harper lee Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 pa time može da bude zaprepašćen samo neko ko nema apsolutno nikakvu predstavu o srpskoj estradi Iskreno, ni ja nemam nikakvu predstavu o srpskoj estradi. Verujem svim onima koji imaju da stvari stoje tako kako kazu. Ali mi je prosto tesko da poverujem da iskljucivo bavljenje jednim podzanrom unutar jednog javnog prostora moze nuzno svima koji se tim podzanrom bave da odredi sve stavove. Nije to okruzenje (cenim) sa viskom mozga, obrazovanja i sposobnosti za izgradnju nekakvih etickih kriterijuma ali njihova predatorska vitalnost ukazuje da tu ipak ima nekog rezona iza svega toga.
Indy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Nije to okruzenje (cenim) sa viskom mozga, obrazovanja i sposobnosti za izgradnju nekakvih etickih kriterijuma ali njihova predatorska vitalnost ukazuje da tu ipak ima nekog rezona iza svega toga.Bez da se mešam u temu, samo da dodam da i krokodili pokazuju 1 izrazitu predatorsku vitalnost, a nisu baš poznati po preterivanju sa razumnošću. :D
harper lee Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bez da se mešam u temu, samo da dodam da i krokodili pokazuju 1 izrazitu predatorsku vitalnost, a nisu baš poznati po preterivanju sa razumnošću. :D Good point. Ipak, mislio sam na neku drugu vrstu vitalnosti.
Joshua Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 (edited) ladno smo došli do male bare pune krokodila™ no, sve to vise i nije vazno, ali kako se zvao onaj valjda maljkovicev istomisljenik sto se stalno slikao u nekom penjoaru i grdio nas sto ne shvatamo razvojni put i znacaj turboa? to još neko sem azdejkovića radi? Edited November 24, 2010 by Joshua
fonTelefon Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bez da se mešam u temu, samo da dodam da i krokodili pokazuju 1 izrazitu predatorsku vitalnost, a nisu baš poznati po preterivanju sa razumnošću. :DCekaj da se bavimo stereotipovima, gramatika, stilistika skrabanija na stranu jasno je da je JK intelektualnija i poslovnija polovina u sadasnjoj bracnoj zajednici a verovatno i u bivsim vezam. jedan plus za estradu vs sport.
Budja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Oko "bica sa stavom".Da ponovim svoj utisak od pre nekoliko strana."Stav" bi bio mnogo ubojitiji, kada ne bi trpala svoje porodicne stvari u to. Ovako, moze da ispadne da je "stav" u stvari samo obicna odbrana oca i porodice. Naravno, to nije nista lose ali onda nema sta da se analizira, jer fenomena nema.
luba Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to još neko sem azdejkovića radi?ma kad je ovaj to pricao, kvirija jos nije ni izasao iz klozeta. secam se coveka, mislim da sam ga cak nekada i upoznala, a sad mi kao kroz maglu prolaze slike iz nekog kulturnog nokauta juslesove koji je, kao i svi, pomerao granice.ali imena da se setim, nema sanse.
Miralem Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 onda nema sta da se analizira, jer fenomena nema.a inace bas ima sta da se analizira. veliki je to fenomen.
Otto Katz Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Individualci vodje Eto, sam si to razriješio. Odatle me i cude ova 4rumska nagadjanja "pisala je/nije pisala", ma jasno je da je pisala. Meni ovi tekstovi lice na nju. Meni se sad više svidža varijanta s duetom Pera&Jeca. On medijski verziran, ona looda. Zapravo, to što me fascinira vidim kao još jedan dokaz da su naši deklarirani motivi, navodno proizašli iz dubljih moralno-ideoloških načela, na individualnom planu uvijek samo racionalizacije. I kod Pere i kod JK i kod svih nas se uvijek u krajnjem radi o strategiji opstanka u izabranom identitetu. Otud se rodila moja simpatija za JK. Naime, kod Pere je jasno kako i zašto ovo potvrđuje njegovu personu. Kod JK mi je to manje vidljivo. Sklon sam povjerovati da se radilo o sretnom susretu pogrešne predodžbe o vlastitoj promidžbi s drugosrbijanskom manipulacijom u vidu Pere (koji u duhanskoj izmaglici, obavijen oparom lošeg alkohola, gol do pojasa kucka o pušenju kurca u Jecino ime). Pa ko ih ne bi volio?
Indy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ... u vidu Pere (koji u duhanskoj izmaglici, obavijen oparom lošeg alkohola, gol do pojasa kucka o pušenju kurca u Jecino ime). Pa ko ih ne bi volio?To mu ne bi bilo prvi put. Saću pokazati svoju zavidnu erudiciju, ali u 1 od ranih brojeva Sex Cluba (Perinom čedu) bila je slika đevojke koja, jel'da, puši, i pritom zavodljivo gleda u kameru, tj. drkadžiju posmatrača. A Pera (i niko drugi to ne bi mogao biti) je pored nje dodao balon u kome je pisalo "Hoćete li i vi da probate?"
fonTelefon Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To mu ne bi bilo prvi put. Saću pokazati svoju zavidnu erudiciju, ali u 1 od ranih brojeva Sex Cluba (Perinom čedu) bila je slika đevojke koja, jel'da, puši, i pritom zavodljivo gleda u kameru, tj. drkadžiju posmatrača. A Pera (i niko drugi to ne bi mogao biti) je pored nje dodao balon u kome je pisalo "Hoćete li i vi da probate?" Fasciniran sam tvojom memorijom.
Indy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Koja memorija - sačuvao sam sve primerke Sex Cluba.
fonTelefon Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Koja memorija - sačuvao sam sve primerke Sex Cluba. I dalje kupujes vinil ploce?
Caligula Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 pcelica bistrooka, vatromet inteligencije, dubina jedna bajkalska, sirina jedna svemirska, ja svaki put nesto novo naucim kad dopustim sebi taj guilty pleasure da je slusam i citam. poznavalac je grcke mitologije (vid. imena potomaka), a i esteta je. narocito je blistala u utisku nedelje. kakva isidora zebeljan, bice dzej kej dopisni clan sanu, samo da ldp dodje na vlast.Gagoderka, inteligencija se meri na vise nacina. Jedno je vatromet inteligencije a dugo "nije glupa". Rekoh vec, izgleda da je ovo tema za preterivanje te mora da bude ili/ili. Ili je genijalna ili je moron. Ja sam blize tome da je JK negde izmedu ova dva ekstrema.
Recommended Posts