ivy Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) bolje da pusis nego da si debelatako su bili poredjani i moji prioriteti ali više nema smisla da ih finansiram pa sam prinudjena da se pregrupišem Edited October 3, 2012 by ivy
ivy Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 dakle,napredujem super..bila u kafani tri dana za redom,doduše preko dana i u bašti ali za početak dosta..i prodisala,nisam ovako duboko udahnula ,pa nikad..i vazduh miriši i sve je divno...jedino što sada imam problem sa načinom unošenja thcea ..moram naći nekog da mi kupi 1 vaporajzer -_-
henrik larsson Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Odličan je vaporajzer, samo što ćeš uz njega trošiti na vunu 10x više nego što si do sad na pljuge.
ivy Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 znam..i nisam srećna zbog toga <_<ali i svaki drugi način za pušenje mare osim jointa izaziva isti ekonomski efekat...još apstiniram pa ću videti posle nekog vremena šta mi je činiti..
Heaviside Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Ja sam ostavio pljuge, a duvao sam cesto i to iskljucivo dzointe. Proslo je 8 meseci i i dalje pusim mix a ne pusim cigare. Ako popusis pola dzointa (valjda ne duvas sama) izmiksovanog sa pola cigare ponekad to je sasvim ok. Cetvrtina cigare, manje nikotina nego sta ga ima u flasterima i sl.Ja sam se u pocetku pravio lud kad mi krene frka sto sam uneo nikotin . Kao sve je ok, nisam pusio nego sam se naduvao... Edited October 8, 2012 by Heaviside
Lancia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja reko ovde jednom tipu, kako mi se dusa muci kad samo pomislim da ostavim pljuge, a on 'nista ti ne brini, donecu ti ja strava stvar da se skines s tog otrova...'i donese mi juce manijak mirisljavog marokanca za dz, a ja to vise ne konzumiram ihaha, i sad se gledamo taj zamotuljak i ja.
wall Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Stvarno ne znam sta bi se trebalo desiti da ostavim cigarete... Smanjiti da, ali...
ToniAdams Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja reko ovde jednom tipu, kako mi se dusa muci kad samo pomislim da ostavim pljuge, a on 'nista ti ne brini, donecu ti ja strava stvar da se skines s tog otrova...'i donese mi juce manijak mirisljavog marokanca za dz, a ja to vise ne konzumiram ihaha, i sad se gledamo taj zamotuljak i ja.:(nemoj ga baciti.
Recommended Posts