ToniAdams Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ma nemam ja problem sa skakavcima i ostalim zglavkarima, to bre ko skampi, samo suvozemni
banecare1 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Live coverage sa vecere: Donkey meat Sechuan fishDomacini su bili u transu kada sam pogodio iz kojeg sela ke magarece meso. To je kao da stranac u srbiji proba sir i pita da li je sjenicki
Аврам Гојић Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 za takt, tako se radi radnjanego ova secuanska riba me malo brine...koliko je ovo tacno ljuto?
banecare1 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Problem sa ribom nije u ljutini nevo u secuanskom biberu od kojeg bridi jezik. Ja palim u hotel, za kraj daobao, sto na kineskom znaci takeaway. Pakuju supaste stvari u kese. Btw simpaticna kelnerica u dubokoj provinciji radi za 700 euro. Pre 5 godina je u vrh glave dobijala 120
hattori Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 bane, care, ovo sve jednog dana da pripremis za stampu i izdas knjigu.druge nema.
banecare1 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 (edited) Gljive!!! Fantazija je kako kinezi znaju da ih pripreme. Gljive, patlidzan i mladu boraniju prave kao sarajlije cevape - nemere bolje. Dok su za peciva amateri (osim u inner mongoliji i xinjiang prov. ali to je uticaj kazahstana i mongolije). Sve ovi imho naravno, neko iz drugog podneblja sigurno misli drugacije. edit: sklonio glupu salu i ispravio greske, fulam slova na telefonu, a tapatalk mi ne dane opciju edit. Edited August 30, 2012 by banecare1
banecare1 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 I da konacno zavrsim za veceras sa lokacijom sa koje sam pisaoPosle vecere imam zadovolstvo da spavam u suite od 100 kvadrata za 60 dolara i slusam urlanje vec dobro pijanih gostiju iz karaoke bara. Da sam ljubitelj masaze probao bi flying fire dragon :)
banecare1 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 prvih 2-3 minuta, instrukcija kako se ne treba ponasati kada te kinezi izvedu na veceru. cudi me da ekipi sa bbc niko nije objasnio...http://www.youtube.com/watch?v=u8vEr2dPL9M&feature=relmfudokumentarac je o putovanju kolima iz pekinga do sangaja. nije los
Čutura Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 kod automehanicara i epizoda sa svadbe.....nesto mi poznato iako nisam bio u kini
banatjanin Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 prvih 2-3 minuta, instrukcija kako se ne treba ponasati kada te kinezi izvedu na veceru. cudi me da ekipi sa bbc niko nije objasnio...ovo je instrukcija kako se ne treba ponašatu uopšte, bilo gde.dokumentarac je dalje OK, ali mene čudi kako, i zaboga zašto, BBC i slični (a ovo nije prvi ni jedini put) puštaju gastroksenofobe da idu okolo, te probaju, jedu i zgražavaju se.šta, jel ljudima zanimljivo da gledaju kao neko pljuje zalogaj u tanjir, pravi face i dernja se po pijaci. valjda se prepoznaju u tome.
pacey defender Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Haha, ali car koji na opasku "It's still moving" reaguje kao da bi je bacio kroz prozor. "Yes, I know. It's fresh". Kakva kokoška.
banecare1 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 nije kineska klopa, ali je u skladu sa nazivom topika, tako da moze ovde.u spoileru non-food pics, da ne drndam po raznim pdf zbog jednog seta skljockanja tokom hlwn weekenda i jos jedna stvar koju sam hteo da pitam. ja sam '91 otisao iz yu i tada nije bilo nikakvih desavanja za helloween. dok sam ziveo u moskvi prvih par godina nije bilo, sada je popularno. u kini isti slucaj. ima li helloween zurki ili to nije kod nas zazivelo jos uvek?
*edited by mod Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Ima vec nekoliko godina unazad. Doduse vecinom su to povodi za nocne zurke, nista za klincadiju.EDIT: Odlicne fore za klopu ;) Edited October 28, 2012 by pavllle
Recommended Posts