January 6, 20169 yr Leptejebo, ko punjač od laptopa! :o Edit: aaaa, ima i ekran jbt!! Kad sad ne umreh... :0.6:
January 6, 20169 yr Leptejebo, ko punjač od laptopa! :o Edit: aaaa, ima i ekran jbt!! Nije baš toliko veliko. Oko 20% je manje od pakle pljuga npr. Edited January 6, 20169 yr by dig_chohano
January 6, 20169 yr to je samo menjanje jedne zavisnosti drugom i nista sustinski ne resava. resava zdravstveni problem jer u el cigari inhaliras samo dve tri supstance dok sa analognom inhaliras ko zna sta sve ne
January 6, 20169 yr Nije baš toliko veliko. Oko 20% je manje od pakle pljuga npr.A ovo oko temperature i tih parametara, koja je svrha toga?
January 6, 20169 yr Ubio sam dva sata na e-cig/vaping forumima, pa to je, što reko medijski superstar Kiki "jedno ludilo, sastavljeno od milion malih ludila"! Atomizeri, kartomizeri, kliromizeri, tank atomizeri!Baterijski MODovi, VV/VW modovi, mehanički modovi, hibrid, pipe, box & wood MODovi!Modovi sa kontrolom temperature i otpora!Punjači, baterije, amperi i amper časovi, žice i fiberi... Lu-di-lo! Al' da dimi - dimi ko parnjača! Edited January 6, 20169 yr by Skyhighatrist
January 9, 20169 yr pusi mi se! ostavila cigare pre 11 godina, nisu mi pale na pamet bar 5. i evo upravo, niodakle ni iz cega, ja bih zapalila...
January 9, 20169 yr pusi mi se! ostavila cigare pre 11 godina, nisu mi pale na pamet bar 5. i evo upravo, niodakle ni iz cega, ja bih zapalila... Čim se tako premišljaš, nema tu leba. Bolje odmah zapali i ovako nije štetno. Sent from my iPad using Tapatalk
January 9, 20169 yr nemam. a i tacno bih dobila nervni slom da moram da biram koju cu cigaru. u moje vreme bilo je samo tri marlbora... Edited January 9, 20169 yr by darling