yolo Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ovaj doktor pakenzi drkenzi nas ovde tretira kao pokusne kunice
gospa buba Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ovaj doktor pakenzi drkenzi nas ovde tretira kao pokusne kunicea pusti ga, bar vishe ne ide u bakaluk
cedo Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 O da, boju i zidove sam već imao na spisku pre nego što sam vam zaqkao. Gde da se upuštam u crtanje murala Chedo, pa kako može jedna olovka da bude u dve pernice, jedan čovek u dve kafane itd.? :P Malo te zeza jedna od kombinacija jednina/množina. Čovek u kafanama, olovka u torbicama...jbg ... ko radi taj i greshi :D ja ti za jedno veche obidjem par komata
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Ista mačka u dva džaka?Isti krug u oba trougla? (Mislim može, ali ne misle subjekti tako apstraktno).
Delija67 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) Plecka u jedan, but u drugikrug u trouglovima Edited December 5, 2010 by Delija67
onamonamo Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 senf/senfovi na koti/kotama405bold/boldovi u tekstu/tekstovima
расејан Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ista mačka u dva džaka?1 мачка у џаку па све у џаку. Ако може поклон у кутији па у кутији... Isti krug u oba trougla? (Mislim može, ali ne misle subjekti tako apstraktno).Пих, да, западњаци и апстрактно... А да им нацрташ те троуглове са паралелним страницама али у различитим бојама?
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 принцеза, зрно грашка.Ste ti i Buba u dosluhu s tim lezbo temama ?krug u trouglovima 1 мачка у џаку па све у џаку. Ако може поклон у кутији па у кутији... Ne znam. Ni sam nisam pametan da li bih toliko gurao koverat. Пих, да, западњаци и апстрактно... А да им нацрташ те троуглове са паралелним страницама али у различитим бојама?Ma nije samo to, nego onda imam i problem uporedivosti tog seta slika s ostalim slikama, koje bi bile nešto manje apstraktne. Svakako ću uzeti u razmatranje, pošto mi fale inesivi (lokativi sa "u").
Recommended Posts