Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Drugovi i drugarice, našu vernu mikrotalasnu smo prineli na žrtvu svetom Arhanđelu Mihailu te vas molim za preporuku za novu kućnu ljubimicu.

Uslovi:

Jača od 800W, oko 20l zapremine, grill je poželjna opcija.

Ceniću ako imate loše iskustvo sa nekim brendom, da podelite to sa mnom.

Posted

Bolje nauci da kuvas, mesto da coveku podgrevas gotova jela. Ljubav, stomak...

:(

• 2 weeks later...
Posted

Primam preporuke za električni šporet koji će dostojno da zameni stari, cirka 30 godina star.

Slabo sam upoznat sa ponudom. Čuo sam da u 21. veku postoje ravne ploče i indukcione ringle.

Sviđa mi se ideja indukcionog, ali se plašim da bih morao da bacim skoro sve šerpe, lonce i tiganje koje imam i da kupujem nove. Zato želim da postoji neko kombinovano rešenje sa dve ravne-obične ringle i dve indukcione.

Posted

Ja koliko sam video nema takvo resenje u vidu sporeta, postoji Bosh ugradna ploca sa tom kombinacijom i kosta preko 100.000.

Posted

Da, slično sam i ja zaključio malo pretražujući Tehnomaniju :(

Ali rekoh, možda ima na nekom drugom mestu.

• 4 months later...
Posted

Gde ima da se kupi cev za usisivač? Ono kruto crevo što ide između papučice i savitljivog creva? Puko prvo jedan segment, pa drugi, sad mogu da usisavam samo klečeći.

Posted

Buvljak, kad udjes na sredini deseti red pa malo desno ima mala tabla. sve vezano za usisivace vrece filteri i sl.

Posted

hvala! kad ono buvljak ne radi? ponedeljkom, utorkom? jel rade posle 16h?

Posted

ponedeljkom ne radi. Rade do 17 inače

• 5 months later...
Posted (edited)

Cenjeni forume, šta mislimo o mašinama za sušenje veša? Da li veš bude mnogo izgužvan? Da li je bolja ona sa posudom za kondenz ili ona sa crevom za odvođenje vodene pare? Na šta treba posebno obratiti pažnju?

Edited by Đipalo Junuz
Posted

Ja imam pitanje, šta se zna o Miele veš mašinama, a i o onim za pranje, isti brend?

Posted

Jedan od najjačih brendova, i najkvalitetnijih. Traju doživotno.

Doduše, zato su im i cene takve kakve jesu

Posted

Cenjeni forume, šta mislimo o mašinama za sušenje veša? Da li veš bude mnogo izgužvan? Da li je bolja ona sa posudom za kondenz ili ona sa crevom za odvođenje vodene pare? Na šta treba posebno obratiti pažnju?

e bravo, i ja danas krećem u potragu za informacijama na istu temu ...

Posted (edited)

ves se mnogo vise izguzva od centrifuge nego od susenja. crevo je, po meni, akanje jer mora stalno da ti bude otvoren prozor kroz koji ce da ga isturis ili da busis rupu u zidu negde prema spolja pa da tu bude fiksirano. prouci samo dobro sta se koliko skuplja u susilici i kupuj, odlicna sprava.

e, da, ja sam svojevremeno imao lose iskustvo sa 2u1 masinom, tj onom koja i pere i susi, ali kazu da su se mnogo popravile poslednjih godina. ono sto je jos uvek problem je sto im je kapacitet za susenje uvek manji od kapaciteta za pranje, pa moras da odvadis deo...

Edited by aram