banecare1 Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 ne znam ko su ti VVIP buyeri, pitacu sutra ako ih vidim. i meni je palo na pamet very veeeery important, ali nisu valjda toliko blesavi 1
Haralampije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 33 minutes ago, precog said: da bre, ja bih mu stavio telala da oglasava njegov prolazak i celu svitu da ga prati, ukljucujuci kepece, zene sa bradama i slicno. sta je tu cudno ako zena ima bradu?
banecare1 Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Oni nose tablu na kojoj piše da je on VIP Buyer? ... Shiit has hit the fan ima i blesavijih poslova na sajmu
cedo Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 masem ljudima bez rodbine i prijatelja. cijena 50eura
banecare1 Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 kinez resio da proslavi dobar posao tako sto je kupio 5 komada hamona i deli na stendu posetiocima. jutros sam u ostavi paviljona zatekao jednu nacetu i jos par upakovanih
banecare1 Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 malo atmosfere sa sajma. ima online prodaja sa sajma, vidim francuskinju koja radi free shopove po kini, novinara iz xinhua agencije, tu je drug VVIP. generalno svaka cast za organizaciju i podrsku, nisam ocekivao. paviljon srbije je najveci i daleko najprometniji u delu sajma za istocnu evropu. tu su grci, poljaci, madjari i to je to valjda. ostali ne ucestvuju. ako nemas obnovljene testove samo te izdvoje iz kolone. juce je moja koleginica imala problem sa uploadom testa, ali su resili oko ulaza kada je pokazala scan iz bolnice
banatjanin Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 11 hours ago, banecare1 said: Dr Milk iz Uba Kakvi su im proizvodi? Nikad nisam kupio, zaobilazim jer mi brend ne uliva poverenje (glupo, znam)
jms_uk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Dr Milk iz Uba [emoji4] Kakvi su im proizvodi? Nikad nisam kupio, zaobilazim jer mi brend ne uliva poverenje (glupo, znam) Moj tata, koji zivi u obrenovackoj opstini, je vrlo zadovoljan ukusom, a i odnosom cena-kvalitet. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
banecare1 Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 (edited) @banatjanin radim samo jedan proizvod koji se radi iskljucivo za izvoz, tako da ne znam nista o kvalitetu ostalih poizvoda. krem sir je odlican. oni dosta izvoze za rusko trziste, kao i nekoliko drugih mlekara - sabacka najvise. u kini je samo ub, kada napunimo njihove kapacitete uposlicemo i ostale Edited November 8, 2021 by banecare1 2
namenski Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 @banecare1 koliko sam iz forumskog pisanja skontao, u posao sa Made in Serbia proizvodima si usao relativno nedavno i relativno samostalno ili sa nekom ekipom... Pu, pu, pu, u nevreme, bog ubio koronu i krizu... U svakom slucaju razlog vise za izistinsko drzanje palceva i uspeh! Ubski krem sir do Pekinga i dalje, svakom Kinezu da je dnevna obaveza!!! 2
Popular Post banecare1 Posted November 9, 2021 Author Popular Post Posted November 9, 2021 1 hour ago, namenski said: @banecare1 koliko sam iz forumskog pisanja skontao, u posao sa Made in Serbia proizvodima si usao relativno nedavno i relativno samostalno ili sa nekom ekipom... Pu, pu, pu, u nevreme, bog ubio koronu i krizu... U svakom slucaju razlog vise za izistinsko drzanje palceva i uspeh! Ubski krem sir do Pekinga i dalje, svakom Kinezu da je dnevna obaveza!!! hvala na podrsci krajem prosle godine sam dao otkaz u ruskoj firmi koju sam vodio i otvario svoju firmu u pekingu. imam podrsku tima iz stare firme, posto su svi presli kod mene. kada svi ostave siguran posao u velikoj firmi i predju tako, meni je to velika cast i priznanje da ima veze ovo sto guramo. imam i kineskog partnera koji je pomogao sa finansiranjem jer veruje da mozemo ponoviti uspeh koji smo imali sa ruskim sirovinama. jako tezak period da se pocne novi biznis, krajem septembra sam bio prilicno siguran da necemo izdrzarti do kraja godine. jos uvek je cupavo, ali imam osecaj da cemo se izvuci napraviti dobar posao sledece godine. sedim cekam hoce li da naleti neki VVIP 15 1
banecare1 Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 kratak screen video sa mog telefona, koga interesuje kako izgledaju svi ti kodovi, testovi, vakcinacije i sl 3
banecare1 Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 sve je integrisano u wechat ili alipay platforme
banecare1 Posted November 10, 2021 Author Posted November 10, 2021 posle uspesnog sajma sa kinezima odes u yugo grill. skoro svi u lokalu su sa naseg stenda 2
Recommended Posts