kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 pm 2.5, alergene, čestice prašine 1
pacey defender Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 OK, razmatramo Xaomi Mi 3H, ne znam vredi li 18hiljada. Plus dva filtera godišnje, je li tako? https://www.bcgroup-online.com/preciscivac-vazduha/xiaomi-mi-preciscivac-vazduha-3h-eu-58763
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 ne znam za žao mitm na gorenju se menjaju posle 720 sati rada meni to mnogo koja mu je kubatura?
decak Kejt Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 12 hours ago, maheem said: Mi Air Purifier Pro H. Držimo ga u dnevnom boravku spojenim sa kujnom i trpezarijom, 35 kvm. Nisam oduševljen. Kad ga premestim u spavaću 10 kvm cca tad se oseti da šljaka. isti prečišćivač, ista kvadratura, ali kod mene šljaka lepo, posebno kad na tučanom tiganju spalim komad mesa imam i ovaj Gorenje, on mi je za tu kvadraturu preslab, pa ga povremeno uključimo u spavaćoj, mada Xiaomi stvarno fino izvergla vazduh u svim prostorijama kada ostavimo otvorena vrata od soba.
maheem Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 1 hour ago, decak Kejt said: isti prečišćivač, ista kvadratura, ali kod mene šljaka lepo, posebno kad na tučanom tiganju spalim komad mesa imam i ovaj Gorenje, on mi je za tu kvadraturu preslab, pa ga povremeno uključimo u spavaćoj, mada Xiaomi stvarno fino izvergla vazduh u svim prostorijama kada ostavimo otvorena vrata od soba. Da, rešava slaninu kad zadimi Valjda sam se navikao na njega, htedoh samo reći da sam oduševljen brzinom i efikasnošću u manjim prostorijama dok u velikoj sa kuhinjskim mirisima ne toliko. Ja dobre mi logike
Frank Pembleton Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 i tebe gospod kaznio open spejs kujnom? To je jedna tekovina civilizacije, dok ne počne fotelja da ispušta ono što je upila... ... Shiit has hit the fan 1
maheem Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 5 minutes ago, gospa buba said: i tebe gospod kaznio open spejs kujnom? Heh jes zbog mirisa bolje imati odvojenu al socijalni aspekt je za sada bitniji, uvek neko dođe na prelo. 1
gospa buba Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 19 minutes ago, maheem said: Heh jes zbog mirisa bolje imati odvojenu al socijalni aspekt je za sada bitniji, uvek neko dođe na prelo. to je vec iz kategorije sve je lako kad si mlad. ja sam stara i spavam u kujni
nenad Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 side by side frizider, sa ledomatom. sta uzeti? jel razumno ocekivati neki ogroman popust za crni petak?
renne Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 nije, najviše nekih 10, 12 procenata koliko možeš da se ispružiš?
gospa buba Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 videla sam frizider od 230k, na akciji. to kao da uzmesh sa grobnim mestom i da te strojchek dostojanstveno isprati kad ti dodje vreme 4
renne Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 draga gospo, ima i skupljijih što bi rekao sunđer bob 1
Renegade Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 6 hours ago, pacey defender said: OK, razmatramo Xaomi Mi 3H, ne znam vredi li 18hiljada. Plus dva filtera godišnje, je li tako? https://www.bcgroup-online.com/preciscivac-vazduha/xiaomi-mi-preciscivac-vazduha-3h-eu-58763 Mislim da nema potrebe 2 filtera godišnje. Meni i ne radi prečišćivač u letnjoj polovini godine a i da radi razvukao bih taj jedan filter do sledeće zime. 1
Recommended Posts