Moća Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Ako su kao rumunski onda Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
banecare1 Posted March 13, 2022 Author Posted March 13, 2022 nisam bio u rumuniji, ali ovo je odlicno. paprike u ulju, kobasica i cevapi. ima i nasih momaka sa slicnom ponudom u kini. znam za sangaj i peking, ali moja zena je izabrala rumune iz tropskog dela kine
banecare1 Posted April 23, 2022 Author Posted April 23, 2022 da dignem malo topic sa videom koji sam snimio pesaseci na posao kroz park. sutra nasi momci organizuju uskrsnje pecenje na terasi jednog pekinskog bara, nadam se da ce dobro biti. pozvao sam miks stranaca sa istoka i zapada, da ih vidim kako ce da se druze pod rakijom https://www.youtube.com/watch?v=6KWTdpmCOew
I*m with the pilots Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 1 hour ago, banecare1 said: Hide contents Cudan neki sis-mis! Nikad nisam videla ovako aranziranu svinju
gospa buba Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Cudan neki sis-mis! Nikad nisam videla ovako aranziranu svinjuja isto imam neku nelagodu od tako raspakovanih zivotinja [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
kipo Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Cesto je bilo u Bizarre foods America, obicno u nekim tradicionalno sirotinjskim krajevima ih ovako peku na onoj obicnoj heksagonalnoj zici za ogradu.
banecare1 Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 meni se cini da vecina ovako pece. ja sam video u rusiji i argentini npr.
Frank Pembleton Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 meni se cini da vecina ovako pece. ja sam video u rusiji i argentini npr. Davno jedan onih putopisnih uradaka (možda je rahmetli Mićić), iz Argentine prikazivao ovako "raskrečene".I to ne položena, nego pod uglom 45 stepeni iznad žara. ... Shiit has hit the fan
banecare1 Posted April 25, 2022 Author Posted April 25, 2022 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Davno jedan onih putopisnih uradaka (možda je rahmetli Mićić), iz Argentine prikazivao ovako "raskrečene". I to ne položena, nego pod uglom 45 stepeni iznad žara. ... Shiit has hit the fan poznata argentinska parrilla. meatlovers orgasm 1
igoraki Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 5 hours ago, banecare1 said: Kao da je prase zgazio kamion, pa ga onda pokupili i stavili na roštilj, ne sumnjam da je ukusno samo mi je to prva asocijacija kad vidim sliku.
francuski sobar Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Ovde je bar glava cela, video sam pre i sa glavom ovako raspolućenom pa izgleda ko da ima bože me sakloni dve.
banecare1 Posted May 9, 2022 Author Posted May 9, 2022 sta se gleda(lo) po kini ili jos jednom o valteru
banecare1 Posted May 26, 2022 Author Posted May 26, 2022 danas lepo vreme u pekingu. 15ak minuta lagane voznje od kuce do posla. usput se stane negde na svakodnevno testiranje kafa, kroasani...mada ima peciva u zanimljivijim oblicima na samom finishu naletim na interesantnog ucesnika saobracaja posto je jos uvek zabranjeno da se radi iz ofisa, pokazem zeleni covid kod i test within 48hrs, udjem kroz trzni centar i to je to, radni dan moze da pocne 1
Recommended Posts