December 5, 201014 yr ovaj doktor pakenzi drkenzi nas ovde tretira kao pokusne kunicea pusti ga, bar vishe ne ide u bakaluk
December 5, 201014 yr O da, boju i zidove sam već imao na spisku pre nego što sam vam zaqkao. Gde da se upuštam u crtanje murala Chedo, pa kako može jedna olovka da bude u dve pernice, jedan čovek u dve kafane itd.? :P Malo te zeza jedna od kombinacija jednina/množina. Čovek u kafanama, olovka u torbicama...jbg ... ko radi taj i greshi :D ja ti za jedno veche obidjem par komata
December 5, 201014 yr Author Ista mačka u dva džaka?Isti krug u oba trougla? (Mislim može, ali ne misle subjekti tako apstraktno).
December 5, 201014 yr Plecka u jedan, but u drugikrug u trouglovima Edited December 5, 201014 yr by Delija67
December 5, 201014 yr Ista mačka u dva džaka?1 мачка у џаку па све у џаку. Ако може поклон у кутији па у кутији... Isti krug u oba trougla? (Mislim može, ali ne misle subjekti tako apstraktno).Пих, да, западњаци и апстрактно... А да им нацрташ те троуглове са паралелним страницама али у различитим бојама?
December 5, 201014 yr Author принцеза, зрно грашка.Ste ti i Buba u dosluhu s tim lezbo temama ?krug u trouglovima 1 мачка у џаку па све у џаку. Ако може поклон у кутији па у кутији... Ne znam. Ni sam nisam pametan da li bih toliko gurao koverat. Пих, да, западњаци и апстрактно... А да им нацрташ те троуглове са паралелним страницама али у различитим бојама?Ma nije samo to, nego onda imam i problem uporedivosti tog seta slika s ostalim slikama, koje bi bile nešto manje apstraktne. Svakako ću uzeti u razmatranje, pošto mi fale inesivi (lokativi sa "u").