bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Uskliknite (s ljubavlju) na kupus/kupuse u kaci/kacama.Jes, ali ne moze jedan kupus da bude na slici u dve kace istovremeno (pogledaj dodatno objasnjenje od iznad).
Shan Jan Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Svako ciji primer iskoristim a posalje mi ime i prezime na PM ce biti u aknovlidzmencima. :P Al ne lipsi magarce do zelene trave. Necu u narednih godinu i po imati vremena ni da pocnem ovaj eksperiment. Samo planiram na duge staze.Pih, do tad cu vec zaglaviti u nekoj fabrici pertli <_< Nego kako su ti koncipirane te slike? Sto ne bi npr. Jednu veliku sumu isparcelisao puteljcima na 4 male pa onda reko drvo u sumama ;)
Midnight Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) a može li neki drugi predlog?stolica/stolice pored stola/stolovašolja/šolje pored olovke/olovakaklupa/klupe ispod drveta/drvećaa moguće je nacrtati i jabuku/jabuke u ruci/rukama il torbu/torbe/kesu/kutiju opet u ruci/rukamahm, kutiju/kutije moš da smestiš i na sto/stolove, stolicu/stolice... Edited December 5, 2010 by Midnight
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Odlicni primeri, Midnight! Hvala. Sve pasuje.
Al-Khwarizmi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kliknite na penzionera sa hlebom (ko misli da ne može "penzionere sa hlebom", nek se seti ranih jitarnjih fajtova ispred samoposluge krajem prošlog veka).Kliknite na štrajkača sa transparentom.Kliknite na svingera sa partnerkom.Kliknite na manekenku na bilbordu.Kliknite na ražanj u pragnjetu ( )
slepa živana Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 potreban je samo dobar crtač pa da sve može :D kao recimo, patuljak, patuljci u snu, snovima :lol:inače, možeglava, glave na jastuku, jastucimanoga, noge pod jorganom, jorganima
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 (edited) Alkvariymi, ti bi da me dekapitira eticka komisija s ovim zivotinjama na raznju i seksualnim pikanterijama? Edited December 5, 2010 by bus
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 potreban je samo dobar crtač pa da sve može :D kao recimo, patuljak, patuljci u snu, snovima :lol:inače, možeglava, glave na jastuku, jastucimanoga, noge pod jorganom, jorganimaZimogrozljiva neka noga pod jorganima
gospa buba Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) potreban je samo dobar crtač pa da sve može :D kao recimo, patuljak, patuljci u snu, snovima :lol:inače, možeglava, glave na jastuku, jastucimanoga, noge pod jorganom, jorganimauh :lolol:princeza/princeze na zrnu/zrnima grashka.kasmo vec kod posteljine i aksesoara. Edited December 5, 2010 by thermal bug
Al-Khwarizmi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 uh :lolol:princeza/princeze na zrnu/zrnima grashka.kasmo vec kod posteljine i aksesoara.Hm... princeze na zrnu graška? (mljac) A onda ja nudim pikanterije? <_<
bus Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 (edited) Jao pomozite mi qkavnom, ne odmazite :isuse:EDIP princeze na zrnu graska --> pravac na desanku Edited December 5, 2010 by bus
cedo Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) ^^ Ne pomažeš mi, a ovo je moja privatna tema. :P ajd kad je privatna ... neka bude u nik privatna :)bus i gradoviedit: prevozna sredstva i zhiva bica su zahvalna za gradnju onoga shto hoceshptice/drveceedit1: sve vrste cveca i livade ;) Edited December 5, 2010 by cedo
Al-Khwarizmi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dobro, dobro, evo: Kliknite na političara sa čekom.http://blogs.villagevoice.com/runninscared/comptrollerWithCheck-1.jpg
Recommended Posts