Midnight Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a dakle mogu i drugi predlozi? balon/baloni iznad zgrade/zgradapas/psi pored mačke/mačakačovek/ljudi pod suncobranom/suncobranima...
Joshua Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 jesu bile zeke?zec u grmu/grmovima (može ako su grmovi jako blizu!:D)/ zečevi u grmovima... kad već nećeš grmlje zato što ne možeš da ga prebrojiš, fiskalisto. <_<
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 prastajte ako je bilo nestofajl/fajlovi u arhivi/arhivamamoze jedan fajl da bude u vise arhiva, ne? mislim fajl je vise digitalna zamisao o fajlu nego nesto opipljivo.tecnost/tecnosti u solji/soljamaxixixi zbirne imenice mogustado/stada u toru/torovimajedno stado u dva tora, sto da ne
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 moze jedan fajl da bude u vise arhiva, ne? mislim fajl je vise digitalna zamisao o fajlu nego nesto opipljivo.Još ako to uspeš da mi nacrtaš.
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Još ako to uspeš da mi nacrtaš. a ovo poslednje sto sam stavio, za duse u mukama? tu vec imas renesansne predloske
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 dusa/duse u muci/mukama:lolol:Manje metafizike, filozofi. Konkretna bića i stvari.
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) ok izvinigresnik/gresnici u stegi/stegamaEDIP (bus, greškom): Ups sori, pritisnuo sam dugme za edipovanje umesto REPLY. Moram na spavanje Ti baš hoćeš da etička komisija učini da bude Bus na giljotini. Edited December 5, 2010 by bus
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 a ovo poslednje sto sam stavio, za duse u mukama? tu vec imas renesansne predloskeNe bi išlo muci/mukama na engleskom. Bešjezik.
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ne bi išlo muci/mukama na engleskom. Bešjezik.u jbt potpuno zaboravih da mora engleskiali nije bas. mozes da muke slobodno prevedes kao "pain" i "pains"
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 I dalje ne smem da stavljam uznemirujuće sadržaje. Inače će da me bičuju iz komiteta
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 I dalje ne smem da stavljam uznemirujuće sadržaje.a stavices zmije u cevima nego kako stoji stvar sa vremenskim okvirom? jedno lice moze da ima samo jednu grimasu, ali u odsecku vremena moze da ih ima koliko hoces. kako stojimo sa time?grimasa/grimase na licu/licima
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 E tu me jebe grimase na licu, jer moram da imam samo jednu sliku za jednu situaciju. Ali grimasa na licima bi ladno moglo.
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 a stavices zmije u cevima Pa šta, ako se smeškaju... :D
Recommended Posts