Jump to content
IGNORED

Bela Tehnika i mali kućni aparati

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Vredi dati pare za no frost jer nema zezanja sa otapanjem, to je baš smor.

Dovod vode može da bude udaljen od perlice ali šta je sa kanalizacijom ? To je veći problem jer za kanalizaciju treba pad. Voda je pod pritiskom pa zato nije problem gde je priključak 

• Hvala 1
Posted

ukoliko je odvod previše udaljen stradaće pumpa češće

gledaj nekako da je ubudžiš, imaš i onih malih za 6(8) kompleta koje staju ispod sudopere

• Hvala 1
Posted (edited)
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ukoliko je odvod previše udaljen stradaće pumpa češće

gledaj nekako da je ubudžiš, imaš i onih malih za 6(8) kompleta koje staju ispod sudopere

mene jebe visina. imam mesta ali nemam visinu tj imam max 70 cm.

daj brate neki link, ja ne mogu to da nadjem

NASAO 

ima i ovde. 

nasao neku omalenu kandi. ta mi treba.

Edited by bradilko
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Da li je neko kupovao polovnu belu tehniku iz uvoza i kakva su iskustva?

Za oko mi je zapao tiktok kanal koji prodaje belu tehniku iz Švajcarske, uglavnom top brendovi Miele, Bosch , Siemens, Electrolux... Onako preko kamere stvarno izgledaju ko novi, ne znam koliko su stari, daju godinu dana garancije i navodno imaju svoj servis.
Možda bih kupio perilicu za posuđe i kombinovani frižider.

Posted

U kom si gradu? Po manjim gradovima se zna ko dovozi dobre polovne stvari tako da nema problema.

Posted
7 minutes ago, El Guapo said:

Za oko mi je zapao tiktok kanal koji prodaje belu tehniku iz Švajcarske, uglavnom top brendovi Miele, Bosch , Siemens, Electrolux... Onako preko kamere stvarno izgledaju ko novi, ne znam koliko su stari, daju godinu dana garancije i navodno imaju svoj servis.

Ovde na selu (Hercegovina), svi to kupuju.

Ja sam kupila polovnu veš mašinu, nemačka, marke Privileg, jednostavna mašina, bez previše programa (takvu sam i tražila za selo), radi ko satić, kuc, kuc.

U BG, kupila pre cca 8 godina kompletnu kuhinji od 3 m dužine, sa šporetom, rernom, mašinom za suđe, aspiratorom,gornji i donji delovi, naravno, sudopera.

To je u stanu koji izdajem, dakle, nije da se nešto čuva , ali sve radi i dalje, sve čitavo.

Koštalo 600 e.

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, El Guapo said:

Kupila moja sestra kombinovani frižider, nije polovan nego čuknut sa strane prilikom istovara (kao slučajno a zapravo izgleda neka šema).

Tri x manje para nego što je u radnji, a estetski je samo problem koji se ni ne vidi jer je ta strana frižidera do zida.

Ovo što kaže Moća, to je nekako razvijenije po manjim mestima gde ljudima više znači da uštede a i svako mesto ima takvog nekog ušemljenog "preduzetnika".

Posted
12 hours ago, El Guapo said:

Ako je Bgd u pitanju, Tenen na Smederevskom putu je pouzdan.

• Hvala 2
Posted
On 5. 9. 2023. at 21:59, Milosh76 said:

Da citiram sam sebe i da se zahvalim svima na pomoci i savetima.

Zena je imala milion promena misljenja, prvo ringle, pa ravna ploca, pa se plasi ravne ploce, pa joj je ruzna ravna ploca, pa indukcija ima jedna od 50cm, pa nece indukciju, pa na kraju je resila da zove majstora da proba da popravi.

Kad je majstor cuo koji je model, rekao je " to je starije od moje zene, bacaj"

I danas smo se konacno odlucili za sporet  INDESIT sa  saklokeramickom plocom... sa popustom i dostavom izaslo 40.000 dinara kod Gigatrona.

Sutra neki random likovi iznose stari sporet, u cetvrtak donose novi, a nadam se da ce posle toga doci serviser da mi poveze to sve kako treba.

image5d5112a991078.png

To je mladi gospodin.  I dalje se zena plasi ravne ploce, sta ce biti ako se nesto prospe ili pokipi... ali idemo korak po korak. Za pocetak smo usli u 21. vek...a jednog dana mozda bude i indukcija (u sadasnjem stanu svakako nece).

Dotle cemo cekati da prodje garancija pa da vidimo sta i kako dalje.

Kako si zadovoljan šporetom nakon godinu dana odnosno kako služi? 

On 26. 12. 2023. at 11:59, Arkadija said:

Došlo je vreme da se rastanemo od šporeta, skoro 20 godina nas je služio.

Da li imate neku preporuku?

Nama se sviđa neki Bosh, sa multifunkcijskom rernom, a sada je na popustu. Da li uopšte vredi  70 tisuća ili da gledamo neku drugu marku ?

Šta ste na kraju uzeli? U procesu sam kupovine nekog od 50cm, pa da vidim kako trenutno stoje stvari po tom pitanju.

Posted
2 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Odlican, zena prezadovoljna. Kad se ohlade ringle,Sagrasom obrises  i sve sija.

• Hvala 1
Posted
22 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Šta ste na kraju uzeli? U procesu sam kupovine nekog od 50cm, pa da vidim kako trenutno stoje stvari po tom pitanju.

Ahahah, na kraju nismo ni kupili nov šporet, stari radi još uvek, ali smo zato kupili novi frižider. :lol:

• Haha 2
Posted

Da li neko ima Midea masinu za sudove, fercera li dobro? Moram da uzmem novu, Beko, Midea, Whirlpool, Candy su mi neke opcije zbog cenovnog ranga, ne usudjujem se za Vox i Teslu.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Da li neko ima Midea masinu za sudove, fercera li dobro? Moram da uzmem novu, Beko, Midea, Whirlpool, Candy su mi neke opcije zbog cenovnog ranga, ne usudjujem se za Vox i Teslu.

Mi smo uzeli Beko, na osnovu preporuka sa neprikosnovenog Ana.rs foruma i radi odlično već jedno dve godine najmanje. Mogu da potražim i tačan model ako ti znači.

• Haha 3
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, goofs said:

Nama je skoro bio serviser (Whirlpool,  opravio!) i na temu nove mašine rekao da su manje-više sve istog kvaliteta i da pri kupovini nove treba uzeti onu sa najdužom osnovnom garancijom. Belu tehniku sa "produženom garancijom" treba izbegavati, zato što je ta dodatna garancija preneta na osiguravajuće kuće, i jako je velika muka da se ostvari pravo na nju ako nedajbože zatreba.

• +1 1
  • Hvala 1