Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

5 minutes ago, theanswer said:

PS Crko Dik Čejni

ohoho

zalosna

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

baš mi je žao, moja sućut obitelji

11 minutes ago, theanswer said:

Izborni dan u Americi.

Demokrate su veliki favoriti u svim ovim trkama, Mamdani u Njujorku

Kakvo je predviđanje za trku Mamdanija i Kuoma?

12 minutes ago, theanswer said:

Izborni dan u Americi.

Izbori za Guvernere u Virdžiniji i Nju Džerziju, za gradonačelnika Njujorka i predlog izmene zakona u Kaliforniji koji će omogućiti Demokratama da redistriktuju u sred decenije i pokupe po proceni 5 mesta iz CA na midterms kao odgovor Teksasu su najbitnije stvari. Ipak, ne očekuje se nešto preterano uzbudljiva noć. Demokrate su veliki favoriti u svim ovim trkama, Mamdani u Njujorku a predlog u CA bi trebalo da prođe lagano. Ostaje da vidimo margine.

PS Crko Dik Čejni

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Kakvo je predviđanje za trku Mamdanija i Kuoma?

Da dobija Mamdani relativno lagano, 10ak procenata razlike izmedju njega i Kuoma

Edited by theanswer

3 hours ago, theanswer said:

Crko Dik Čejni

too little, too late dry

Newscum potrosio 250miliona dolara na ove izbore iz nasih dzepova a odbio 25miliona za vatrogasce i jos neko bitan je trazio pare.

Zivo me zanima koliko ce republikanaca da izadje na glasanje. Mozda se varam, ali CA ima najveci broj registrovanih republikanaca u Americi ajd da vidimo koliko su vredni da dovezu svoje dupe do izbornih jedinica. Neverovatno je koliko su nespsobna grupa 😂.. Demokrate svake nedelje bar prave zurke, jes da se to posle pretvori u nesto drugo 😈, ali su konsistentni.

Svw bih pogasila pa od pocetka.

Crni dani za NY ako mamdani dodje. Prosto mi ne dopire do mozga da je ovo bilo moguce u sred NY. Treba ga deportovati za lazi na aplikaciji da nema veze sa teroristickim organizacijama iako se rodja slikao samo jos od pelena sto nije poceo. Svako ko mrzi ameriku (otac mu na faksu srao) a nije rodjen amerikanac, sikter iz zemlje.

Edited by mustang

kakve veze mamdani ima sa teroristickim organizacijama?

Jesu napravili onaj uredjaj što su pričali da će proveravati koliko voliš Ameriku?

Mozemo mi da im prodamo svedski tv detektor, za ove sto ne placaju tv pretplatu, pa da ga oni modifikuju za sto treba. Taman da dodjemo na zelenu granu sa trampom.

umro dik čejni, lik koji je imao ugrađeno skladište tehnomanije u srce, stentove, bajpasove od kraja '70ih naovamo, da bi prije 15 godina primio transplant i sa njim živio evo do danas. pola čovjek, pola predizborna kampanja za javno zdravstvo, oh wait.

Edited by morgana

Ajmo Zoki inshallah

1 hour ago, Tsai said:

kakve veze mamdani ima sa teroristickim organizacijama?

Najavio je da će kad pobedi bombardovati Oklahomu

pravda za dick cheneyja

12 minutes ago, Venom said:

Ajmo Zoki inshallah

Nisam baš pratio, tek sad vidim da je to mali od Mire Nair... Inače voli da prepisuje, ali nije to sramota raditi od najboljih:

images?q=tbn:ANd9GcQzhOIbNiiDrYHMAK5iRKY

images?q=tbn:ANd9GcSwm7-GOhR_Mf2elO7tund

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.