mlatko Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Ardian Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 pre dve godine poceo opet. ovog puta s pod-ovima. a pre toga neke ozbiljne spravice, nego mi se omiljena pokvarila, pa se vratio na cig. pod-ovi mi se mnogo vise svidjaju, a i nisu skupi ... 1
maheem Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 On 8.6.2022. at 12:32, Bir Adim Öte said: pre dve godine poceo opet. ovog puta s pod-ovima. a pre toga neke ozbiljne spravice, nego mi se omiljena pokvarila, pa se vratio na cig. pod-ovi mi se mnogo vise svidjaju, a i nisu skupi ... Ja uzeo Innokin Kroma Z, pržim premium virginiu 4.5mg na 32w, RDL, baš je dobar trip i ukus. Vremenom ću probati i MTL. Uzeo sam i 9mg al za sad mi odgovara ova light nikotin verzija.
Ardian Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Uwell Caliburn A2 (i AK2, kompaktnija varijanta istog modela) i Capa Havana. Menjam kertridze nakon 50ml tecnosti (mesec dana otprilike) i to je to.
Popular Post Tsai Posted June 12, 2022 Popular Post Posted June 12, 2022 U septembru 4 godine bez cigara 9 3
askeladden Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 (edited) Spremam se na odvikavanje burazera.Depo flaster,sprej i tabletice za cuktanje su tu.Dobra volja i ne toliko al valjda je i on skontao da se mora.Ima li kakvih saveta za tablete,mandze i sta god u Srbiji.Opijati stop. Ja sam prestao 2009 bese i ne secam se.Jbmti cigare.Teze se resiti nego nekih droga. Edited September 19, 2022 by askeladden 1
nisam ja Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 baš sam video reklamu za novi huberman lab, tiče se nikotina i načina ostavljanja. poslušaj. 2
Svemir Zeka Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 U mene opet cigare u torbi stoje. Al tako, stoje.
mustang Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Najbolje je balansirati Malo zdravlja, malo trovanja (Fotka danas posle treninga, gola voda) Naravno, podrzavam i divim se svakom ko ne pusi ili je prestao. 1 2 1
Heaviside Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 2 hours ago, askeladden said: Spremam se na odvikavanje burazera.Depo flaster,sprej i tabletice za cuktanje su tu.Dobra volja i ne toliko al valjda je i on skontao da se mora.Ima li kakvih saveta za tablete,mandze i sta god u Srbiji.Opijati stop. Ja sam prestao 2009 bese i ne secam se.Jbmti cigare.Teze se resiti nego nekih droga. Moja žena ostavila uz nicorette žvake, gade joj se cigarete sada, ali 3 godine kasnije i dalje žvaće žvake. Svakako neuporedivo bolje od cigareta. Ja pušim tj. pućkam 2-3 cigare (tompusa) nedeljno, često i baš jake, a pušio sam i cigarete nekada, dakle nije mi stran nikotin uopšte i opet osetim sasvim lep nikotinski udarac od tih žvaka. I to ona žvaće 2mg, a ima i od 4mg. Ne znam doduše kako je u Srbiji, ali ti valjda nisi tamo. Njoj se te što prodaju u Srbiji ne sviđaju. 1
Svemir Zeka Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 9 hours ago, mustang said: Malo zdravlja, malo trovanja Ja se socijalno trujem, a antisocijalno sam zdrava 1
Milošica Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 9 hours ago, Heaviside said: Ja pušim tj. pućkam 2-3 cigare (tompusa) nedeljno, Jel ti stoji tompus?
Recommended Posts