali kako se alkoholisan svet vlada na radim mestima. mashala onoliki pravilnici na radnim mestima, chik koji ne zabranjuje alkoholisano pojavljivanje?a nezaposlenost cemo reshiti tako sto ce se zabraniti da se nezaposleni shetaju poulici proizvoljno.Ovo sto je Ozegovic odvalio ponavlja se ciklicno, kad god krene neka rasprava o ogranicenju rada kafica, kafana i drugih mesta za izlazak. Nahvataju se tako neke fraze, koliko god bile glupe, i ljudi ih ponavljaju do besmisla uopste ne razmisljajuci sta lupetaju.
nisam ja Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 a nezaposlenost cemo reshiti tako sto ce se zabraniti da se nezaposleni shetaju poulici proizvoljno. Podsecao ga je na ricinusovo ulje koje je pio u detinjstvu(buržujskom, dakako, jer sirotinju je od probavnihneprilika štitila glad).
Miralem Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 u parkicu ispod moje zgrade ima nesto sto bi se moglo nazvati nocnom prodavnicom. tu klinci i ostali klosari leti kupuju pivo, pa ga cevce do kasno u noc. uz pratecu buku, pojacanu efektom amfiteatra.taj parkic delim sa 0'djilasom, tako da se nadam da ce motivi koji stoje iza predloga zakona postati jasniji :)
Sestre Bronte Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ovo sto je Ozegovic odvalio.......je prepisano iz uputstva za obnašanje zaposlenima kompanije Delta, gde su, između ostalog, pisale i stvari tipa: mora se leže na vreme, ne da se skita noćom po gradu. A i šta će čovek u tom gradu kada je sve pozatvarano. Nego na posao odmorni, da više zarade za gazdu, siroma on.
S.L. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ...i josh objashnjavali kako se alkoholisan svet vlada na radim mestima. Objasnili su.
Hamlet Strašni Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Prekinuta sednica sg. Nastavak posle NG, odluka nije jos doneta. Bice svakako amandmanirana u dogovoru LDPa i ostatka koalicije
dux Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 (edited) Ova vlast postavlja nove standarde kada je kretenizam u pitanju. Imam utisak da sa ovim probnim patkama to rade namerno, samo kako bi dokazali i pokazali da su bolji od tog novopostavljenog standarda. Mislim da su dotakli dno. Edited December 29, 2010 by dux
prima Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 (edited) zar nismo kreteni mi koji tu vlast imamo i koji pored njihovog nespretnog ispitivanja granica novih standarda nista ne radimo ? tj. ne reagujemo Edited December 29, 2010 by prima
Shan Jan Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Valjda zato sto ce doci smak sveta ako DS ne pobedi na izborima
Hella Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 (edited) zar nismo kreteni mi koji tu vlast imamo i koji pored njihovog nespretnog ispitivanja granica novih standarda nista ne radimo ? tj. ne reagujemoПа требало би, пошто је стварно догорело до ноката.Нпр. за време царевања Слоубоуа су продемократски еврослинавци пиштали, носили огромне вуду лутке, транспаренте и шерпе због уређивачке политике РТС, ратова, међучетничких бокс мечева у скупштини, заплењивања "Студиоа Б" и крађа гласова.За време демократске владавине ДОС су прочетнички витези кнеза Милоша чупали семафоре, палили контејнере и разбијали глинене уметнине зато што је отцепљен контаминирани камењар, испоручен ратни злочинац и одржан пир содомита. Стање је, како видимо, никад горе. Једино фали да размажени конзументи у CV града - након свих тирада о помору услед незабележене глади - уклешу и лемање с муријом јер су их жутисти онемогућили да, уз пробијање ушију околним цивилима, до зоре одваљују мозак шпиритом по троцифреним ценама. Edited December 29, 2010 by Hella
*edited by mod Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 u parkicu ispod moje zgrade ima nesto sto bi se moglo nazvati nocnom prodavnicom. tu klinci i ostali klosari leti kupuju pivo, pa ga cevce do kasno u noc. uz pratecu buku, pojacanu efektom amfiteatra.taj parkic delim sa 0'djilasom, tako da se nadam da ce motivi koji stoje iza predloga zakona postati jasniji :)Vidi ti to nisam znao da si mi i ti komsija.
Hamlet Strašni Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 u parkicu ispod moje zgrade ima nesto sto bi se moglo nazvati nocnom prodavnicom. tu klinci i ostali klosari leti kupuju pivo, pa ga cevce do kasno u noc. uz pratecu buku, pojacanu efektom amfiteatra.taj parkic delim sa 0'djilasom, tako da se nadam da ce motivi koji stoje iza predloga zakona postati jasniji :)Vracar ili Senjak?
Recommended Posts