Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted

pm 2.5, alergene, čestice prašine

• Hvala 1
Posted

ne znam za žao mitm

na gorenju se menjaju posle 720 sati rada

meni to mnogo

koja mu je kubatura?

Posted
12 hours ago, maheem said:

Mi Air Purifier Pro H.

Držimo ga u dnevnom boravku spojenim sa kujnom i trpezarijom, 35 kvm. Nisam oduševljen.

Kad ga premestim u spavaću 10 kvm cca tad se oseti da šljaka.

isti prečišćivač, ista kvadratura, ali kod mene šljaka lepo, posebno kad na tučanom tiganju spalim komad mesa :D

imam i ovaj Gorenje, on mi je za tu kvadraturu preslab, pa ga povremeno uključimo u spavaćoj, mada Xiaomi stvarno fino izvergla vazduh u svim prostorijama kada ostavimo otvorena vrata od soba.

Posted
1 hour ago, decak Kejt said:

isti prečišćivač, ista kvadratura, ali kod mene šljaka lepo, posebno kad na tučanom tiganju spalim komad mesa :D

imam i ovaj Gorenje, on mi je za tu kvadraturu preslab, pa ga povremeno uključimo u spavaćoj, mada Xiaomi stvarno fino izvergla vazduh u svim prostorijama kada ostavimo otvorena vrata od soba.

Da, rešava slaninu kad zadimi :D

Valjda sam se navikao na njega, htedoh samo reći da sam oduševljen brzinom i efikasnošću u manjim prostorijama dok u velikoj sa kuhinjskim mirisima ne toliko. Ja dobre mi logike :lolol:

Posted

i tebe gospod kaznio open spejs kujnom? :cry:

Posted
To je jedna tekovina civilizacije, dok ne počne fotelja da ispušta ono što je upila...

... Shiit has hit the fan

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, gospa buba said:

Heh jes zbog mirisa bolje imati odvojenu al socijalni aspekt je za sada bitniji, uvek neko dođe na prelo.

• +1 1
Posted
19 minutes ago, maheem said:

Heh jes zbog mirisa bolje imati odvojenu al socijalni aspekt je za sada bitniji, uvek neko dođe na prelo.

to je vec iz kategorije sve je lako kad si mlad. ja sam stara i spavam u kujni :lolol:

Posted

side by side frizider, sa ledomatom. sta uzeti? jel razumno ocekivati neki ogroman popust za crni petak?

Posted

nije, najviše nekih 10, 12 procenata

koliko možeš da se ispružiš?

Posted

videla sam frizider od 230k, na akciji. to kao da uzmesh sa grobnim mestom i da te strojchek dostojanstveno isprati kad ti dodje vreme :lolol:

• Haha 4
Posted

draga gospo, ima i skupljijih što bi rekao sunđer bob

• +1 1