Jump to content
IGNORED

Zmija u cevima; majmun sa bananama; senka na zidovima

bus

Recommended Posts

Posted

a dakle mogu i drugi predlozi? balon/baloni iznad zgrade/zgradapas/psi pored mačke/mačakačovek/ljudi pod suncobranom/suncobranima...

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bus

29

• Al-Khwarizmi

9

• Аврам Гојић

7

• gospa buba

6

Top Posters In This Topic

Posted

jesu bile zeke?zec u grmu/grmovima (može ako su grmovi jako blizu!:D)/ zečevi u grmovima... kad već nećeš grmlje zato što ne možeš da ga prebrojiš, fiskalisto. <_<

Posted

prastajte ako je bilo nestofajl/fajlovi u arhivi/arhivamamoze jedan fajl da bude u vise arhiva, ne? mislim fajl je vise digitalna zamisao o fajlu nego nesto opipljivo.tecnost/tecnosti u solji/soljamaxixixi zbirne imenice mogustado/stada u toru/torovimajedno stado u dva tora, sto da ne

Posted

dusa/duse u muci/mukama

Posted
moze jedan fajl da bude u vise arhiva, ne? mislim fajl je vise digitalna zamisao o fajlu nego nesto opipljivo.
Još ako to uspeš da mi nacrtaš. :fur:
Posted
Još ako to uspeš da mi nacrtaš. :fur:
a ovo poslednje sto sam stavio, za duse u mukama? tu vec imas renesansne predloske
Posted
dusa/duse u muci/mukama
:lolol:Manje metafizike, filozofi. Konkretna bića i stvari.
Posted (edited)

ok izvinigresnik/gresnici u stegi/stegamaEDIP (bus, greškom): Ups sori, pritisnuo sam dugme za edipovanje umesto REPLY. Moram na spavanje :isuse::rolf: Ti baš hoćeš da etička komisija učini da bude Bus na giljotini. :lolol:

Edited by bus
Posted
a ovo poslednje sto sam stavio, za duse u mukama? tu vec imas renesansne predloske
Ne bi išlo muci/mukama na engleskom. Bešjezik.
Posted
Ne bi išlo muci/mukama na engleskom. Bešjezik.
u jbt potpuno zaboravih da mora engleskiali nije bas. mozes da muke slobodno prevedes kao "pain" i "pains"
Posted

I dalje ne smem da stavljam uznemirujuće sadržaje. Inače će da me bičuju iz komiteta :lolol:

Posted
I dalje ne smem da stavljam uznemirujuće sadržaje.
a stavices zmije u cevima dry.gifnego kako stoji stvar sa vremenskim okvirom? jedno lice moze da ima samo jednu grimasu, ali u odsecku vremena moze da ih ima koliko hoces. kako stojimo sa time?grimasa/grimase na licu/licima
Posted

E tu me jebe grimase na licu, jer moram da imam samo jednu sliku za jednu situaciju. Ali grimasa na licima bi ladno moglo.

Posted
a stavices zmije u cevima dry.gif
Pa šta, ako se smeškaju... :D