Indy Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 Dzizs Krajst koliko je ovo neprevazidjeno na vise nivoa... I niko, i nikad, i nigde... CAN 4
Djuro Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Soon Over Babaluma - taj album sam dobio od ujaka, negde 79-80. U paketu sa nekim Jethro Tull, Tangerine Dream, Niel Young, Jeff Beck, Talking Heads i My Life in the Bush of Ghosts. Kad pogledam unazad, bio je bas zanimiljiv paket.
klimt Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Moj prvi susret sa grupom Can. Meni najdraži Vendersov film. 1
Indy Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 To se nekad prikazivalo na RTB (nije jos bilo RTS)... Daaavno. Nisam ga od onda ni video... (Bas se spremam da ponovo odgledam Kings of the Road).
I*m with the pilots Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Spominjali smo Die wilde Jagd na temi kao neo-kraut, pa evo nekoliko friskijih koncerata (prosle godine je izdat Haut, pa onda sviran Atem napravljen po porudzbini festivala Roadburn). Sto napisa jedan Nemac u komentarima - Exzellent! Mnogo mi prija sta covek radi, bas bih mogla slusati ovo non stop. //Kada je izdao Haut, barem tada na pocetku nije bilo diskaca vec samo ploca, ali mi je poslao CD koji je radio kao promo materijal - fin neki covek. 2
ultra plasticni Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 https://www.theguardian.com/music/2013/aug/30/manuel-gottsching-gottfather 1
Indy Posted September 29, 2023 Author Posted September 29, 2023 Now playing (nemačka verzija ofkors: Ojropa Endlos prosto zvuči kako treba) Teško je poverovati da će ovome skoro biti 5 decenija, za 3-4 godine. Razmišljam o tome ovih dana dok čitam Marka Fishera Ghosts of My Life plus ovu knjigu ispod (koja citira Fishera). Budućnost je kanselovana i zamenjena je beskrajnom enšitifikacijom (Enshitifizierung ) 1
Ras Posted February 16 Posted February 16 Ambrozić u Vremenu o Damo Suzukiju: https://vreme.com/kultura/odlazak-hrabrog-krojaca-zvuka/ 2
Indy Posted August 16 Author Posted August 16 (Koga zanima, vinilna izdanja se mogu kupiti sa Brainticket bandcampa... ) Spoiler (Btw slatko sam se nasmejao kad sam video kakav je vinil za Cottonwoodhill - moj primerak je "obican" mutno beli.) 1
Recommended Posts