atajlo Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Leptejebo, ko punjač od laptopa! :o Edit: aaaa, ima i ekran jbt!! Kad sad ne umreh... :0.6:
dig_chohano Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Leptejebo, ko punjač od laptopa! :o Edit: aaaa, ima i ekran jbt!! Nije baš toliko veliko. Oko 20% je manje od pakle pljuga npr. Edited January 6, 2016 by dig_chohano
Gospodin Slucaj Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 to je samo menjanje jedne zavisnosti drugom i nista sustinski ne resava. resava zdravstveni problem jer u el cigari inhaliras samo dve tri supstance dok sa analognom inhaliras ko zna sta sve ne
Frank Pembleton Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A jel se ovi "diktafoni" prodaju kod nas? Poslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Nije baš toliko veliko. Oko 20% je manje od pakle pljuga npr.A ovo oko temperature i tih parametara, koja je svrha toga?
Skyhighatrist Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Ubio sam dva sata na e-cig/vaping forumima, pa to je, što reko medijski superstar Kiki "jedno ludilo, sastavljeno od milion malih ludila"! Atomizeri, kartomizeri, kliromizeri, tank atomizeri!Baterijski MODovi, VV/VW modovi, mehanički modovi, hibrid, pipe, box & wood MODovi!Modovi sa kontrolom temperature i otpora!Punjači, baterije, amperi i amper časovi, žice i fiberi... Lu-di-lo! Al' da dimi - dimi ko parnjača! Edited January 6, 2016 by Skyhighatrist
darling Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 pusi mi se! ostavila cigare pre 11 godina, nisu mi pale na pamet bar 5. i evo upravo, niodakle ni iz cega, ja bih zapalila...
teacher Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 pusi mi se! ostavila cigare pre 11 godina, nisu mi pale na pamet bar 5. i evo upravo, niodakle ni iz cega, ja bih zapalila... Čim se tako premišljaš, nema tu leba. Bolje odmah zapali i ovako nije štetno. Sent from my iPad using Tapatalk
darling Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 (edited) nemam. a i tacno bih dobila nervni slom da moram da biram koju cu cigaru. u moje vreme bilo je samo tri marlbora... Edited January 9, 2016 by darling
frit Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 bogami problemi u dva navrata sam do sada imao straaaasan kasalj ce vidimo
Recommended Posts