Jump to content
IGNORED

VIP Game of Thrones

Calavera

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

928

• Calavera

614

• Razzmatazz

389

• MayDay

324

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Na!
Mislio sam, naravno, na listu koja govori ko je šta na forumu već uz'o, ne casting... <_<
Posted
... Panel mediator Rosemary Neill noted Game of Thrones was the most pirated show of 2012 and that 10 per cent of the downloads came from Australia.Game of Thrones director David Petraca shrugged and said the illegal downloads did not matter because such shows thrived on “cultural buzz” and capitalised on the social commentary they generated. “That’s how they survive,” he told the crowd gathered at the University of Western Australia.
It is known.
jel zauzeta tiha patnja odredjene mlade dame?? btw, banderas bi bio idealan za ovu ulogu
Kakav je Legolas, strašno :D :isuse:
Posted (edited)

@Oxy: A ti uzmi nekog za koga si siguran da je slobodan, recimo...

game-of-thrones-episode-3-screencap-107.png

Edited by Calavera
Posted

Kome nedostaju screen caps, može da uzme neku ilustraciju privremeno. Na primer, pomenuti Remzi Bolton:

Ramsay_Snow_by_Sir_Heartsalot.jpg

Ili bata i seka Reed:

The_Reeds_by_Sir_Heartsalot.jpg

Moj Tormund:

Tormund_Giantsbane_by_Sir_Heartsalot.jpg

Victarion Greyjoy:

oh_ship_by_sir_heartsalot-d5cckcw.jpg

Strong Belwas, NSFW:

strong_belwas_featuring_spoilers_by_sir_heartsalot-d50i8a8.jpg

Posted

... evo, Orell it is, nekako sad dolazi period kada su Wildlings stvarno najmanje iritantni. -_-

Posted

Zar Oksi nije lepi Bron?Poslednja epizoda je kad postanem majka robovima! Ah!

Posted

Season 3 je previše mainstream za Bronna.... a iz nekog razloga takođe ne odgovara ni Houndu ni Carcettiju™, vidiš su se i oni presvukli. -_-

Posted

nesto sam malo razmisljala.ja da sam musko, ja bih bila ser arthur dayne. nek nema slike, ali on mi je najjaci.sladak moj daario. :D

Posted

De sladak, izgleda kao Nikoletina Bursać on a bad hair day.

Posted

Recite, koja bi uloga u Season 4 odgovarala Gervaisu, a koja Arthuru Dentu? Može neko i u Season 5. I was thinking Ricky as archmaester Marwyn, and Freeman as Aeron Greyjoy, taman da The Office pusti pipke preko celog serijala...

Posted

Gervaise je smršao, ali u Office vreme mogao je da glumi Mace Tyrella. Freeman bi mogao da bude Dolorous Edd, što već glumi u Office.

Posted
ovde novi album sa posterima sa likovima. Ako su jedan posvetili Haundu, mislim da će ga biti u sezoni. Vini!
Posted (edited)

primetih- pre 12 minuta okačene fotke, a već blizu 2 hiljade lajkova kod arje i džona!šta rade naši sapatnici, nestrpljivci, ljubitelji Got-a!? samo drežde po netu i love nove informacije. :lolol:

Edited by stormy
Posted

Pa znam da će ga biti, Mau (!), samo nedovoljno :(