Jump to content
IGNORED

volim supu od petlića

gospa buba

Recommended Posts

Posted

paradajiz chorba:3-4 shargarepe izrendatiizdinstati na mulju i malo vode dok ne omeksha(ja volim da se gricka)ubaciti kuvani paradajiz,iz tetrapaka,flashe kakogoddodati so,biber i bosiljak,ja stavim suvi(volim puuno bibera i bosiljka)pustiti da baci kljuchi to je to

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• assück

9

• msmodesty

7

• yolo

7

• ivy

7

Posted
paradajiz chorba:3-4 shargarepe izrendatiizdinstati na mulju i malo vode dok ne omeksha(ja volim da se gricka)ubaciti kuvani paradajiz,iz tetrapaka,flashe kakogoddodati so,biber i bosiljak,ja stavim suvi(volim puuno bibera i bosiljka)pustiti da baci kljuchi to je to
a di ti je luk tu? il ne treba? a opet, kako ne?
Posted
a di ti je luk tu? il ne treba? a opet, kako ne?
nishta clukbluk je opcionalan mada onda ima ukus po nekom sosu a ipak je chorbaja ne stavim ni jedan luk
Posted (edited)

nemoj to jesti više. otrovno!

Edited by nisam ja
Posted
nishta clukbluk je opcionalan mada onda ima ukus po nekom sosu a ipak je chorbaja ne stavim ni jedan luk
aaa, dobro dobro ^_^ja vala kad pochnem bilo sta, ruke same seku lukac :P
Posted (edited)

sve je dobro dok mi ne pržiš jaja. i čorbu od uložaka.

Edited by nisam ja
Posted

ne bi se on zadovoljio samo supicom. morala bi i sarme da mu savijas

Posted
Koji je odnos voda/paradajz?
Posted

doduše, ovo je paradaJZ čorba skoro koliko i šargarep čorba

Posted

na mulju proprziti bluk, pre neg zagori naliti paradajz sok, kevin, pola litre i isto toliko vode. dosoliti. u dva razmmucena zumanceta dodati kasiku nastrugane kore parmezana, malo soli i griz. mesati viljuskom i dodavati griz dok ne dobijete mekanu, polucvrstu smesu. kad supa baci kljuc, spustati kasicicom unj knedlice. posle 5 minuta lagannog kuvanja, ubaciti saku svezeg bosiljka, skinuti sa vatre i poklopiti. biberiti tek u tanjiru, biberom iz mlina.

• 2 weeks later...
Posted
doduše, ovo je paradaJZ čorba skoro koliko i šargarep čorba
to je nastalo iz moje averzije prema bilo chemu skrobastom/brashnastom u paradajz chorbimrzim bilo koju vrstu rezanaca,flekica,tarane,knedli u ovoj chorbi,mozda eventualno pirinadzpa sam mislila i milslila shta bi moglo i smislila shargarepa!dodaje gustinu,lepo se gricka i super je sveze i ukusno