mlatko Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 čekaj, ovo je gorivo u kesama? nisam ukapirao sinoć... lele, đe ovaj svijet ide možda je zemlja stvarno ravna ako i nije sravniće je, anyhowInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Zverilla Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 On 9.5.2021. at 10:02, Jusuf Hatunic said: Iz potpuno drugih, validnih ekonomskih razloga, a ne zbog globalnog lozenja. Ajde budi fin pa pojasni. Inače, tako očekivano - ko veruje trampu naravno sumnja u globalno zagrevanje
iDemo Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 6 hours ago, Zverilla said: Inače, tako očekivano - ko veruje trampu naravno sumnja u globalno zagrevanje Ko veruje u globalno zagrevanje taj ne kupuje beachfront property.
iDemo Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 2-year-old in Maine shoots parents with unsecured gun Bolje iPad da su mu kupili, ne?
Jusuf Hatunic Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 (edited) Budi se Amerika, beli, crni, svi, svi, svi, critical race theory nece proci. Isto kao sto fasizam nije prosao. A i Staljin i Mao su se vec ubudjali. Zadovoljstvo je slusati normalne ljude, nebolesnike i nikada nije bilo vazno koje im je boje koza ... Edited May 15, 2021 by Jusuf Hatunic
Sammael Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Pošto je benzin sad? Kad se setim... 97-00 dok sam živeo tamo je bio manje od dolara za galon, kad je skočio na dolar i više ljudi popizdeli, bilo protesta.
mustang Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 (edited) U Los Andjelesu trenutno ide od $4-$6 Ja moram najskuplji, jedini pase za moj auto, i idem samo na Shell jer mi tako rekose u Lexusu... Mene izadje sa popustom oko $4.60 mada svaki put kad odem nova visa cena je. Sipam dva puta u mesec dana Edited May 16, 2021 by mustang 1
mustang Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 13 minutes ago, Sammael said: Pošto je benzin sad? Kad se setim... 97-00 dok sam živeo tamo je bio manje od dolara za galon, kad je skočio na dolar i više ljudi popizdeli, bilo protesta. Ja predvidjam do jeseni $6-$7 Mislim da sam amere napokon dovoljno upoznala, nece se niko buniti, bar ne gde dems dominiraju...vole da su poslusni. Jos nose maske iako vakcinisani i niko sa nikim ne prica po psecim parkovima.... Osim nas srba, rusa i po kojeg republikanca... I par jevreja iz Izraela
Amos Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Mnogo si judgemental. Pusti ljude da nose ako žele da budu oprezni.
Popular Post precog Posted May 16, 2021 Popular Post Posted May 16, 2021 nose zato sto ima morona koji nisu vakcinisani i idu okolo bez maski. 14
Krošek Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 (edited) Obaveštenje @prisutnima ▪ oftopik split perennial americke popkulturne teme kao što su minority representation i colorblind casting su prime material za ovu temu. Nije da su trivijalne ili da nemaju političku dimenziju ali ima bas 1/1 tema za to na forumu, tako da molim da se ta priča ne nastavlja ovde. - - - Napomena (izvod iz pravila): "Komunikacija forumaša sa moderatorima treba da se odvija na jednom podforumu Zid Plača..." – tema Imam pitanje za mod tim (ako je zaključana, i samo onda, privatna por.) Edited May 16, 2021 by Krošek
Recommended Posts