Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

8 minutes ago, Frank Galvin said:

lud je u pm ali je neuporedivo najpošteniji, i to ne samo od republikanaca (dobro ima par korektnih demokrata valjda ali tanko je to)

Ma da, posten je na max, meni to sasvim dovoljno da ga proglasim normalnim...

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

I ja sam utiska da je Massie pošten, plus što ne vodi otvoreno pro naci politiku. Malo li je na današnju skupoću od političara, na stranu neki vrlo problematični stavovi. Čovek je ipak libertarijanac u osnovi.

Ali ako ćemo mi pošteno, ipak ih je kod D manje u senatu i kongresu koji su na aipac platnom spisku. Neki su čak i bili ranije, pa okrenuli ćurak naopako kao npr njegov buddy Ro Khana.

46 minutes ago, bios said:

I ja sam utiska da je Massie pošten, plus što ne vodi otvoreno pro naci politiku. Malo li je na današnju skupoću od političara, na stranu neki vrlo problematični stavovi. Čovek je ipak libertarijanac u osnovi.

Ali ako ćemo mi pošteno, ipak ih je kod D manje u senatu i kongresu koji su na aipac platnom spisku. Neki su čak i bili ranije, pa okrenuli ćurak naopako kao npr njegov buddy Ro Khana.

Ipak bih ja rekao da je, po tom pitanju bar, razlika u principu kozmetička...

4 hours ago, Frank Galvin said:

U pravu si, na žalost. Promene po tom pitanju su jezivo spore, kao da su nekakvi tektonski poremećaji u pitanju. Iako ne odražavaju stav većine elektorata.

Politički sistem je prosto takav kakav jeste. Ovi su se ušemili i voze na autopilotu, a očigledno imaju neograničen budžet.

Na žalost, ljudi većinski ne razumeju da su primaries zapravo važniji od izbora, pa je mnogo manji odziv. Otud i ovi milionski iznosi u donacijama, jer je njima cilj da u novembru imaš izbor između dva pro genocid govna, pa biraš ono koje manje smrdi.

9 hours ago, Frank Galvin said:

Inace, prije tri dana je NYT imao vrlo intersantan opinion piece o njemu:

Thomas Massie — the Republican congressman from Kentucky’s Fourth District — is an M.I.T.-trained engineer, inventor, cattle farmer, libertarian, deficit hawk and skeptic of foreign aid and foreign wars. He is also, in the view of President Trump, “a complete and total disaster” who should be removed from office as soon as possible.

Their falling-out wasn’t a foregone conclusion. Mr. Massie votes with his party 91 percent of the time. He shares MAGA’s distrust of the administrative state and MAHA’s suspicion that federal health and agriculture bureaucracies are too cozy with the industries they regulate. He was drinking raw milk before Robert F. Kennedy Jr. made it cool.

But the overlap has limits, especially on trade, spending and executive power. And above all, Mr. Massie is against being told what to do and refuses to submit to the final test: unquestioning loyalty to the president. Mr. Trump recently called him “disloyal to the United States of America,” but what the president really meant was that he wasn’t sufficiently loyal to Mr. Trump. His independent streak is what makes him so irritating to his party, and so useful to it.

A movement that cannot tolerate a Thomas Massie has become exactly what its critics say it is — a personality cult with principles grafted on after the fact.

...

He goes by Thomas, not Tom. Like Jefferson, he says. He likes Jefferson. “When I visit Monticello,” he told me, “I think about the things that he thought about and wonder how I would have done it differently.” Mostly, Mr. Massie concluded, Jefferson needed better tools: “He would just be in heaven if he could be here today with a bulldozer and a sawmill. And plastic pipe.”

To construct his own house in Kentucky, Mr. Massie built a sawmill, cut the lumber himself and used stone from the farm. He powers the place off the grid, including with a repurposed Tesla battery.

His entry point into politics was, ironically, the desire to be left alone. He showed up to a meeting to oppose new zoning regulations and ended up getting voted in shortly thereafter as Lewis County judge executive, starting an inadvertent career in elected office.

Stories about Mr. Massie have the feel of tall tales but frequently turn out to be true. The solar-powered mobile chicken coop, a.k.a. the Clucks Capacitor, is designed to move an inch an hour so the chickens always have fresh grass. Then there was the neighbor who asked him for help hiding distilling equipment. (Mr. Massie says he told him he could not get caught up in anything illegal, but that if the man kept driving, there was an old tobacco barn that “rarely gets visited.” He heard the truck go back and forth two more times. “I never saw the equipment,” he told me. “And nobody went to jail.”)

This is not exactly the standard résumé for a member of the House Judiciary Committee. “I’m on the Judiciary Committee because I know about patents,” he told me. “Not because I’m a lawyer — because I’m not a lawyer.” He is there, he says, to represent “small tech and garage inventors.”

https://www.nytimes.com/2026/05/14/opinion/thomas-massie-trump-republicans.html?smid=url-share

Nova.rs
No image preview

Dvojica tinejdžera ubili tri osobe kod džamije u San Dije...

Dvoje tinejdžera otvorili su vatru u džamiji u San Dijegu, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji sinoć i ubila tri muškarca a zatim izvršili samoubistvo neko

ne ide dobro Massie

IMG_7191.png

Ozbiljno losa vest za covecanstvo i uopste se ne zajebavam kada to pisem.

Fasizaciju punjenu parama izraelskog lobija, debilizaciju i de-institucionalizaciju americkog drustva su mogli da sprece samo hrabri i direktni pojedinci poput Mejsija. Ovako ostaju neefikasni oportunisticki mrsomudi poput AOC.

Bice veselo u novembru kada pokusaju tramparini da "obaraju biracka mesta" a demokrate da mrse u krug.

27 minutes ago, Budja said:

Ozbiljno losa vest za covecanstvo i uopste se ne zajebavam kada to pisem.

Fasizaciju punjenu parama izraelskog lobija, debilizaciju i de-institucionalizaciju americkog drustva su mogli da sprece samo hrabri i direktni pojedinci poput Mejsija. Ovako ostaju neefikasni oportunisticki mrsomudi poput AOC.

Bice veselo u novembru kada pokusaju tramparini da "obaraju biracka mesta" a demokrate da mrse u krug.

Slazem se, ali ako cemo realno to je prevashodno trebao biti zadatak beskicmenjaka iz GOP. Puna im usta bila Ustava i vladavine prava, a izuzev par MAGA zaludjenika niko ni prstom nije mrdnuo.

Ostaje nada da ipak nemaju neograničen budžet. Sprcali su, koliko, 20 miliona na trku gde R svakako pobeđuje. A tek treba da se podmazuje na obe strane u swing states.

Mada jeste sranje kad ovaj poplustički bašibozuk brute force parama izbaci iz trke autentičnog konzervativca.

trump je embezlovao $1.8 biliona od poreskih obveznika da nagradi patnju kaznjenih troglodita koji su jurisali na Kapitol 6. januara,

oni ce biti njegov gestapo spreman za zastrasivanje glasaca u Novembru.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.