slepa živana Posted October 3 Posted October 3 On 28. 9. 2024. at 9:44, copkillah said: Ako je Bgd u pitanju, Tenen na Smederevskom putu je pouzdan. išla sam juče da ošacujem. samo da naglasim da je sve polovno u smislu korišćeno, nema ovih kao oštećenih a nekorišćenih. i ne primaju kartice, samo keš ili čekovi 1 2
Milosh76 Posted October 3 Posted October 3 Treba mi frizider oko 160cm visine sa zamrzivacem gore za stan za izdavanje. Nasao sam neki VOX za 26-27000 dinara... Da li je bolje da uzmem to ili da jurim polovno? Koliko moze da kosta takav frizider polovan?
slepa živana Posted October 3 Posted October 3 57 minutes ago, Milosh76 said: Treba mi frizider oko 160cm visine sa zamrzivacem gore za stan za izdavanje. Nasao sam neki VOX za 26-27000 dinara... Da li je bolje da uzmem to ili da jurim polovno? Koliko moze da kosta takav frizider polovan? ma za podstanare polovan. polovan ti je desetak hiljada manje od tog voxa i to sigurno neka malo bolja marka, bar gorenje mislim da su meni pokazali neki samsung za 16 hiljada, a nemaju manje frižidere od 175cm ali imaš polovno i na kupujem prodajem, kupindu, halo oglasima ja sam 2021. kupila na kp takav kakav ti tražiš za 10 hiljada i posle kad sam našla namešten stan prodala sam ga za isto toliko. sad je verovatno zbog inflacije sve otišlo gore, ali ne košta više od 15 hiljada. taj moj gorenje je bio kao nov, i nije bilo ništa super povoljno, bila je velika ponuda za iste pare 1 1
Milosh76 Posted October 5 Posted October 5 Kupio sam kombinovani frizider 170e i 1000 din za dovozenje. Elektrolux 175cm visine, guma odlicno dihtuje. Hvala na preporuci 1
MeanM@ Posted October 9 Posted October 9 Dobro vece. Potrebna pomoc/savet/uteha strucnog lica, elektro struke: Pazarili indukcionu ugradnu plocu Bosch, digitalno nesto, home connect itede… Povezao na trofaznu uticnicu, sve 4 ploce prijavljuju gresku, prosto pise E. Prebacim na monofaznu, dve plotne rade, one druge dve, tj onaj neki rectangular deo, flexi nesto sa zonama i dalje pise E (kao error, jelte). Kliknem na to E, upali se broj 417. Ne nalazim pretrsgom nista slicno. Zvacu sabajle Bosch podrsku, garancija je tu, al sam se solidno iznervirao, pa rekoh ajd, mozda nekome zvuci poznato. Ne znam da l je do instalacija, al vec je bila ploca tu, zgrada je rel nova, 10 i kusur godina.
Mr.Mxyzptlk Posted Tuesday at 10:35 Posted Tuesday at 10:35 vidim ja da cu i drugi preciscivac da pazarim...
Shan Jan Posted Tuesday at 11:00 Posted Tuesday at 11:00 24 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: vidim ja da cu i drugi preciscivac da pazarim... Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan...
Mr.Mxyzptlk Posted Tuesday at 11:06 Posted Tuesday at 11:06 6 minutes ago, Shan Jan said: Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan... taman ide crni petak
Mel Posted Tuesday at 11:10 Posted Tuesday at 11:10 9 minutes ago, Shan Jan said: Ja se ozbiljno razmisljam da pazarim jedan... E ajd bacite link neki treba zbog deteta ako nista da ubacimo bar u dnevnu/spavacu.
Shan Jan Posted Tuesday at 11:14 Posted Tuesday at 11:14 2 minutes ago, Mel said: E ajd bacite link neki treba zbog deteta ako nista da ubacimo bar u dnevnu/spavacu. Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo 1
copkillah Posted Tuesday at 11:26 Posted Tuesday at 11:26 11 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo pa ovo ti je na popustu 43% ja sam pre jedno 4 godine kupio Xiaomi Pro i evo, uzeo i novi filter pre neki dan i odvrnut je 1
Mel Posted Tuesday at 11:26 Posted Tuesday at 11:26 11 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam kevi kupio ovaj, ima i pro verzija koji je malo jaci: https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-6-rezima-30-w-330-m-h-beli/465984?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_1_pp Sad ovo sto kaze @Mr.Mxyzptlk, mozda sacekati crni petak za neke popuste, ako se dotle ne pogusimo Ovo je vec na nekom popustu? Kako menjas filtere, kako si zadovoljan?
Mel Posted Tuesday at 11:29 Posted Tuesday at 11:29 2 minutes ago, copkillah said: pa ovo ti je na popustu 43% ja sam pre jedno 4 godine kupio Xiaomi Pro i evo, uzeo i novi filter pre neki dan i odvrnut je Ovo? https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-pro-6-rezima-50-w-500-m-h-beli/375342
copkillah Posted Tuesday at 11:33 Posted Tuesday at 11:33 1 minute ago, Mel said: Ovo? https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-preciscivac-vazduha-mi-air-purifier-4-pro-6-rezima-50-w-500-m-h-beli/375342 Izgleda jako slično ali ovo je noviji model, moj je stariji, samo Mi Air Purifier Pro, ovako na brzaka sam našao ovaj link, reference radi. 1
Mel Posted Tuesday at 11:44 Posted Tuesday at 11:44 10 minutes ago, copkillah said: Izgleda jako slično ali ovo je noviji model, moj je stariji, samo Mi Air Purifier Pro, ovako na brzaka sam našao ovaj link, reference radi. Jesi narucivao ili kupovao u nekoj od radnji i kojoj? I filter novi gde i kako uzimas, online ili ima u radnjama?
Recommended Posts