Weenie Pooh Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 *evo sad recimo, razmišljam ko je ona cica s kojom će da se povata u narednoj epizodi i cenim da drogo kao pravi šeik ima arem civilizovanih arijevskih riba.Robinjica koja treba da je nauči kako da zadovolji muža. U knjizi je ta obuka preskočena, samo je pomenu usput... ovde će nam je pokazati, yay Mada daleko od toga da su Martinu strane gratuitous lesbionic scene... bar dve mi padaju na pamet koje veze nisu imale ni sa kakvom radnjom, nego čisto ono, fan service. Debeli matori pervertit :)
Calavera Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Deset epizoda za drugu sezonuSpika o spici
kim_philby Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) moram reci da se meni dopalo. ko voli fantasy, epski zamah pripovedanja i bogatotm bit ce mu ovo super. tko ne voli nista od narecenog bolje da se ni ne upusta. ja sam odavno poceo da uzivam u mom simptomu tako da nemam ni volje ni zelje da se prepucavam sa ljubiteljima kasnog XX-vekovnog naturalizma koji na z od zmaja dobijaju apopleksicni napad ali zato nemaju problem sa scenom u kojoj u 6ft under piter kraus masturbira nakon sto mu je zena preminula. banalnije verovatno ne moze. drugim recima nece mi se ovde vise ponoviti avatar.edit: kao sto je dabovic primetio ja se sada svadjam sa glasovima u mojoj glavi. Edited April 20, 2011 by kim_philby
Аврам Гојић Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Serija je glupa i nerealna™ i ima bajkovitih elemenata i tako. Odoh da gledam Tarkovskog, a ne ovo americko smece.edit: ovo je bilo namenjeno ustreptalom Kilbiju, a sada ozbiljno: jedva cekam drugu epizodu. Koliko god da nisam mogao da pratim knjigu zato sto sam jako glup za intrige, toliko mi se dopada ova sazvakana verzija. vizuelno prebogato, solidno rezirano, a ako je ovo zaista bila jedna od slabijih epizoda onda nas ceka pravi treat. Edited April 20, 2011 by Marko M. Dabovic
kim_philby Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Serija je glupa i nerealna™ i ima bajkovitih elemenata i tako. Odoh da gledam Tarkovskog, a ne ovo americko smece.edit: ovo je bilo namenjeno ustreptalom Kilbiju, a sada ozbiljno: jedva cekam drugu epizodu. Koliko god da nisam mogao da pratim knjigu zato sto sam jako glup za intrige, toliko mi se dopada ova sazvakana verzija. vizuelno prebogato, solidno rezirano, a ako je ovo zaista bila jedna od slabijih epizoda onda nas ceka pravi treat.ma nisam ustreptao ali volim fantastiku. vise volim zmaja od propalog braka.
ToniAdams Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 nisam citao knjigu, pa se ogradjujem u startu od verodostojnosti, al davno nisam skrnavije napisane dijaloge video.definitivno me zabole za sledecu epizodu
teacher Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ne sviđa se Toniju i Daboviću, dakle svaka preporuka. Čeka se još samo Erejzerova nedovoljna ocena, da bih prilepio etiketu "remek delo"...
ToniAdams Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 zaboravi, nema tu ravnicarske melanholije, ni g od genijalnosti 1 zilnika.
Аврам Гојић Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ne sviđa se Toniju i Daboviću, dakle svaka preporuka. Čeka se još samo Erejzerova nedovoljna ocena, da bih prilepio etiketu "remek delo"...Onda ce te verovatno razocarati cinjenica da me je serija zapravo odusevila. Pokusacu da ovu pohvalu spakujem u jedan red, posto izgleda da ti je to limit kod citanja postova.
harper lee Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ne sviđa se Toniju i Daboviću, dakle svaka preporuka. Čeka se još samo Erejzerova nedovoljna ocena, da bih prilepio etiketu "remek delo"...Mogu ja umesto Irejzera? :D Da nisam citao knjige mozda bih ovo i odgledao. Ovako, sa svim tvistovima u radnji knjiga sve vreme imam utisak kao da gledam triler koji sam gledao vec deset puta. U redu, video sam kako sve to izgleda u masti autora serije i dosta od mene. Fino je sve to vizuelno odradjeno ali kako covek da se poistoveti s likovima kad...
teacher Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 zaboravi, nema tu ravnicarske melanholije, ni g od genijalnosti 1 zilnika.Možda se tražim pod stare dane. Možda želim nešto novo. Samo sam krenuo sistemom eliminacije i već mi se sviđa. :)
Аврам Гојић Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Samo sam krenuo sistemom eliminacije i već mi se sviđa. :) Edited April 20, 2011 by Marko M. Dabovic
ToniAdams Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 U redu, video sam kako sve to izgleda u masti autora serije i dosta od mene. Fino je sve to vizuelno odradjeno ali kako covek da se poistoveti s likovima kad......se svaki dijalog svodi na koliko smo vec godina partneri formu?
kim_philby Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 nisam citao knjigu, pa se ogradjujem u startu od verodostojnosti, al davno nisam skrnavije napisane dijaloge video.definitivno me zabole za sledecu epizodu epizoda protice u nekoj formi dijaloske ekspozicije. odnosno GoT manjka ono sto je imao npr. rome: familijarnost publike sa radnjom. odnosno kada gledas rome tebi istorijski udzbenici, sekspir, ben hur, ricard barton i liz tejlor sluze kao dodatni materijal. svi smo prilicno intimni sa tom pricom. GoT nema taj luksuz. kapiram da ce se to promeniti kako serija bude odmicala.sto se vernosti knjizi tice: ja mogu tu samo reci da treba seci!edit: uco, dabovic se zajebavao. procitaj mu edit.
Аврам Гојић Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ...se svaki dijalog svodi na koliko smo vec godina partneri formu?glej ovako: knjiga je zamrsena upickumaterinu. ovo je, cini mi se, najbolja ekspozicija koja se iz takvog materijala uopste moze izvuci i daje mi osnov za veru da ce nastavci biti zaista razmahani i vrhunski.
Recommended Posts