renne Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Nema šta da ih popravljaju kada je 5 godina garancijeI ovako ćeš je posle toga baciti
Strucnjak Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 LG ima dobre masine sa onom direct drive tehnologijom.
Jumanji Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Evo iskustva iz moje okoline, sve su novije realtivno.Imam Boch jos malo 3 godine, zadovoljna, ali cena bas nije bila mala, no iskoristila sam neko fino snizenjeMoji - Beko 3 god, zadovoljniDrugarice dve imaju Beko zadovoljneKoleginice jedna Indesit, druga Candy, nisu zadovoljneBaba-Gorenje kaze bacice je kroz prozor nista ne pere od pocetka, ima je 5 god, ona njena stara koja je radila 40+ god bolje je prala sto je i logicno, ali svaki put se zali.Suma sumarum, mnogi kude Gorenje mada iskoci i poneko zadovoljniji, protiv Beka nisam cula nijedan los utisak, a istrazivala sam dosta dok nisam kuplila novu pre 3 god i verovatno bih uzela Beko, da ova nije tada snizena pa kostala skoro isto.
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) ja sam recimo prezadovoljan gorenjem e kod mojih je candy, isto prezadovoljni na drugom mestu bosch, po rečima gazdarice teško sranje Edited September 24, 2020 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 ja sam recimo prezadovoljan gorenjem e kod mojih je candy, isto prezadovoljni na drugom mestu bosch, po rečima gazdarice teško sranjeimam neku candy koja umire vec 8 godina, jede charape, cepa vesh, zaglavljuje pumpu zaglavljuje filter, sve se rehsava prchkanjem, nikako da crkne. sad sam odvalila neku plastiku na bubnju i opet radi sent from bubamoto
El Guapo Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Za veš mašinu je lako, Beko je tu ok, ali koji šporet😁 Inače sam primetio da se o veš mašinama mnogo više diskutuje nego o šporetima, ko da seprvo peru gaće pa onda jede! 🤨 Ja sam mislio Electrolux sa pločom, ne indukcija, kao neko srednje rešenje, Vox, Gorenje kažu njesra, za Beko onako, mada mi uživo jadno izgleda. A mislio sam danaručim kod Interelektrik, navodno su ok, mada je Neptun jeftiniji, ali nepoznat(to nije Neptun od pre 10godina, mada vidim da rade i po regionu), Tehnomaniju bih naravno zaobišao. Mislio sam ovaj model https://www.electrolux.rs/kitchen/cooking/cookers/electric-cooker/ekc52950ox/
gospa buba Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 imam elektrolux sa plocom, proudly since 2005. negde na pola je crkla jedna ona vishestepena ringla, pa je sad samo mala. drugih primjedbi nismo imali. radi.dalje? sent from bubamoto
mlatko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Nema šta da ih popravljaju kada je 5 godina garancijeI ovako ćeš je posle toga bacitii Tesla ide na 5? ČudnoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
djeneralche Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Electrolux bi trebalo da je visi segment, sta tu ima da se razmislja.
Frank Pembleton Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Meni je trip da imam veliku grejnu ploču na gas.Realno mi ne treba ona sa 5 gorionika, ali bih voleo da ima onaj velikog prečnika.A onda bi verovatno bila ugradna rerna, i tu nemam ideju ko su dobri proizvođači i koje su rerne dobre... .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 neshto sam skeptichna prema ugradnim stvarima, mozda i iz chiste predrasude. ili shto je komshija menjao ugradnu za sudove celu noc i psovao kroza zid sent from bubamoto
Jumanji Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Meni je trip da imam veliku grejnu ploču na gas.Realno mi ne treba ona sa 5 gorionika, ali bih voleo da ima onaj velikog prečnika.A onda bi verovatno bila ugradna rerna, i tu nemam ideju ko su dobri proizvođači i koje su rerne dobre... .... Shiit has hit the fan! Mmmmm ta ploca na gas ehhhh zelja pusta :(
El Guapo Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 On 16.6.2020. at 18:02, Fakundo Sava said: Naručio bih kombinovani frižider do 30k.Što sam čitao po internetu od tih jeftinijih najpouzdaniji je Beko.I ovde ih je neko pohvalio Kupovao neko skoro imali koji savet? Hm, i ja kupujem, čitam da je kod Beka slaba tačka isparivač, a to je kvar koji se ne popravlja. Ne znam da li su poslednjih godina unapredili nešto po tom pitanju. Ima više modela od 30K, sledeći na listi su Liebherr i Samsung, oni su blizu 50K, ali se nadam popustu za BF.
Recommended Posts