Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmija u cevima; majmun sa bananama; senka na zidovima

Featured Replies

a dakle mogu i drugi predlozi? balon/baloni iznad zgrade/zgradapas/psi pored mačke/mačakačovek/ljudi pod suncobranom/suncobranima...

• Replies 83
  • Views 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Mogu i može!!

jesu bile zeke?zec u grmu/grmovima (može ako su grmovi jako blizu!:D)/ zečevi u grmovima... kad već nećeš grmlje zato što ne možeš da ga prebrojiš, fiskalisto. <_<

prastajte ako je bilo nestofajl/fajlovi u arhivi/arhivamamoze jedan fajl da bude u vise arhiva, ne? mislim fajl je vise digitalna zamisao o fajlu nego nesto opipljivo.tecnost/tecnosti u solji/soljamaxixixi zbirne imenice mogustado/stada u toru/torovimajedno stado u dva tora, sto da ne

dusa/duse u muci/mukama

• Author
moze jedan fajl da bude u vise arhiva, ne? mislim fajl je vise digitalna zamisao o fajlu nego nesto opipljivo.
Još ako to uspeš da mi nacrtaš. :fur:
Još ako to uspeš da mi nacrtaš. :fur:
a ovo poslednje sto sam stavio, za duse u mukama? tu vec imas renesansne predloske
  • Author
dusa/duse u muci/mukama
:lolol:Manje metafizike, filozofi. Konkretna bića i stvari.

ok izvinigresnik/gresnici u stegi/stegamaEDIP (bus, greškom): Ups sori, pritisnuo sam dugme za edipovanje umesto REPLY. Moram na spavanje :isuse::rolf: Ti baš hoćeš da etička komisija učini da bude Bus na giljotini. :lolol:

Edited by bus

• Author
a ovo poslednje sto sam stavio, za duse u mukama? tu vec imas renesansne predloske
Ne bi išlo muci/mukama na engleskom. Bešjezik.
Ne bi išlo muci/mukama na engleskom. Bešjezik.
u jbt potpuno zaboravih da mora engleskiali nije bas. mozes da muke slobodno prevedes kao "pain" i "pains"
  • Author

I dalje ne smem da stavljam uznemirujuće sadržaje. Inače će da me bičuju iz komiteta :lolol:

I dalje ne smem da stavljam uznemirujuće sadržaje.
a stavices zmije u cevima dry.gifnego kako stoji stvar sa vremenskim okvirom? jedno lice moze da ima samo jednu grimasu, ali u odsecku vremena moze da ih ima koliko hoces. kako stojimo sa time?grimasa/grimase na licu/licima
  • Author

E tu me jebe grimase na licu, jer moram da imam samo jednu sliku za jednu situaciju. Ali grimasa na licima bi ladno moglo.

• Author
a stavices zmije u cevima dry.gif
Pa šta, ako se smeškaju... :D