Jump to content

volim supu od petlića

Featured Replies

paradajiz chorba:3-4 shargarepe izrendatiizdinstati na mulju i malo vode dok ne omeksha(ja volim da se gricka)ubaciti kuvani paradajiz,iz tetrapaka,flashe kakogoddodati so,biber i bosiljak,ja stavim suvi(volim puuno bibera i bosiljka)pustiti da baci kljuchi to je to

• Author
paradajiz chorba:3-4 shargarepe izrendatiizdinstati na mulju i malo vode dok ne omeksha(ja volim da se gricka)ubaciti kuvani paradajiz,iz tetrapaka,flashe kakogoddodati so,biber i bosiljak,ja stavim suvi(volim puuno bibera i bosiljka)pustiti da baci kljuchi to je to
a di ti je luk tu? il ne treba? a opet, kako ne?

nešto bez luka je kao ja bez sksira :(

a di ti je luk tu? il ne treba? a opet, kako ne?
nishta clukbluk je opcionalan mada onda ima ukus po nekom sosu a ipak je chorbaja ne stavim ni jedan luk

nemoj to jesti više. otrovno!

Edited by nisam ja

• Author
nishta clukbluk je opcionalan mada onda ima ukus po nekom sosu a ipak je chorbaja ne stavim ni jedan luk
aaa, dobro dobro ^_^ja vala kad pochnem bilo sta, ruke same seku lukac :P

nisam ja,skuvacu ti chorbicu kad god hocesh :wub:

sve je dobro dok mi ne pržiš jaja. i čorbu od uložaka.

Edited by nisam ja

nateraj je da ti skuva supicu

pa ja bih njemu svaki dan kuvala supicu :wub:

ne bi se on zadovoljio samo supicom. morala bi i sarme da mu savijas

Koji je odnos voda/paradajz?

doduše, ovo je paradaJZ čorba skoro koliko i šargarep čorba

na mulju proprziti bluk, pre neg zagori naliti paradajz sok, kevin, pola litre i isto toliko vode. dosoliti. u dva razmmucena zumanceta dodati kasiku nastrugane kore parmezana, malo soli i griz. mesati viljuskom i dodavati griz dok ne dobijete mekanu, polucvrstu smesu. kad supa baci kljuc, spustati kasicicom unj knedlice. posle 5 minuta lagannog kuvanja, ubaciti saku svezeg bosiljka, skinuti sa vatre i poklopiti. biberiti tek u tanjiru, biberom iz mlina.

• 2 weeks later...
doduše, ovo je paradaJZ čorba skoro koliko i šargarep čorba
to je nastalo iz moje averzije prema bilo chemu skrobastom/brashnastom u paradajz chorbimrzim bilo koju vrstu rezanaca,flekica,tarane,knedli u ovoj chorbi,mozda eventualno pirinadzpa sam mislila i milslila shta bi moglo i smislila shargarepa!dodaje gustinu,lepo se gricka i super je sveze i ukusno