koksy Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 otkad sam počeo, pušim do 15 pljuga per dej. kažu da je to ok pa imam nameru da ga tako pržim do nekog C34.
henrik larsson Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 i donese mi juce manijak mirisljavog marokanca za dz, a ja to vise ne konzumiram ihaha, i sad se gledamo taj zamotuljak i ja.Život je nekom majka, nekom maćeha :(Mada, serem i ja, nema šanse da te izvale ako ga zabodeš duboko u dupe kad budeš dolazio sledeći put, još ako se dobro obždereš pre toga... Obećavam da ću ga ja vaditi
Skyhighatrist Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) donese mi juce manijak mirisljavog marokanca za dz, a ja to vise ne konzumiram ihaha, i sad se gledamo taj zamotuljak i ja.Slikaj i stavi na desanku, al pocepaj malo papir da se erocki nasluti taj maroko (zemljo obecana)... Edited October 9, 2012 by historian
ivy Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 ovaj Lancia nas zeza i to svojski..te upekla zvezda,te živi na plaži,te marokanac za dž..nemam reči osim da je neozbiljan za sve novce <_<
maheem Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lanćo je bog!ma sprži ga brale večeras šta ga gledaš.pa opet napravi pauzu od 10 godina :)pravim pauzu u pušenju cigareta. videćemo dokle. sam sebi dajem tri neđelje
Lancia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lanćo je bog!najzad nesto smisleno da procitam na forumu. fala, brate u tudjini.
henrik larsson Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Lanćo je bog!ma sprži ga brale večeras šta ga gledaš.pa opet napravi pauzu od 10 godina :)pravim pauzu u pušenju cigareta. videćemo dokle. sam sebi dajem tri neđeljeKako si napravio tu pukotinu u potpisu? Je l mogu i ja tako, a ako ne, zašto ne mogu?
Lancia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ako ti postavis pukotinu, ja cu reaktivirati setajuceg mrava samotnjaka. ne daj mu, Maheeme.
ToniAdams Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ako ti postavis pukotinu, ja cu reaktivirati setajuceg mrava samotnjaka. ne daj mu, Maheeme.nemas ti herca za tako stogod
maheem Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 6. dan.probudio sam se sa mučninom u stomaku. zapravo, ova mučnina me prati od petka. osećam se ko stih Jimi Hendrixa iz Manic Depressions - ne znam šta bih! ne znam šta bih da jedem, šta bih da pijem a nešto hoću!svaki dan se po pola sata družim sa neizdrživom nervozom. svrbi me svaki nervni završetak. juče me je, na svu sreću, nervoza spopala dok sam bio sam u stanu. ispraznio sam se verbalno na gotovo praznu čašu milerama (ne, nemojte da poverujete dušmaninu Larssonu koji će Vam reći da sam se israo u tu čašu).mirise i ukuse sam bolje osećao dok sam pušio :(
Frank Pembleton Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Jbote ja sam ljubomoran na te vaše užase skudanja sa pljuga!Ja sam prekinuo odjednom , a pušio sam 2 do 3 pakle dnevno.Bilo je kriza ali ništa tako strašno.E da strahovito mi smeta kad me ljudi sve izvinjavajući se pitaju:Jel problem da zapalim?Pa zapali brate neću ti peedavanje držati jesi li normalan ?Послато са U8815 користећи Тапаток 2
henrik larsson Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 sam se israo u tu čašuZašto to radiš, je l to neka fora? I šta posle s tim, je l se koristi ili baciš i govno i čašu? Samo pitam...
mire Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 posle sto godina zamotah škiju i zapalih...hercegovački duvan, poklon od drugaraupravo shvatih koje sam đubre palio sve ove godine
Recommended Posts