Jump to content
IGNORED

Zmija u cevima; majmun sa bananama; senka na zidovima

bus

Recommended Posts

Posted
Uskliknite (s ljubavlju) na kupus/kupuse u kaci/kacama.
Jes, ali ne moze jedan kupus da bude na slici u dve kace istovremeno (pogledaj dodatno objasnjenje od iznad).
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bus

29

• Al-Khwarizmi

9

• Аврам Гојић

7

• gospa buba

6

Top Posters In This Topic

Posted
Svako ciji primer iskoristim a posalje mi ime i prezime na PM ce biti u aknovlidzmencima. :P Al ne lipsi magarce do zelene trave. Necu u narednih godinu i po imati vremena ni da pocnem ovaj eksperiment. Samo planiram na duge staze.
Pih, do tad cu vec zaglaviti u nekoj fabrici pertli <_< Nego kako su ti koncipirane te slike? Sto ne bi npr. Jednu veliku sumu isparcelisao puteljcima na 4 male pa onda reko drvo u sumama ;)
Posted (edited)

a može li neki drugi predlog?stolica/stolice pored stola/stolovašolja/šolje pored olovke/olovakaklupa/klupe ispod drveta/drvećaa moguće je nacrtati i jabuku/jabuke u ruci/rukama :unsure: il torbu/torbe/kesu/kutiju opet u ruci/rukamahm, kutiju/kutije moš da smestiš i na sto/stolove, stolicu/stolice...

Edited by Midnight
Posted

Odlicni primeri, Midnight! Hvala. Sve pasuje.

Posted

Kliknite na penzionera sa hlebom (ko misli da ne može "penzionere sa hlebom", nek se seti ranih jitarnjih fajtova ispred samoposluge krajem prošlog veka).Kliknite na štrajkača sa transparentom.Kliknite na svingera sa partnerkom.Kliknite na manekenku na bilbordu.Kliknite na ražanj u pragnjetu ( sveze zaklano)

Posted

potreban je samo dobar crtač pa da sve može :D kao recimo, patuljak, patuljci u snu, snovima :lol:inače, možeglava, glave na jastuku, jastucimanoga, noge pod jorganom, jorganima

Posted (edited)

Alkvariymi, ti bi da me dekapitira eticka komisija s ovim zivotinjama na raznju i seksualnim pikanterijama? :lolol:

Edited by bus
Posted
potreban je samo dobar crtač pa da sve može :D kao recimo, patuljak, patuljci u snu, snovima :lol:inače, možeglava, glave na jastuku, jastucimanoga, noge pod jorganom, jorganima
Zimogrozljiva neka noga pod jorganima :lolol:
Posted (edited)
uh :lolol:princeza/princeze na zrnu/zrnima grashka.kasmo vec kod posteljine i aksesoara. Edited by thermal bug
Posted
uh :lolol:princeza/princeze na zrnu/zrnima grashka.kasmo vec kod posteljine i aksesoara.
Hm... princeze na zrnu graška? (mljac) A onda ja nudim pikanterije? <_<
Posted (edited)

Jao pomozite mi qkavnom, ne odmazite :isuse:EDIP princeze na zrnu graska --> pravac na desanku :rolf:

Edited by bus
Posted (edited)
^^ Ne pomažeš mi, a ovo je moja privatna tema.

:P

ajd kad je privatna ... neka bude u nik privatna :)bus i gradoviedit: prevozna sredstva i zhiva bica su zahvalna za gradnju onoga shto hoceshptice/drveceedit1: sve vrste cveca i livade ;) Edited by cedo
Posted

Dobro, dobro, evo: Kliknite na političara sa čekom.http://blogs.villagevoice.com/runninscared/comptrollerWithCheck-1.jpg