Zverilla Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 cim skupim pare, uzimam xiaomijevog robota za usisavanje: ispod 300e, velika baterija, dobar usisivac, laserski maper okoline, besplatan app, i veoma pametno cisti (video kod drugara)
Sara Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 planiram da kupim ves masinu, zna neko nesto o tome? cula sam da ima slucajeva gde je garancija 10g?! ova moja stara je Indesit, i krs je neopevani
duda Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 dajte preporuku za usisivač. da nije nasa tehnologija, da kesa ima na svakom ćošku i da nije lg ja imam lg sa kutijom (ne kesom), najbolji usisivač koji sam imala u životu, i sada usisava kao nov, usisna moć baš velika
renne Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 planiram da kupim ves masinu, zna neko nesto o tome? cula sam da ima slucajeva gde je garancija 10g?! ova moja stara je Indesit, i krs je neopevani LG direct drive je 10 godina, ali su one u startu jako skupe, pa proveri budžet
Sara Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ok, hvala,ma i ovu staru kad sam kupila bila je u tom trenutku među skupljim, a nikakva
Krošek Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 pls preporucite servis koji hoce i moze da popravi i ne plasi se da otvori jebeni blender bez skupocenog narucivanja dve trecine blendera iz inostranstva i sl nebuloza.
Bogotac Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Pojavilo mi se F na elektricnoj ploci sporeta,marka gorenje,sad ne radi,jel ima neko iskustva sa tim? Nece da se ugasi,samo treperi
Skyhighatrist Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Jel' ne beše to F neko zaključavanje, ono, anti-dece ili kad podesiš duplu zonu pa da se ne gasi za vreme kuvanja? Ako želimo da zaključamo namešteni režim uređaja (onemogućuje se nepoželjna izmena nameštanja uređaja tokom rada), pritisnemo senzor „A“ (ključ), za vreme od 2 sekunde. Upaliće se kontrolno svetlo «F». Kada je upravljanje uređajem zaključano, u funkciji ostaje jedino isključivanje uređaja (pritiskom na senzor „B“ (mrežna sklopka) ili isključivanje bravicom, pritiskom na senzor „A“ (ključ). Nakon isključenja bravice (indikaciona dioda kod senzora „A“ će se ugasiti) ponovo možemo upravljati sa svim funkcijama uređaja. Edited November 16, 2017 by Skyhighatrist
kud u maglu Simoviću Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 umene se drži istovremeno + i - nekoliko sekundi gorenje, takođe
kud u maglu Simoviću Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 On 10/7/2017 at 10:55 AM, dùda said: ja imam lg sa kutijom (ne kesom), najbolji usisivač koji sam imala u životu, i sada usisava kao nov, usisna moć baš velika e dùda pojasni mi malo ovo sa kutijom. znam šta je nego koje su prednosti, jel se isprašiš kad je prazniš i tako to oću pazarim neki gorenje sa tom kutijom, al me vabi i neki boš koji moji imaju. extra je ima ono crevo ko nekad što je bio gajtan od pegle, a i gajtan mu je nešto tipa +15 metara. al za boš nigde nema podataka o usisnoj moći. ovaj gorenje je 400w
duda Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Pa ima malo to zezanje posle usisavanja. Ja sve ispraznim, okrenem naopako i zabijem u neku kesu da ne bih prasila okolo. Posle sve operem uključujući i hepa filter, on se suši 24 sata. Za sve to posle mi treba cca 15 min. Al zato svaki put usisava kao nov i nikada nema onog smrada prašine. Max usisna snaga mu je 1700w bemliga tako piše. Zove se LG cyking tako nekako.
Recommended Posts