Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beogradski sajam knjiga

Featured Replies

On 4. 10. 2025. at 18:57, Profesionalac said:

Osim Lagune, stvarno nema potrebe nikoga stigmatizovati,

NOVA portal
No image preview

Laguna učestvuje na Sajmu knjiga, ali 1. novembra na godi...

Štandovi "Lagune" i knjižare Delfi na predstojećem Sajmu knjiga neće raditi u subotu, 1. novembra, saopšteno je iz ove izdavačke kuće.

• Replies 933
  • Views 116.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moj potpisivao novo izdanje sa novim izdavacem, ljubi ga zena u razdeljak    

• Moja draga debituje na sajmu sa svojom zbirkom Melinda Minhauzen, u izdanju Književne radionice Rašić. Meni se dopao rukopis (inače sam vrv njen najveći kritičar, ali ovo je odradila pošteno), Jedva č

• slepa živana
    slepa živana

nisam čula za ove detalje, da je otkazao počasni gost, ni novo mesto za sajam knjiga... po sajmu se priča da se ništa ne ruši do 2027... ali problem je zapravo mnogo dublji. tokom ove nedelje po

Posted Images

Koliko ja znam, gotovo svi izdavači koji će učestvovati na Sajmu, 1.11. zatvaraju štandove. Neki će i da odu kući, a neki će namerno ostati zatvoreni a prisutni u tišini.

• 2 weeks later...

Molim vas, nejasno mi iz ponude a pravim spisak i racunicu... Da li Laguna/ Delfi akcija 2 za 1 znaci dvije iste knjige po cijeni jedne, ili dvije razlicite iz ponudjenih naslova?

Ne mora isti naslov.

19 minutes ago, kipo said:

Molim vas, nejasno mi iz ponude a pravim spisak i racunicu... Da li Laguna/ Delfi akcija 2 za 1 znaci dvije iste knjige po cijeni jedne, ili dvije razlicite iz ponudjenih naslova?

Dnevni list Danas
No image preview

Čedomir Antić otvara Sajam knjiga, deo novca od prodaje u...

Istoričar Čedomir Antić otvoriće, uz kiparskog književnika Kirjakosa Haralambidisa ovogodišnji 68. Međunarodni beogradski sajam knjiga, saopštio je organizator manifestacije - Beogradski sajam.

Međutim

Beogradski sajam saopštio je i da će 1. novembra biti besplatan ulaz na manifestaciju za svakog posetioca koji donese dve knjige, po sistemu „Jedan posetilac – dve knjige – jedna ulaznica“. Prikupljene knjige Beogradski sajam će donirati bibliotekama u ruralnim područjima Republike Srbije.

1 hour ago, kipo said:

Две различите по цени скупље, сем ако не коштају исто јелте.

Сваке године иста прича, али попусти су све беднији и беднији, не само код њих него свуда.

https://x.com/xivblokada/status/1981713328754798791
7 hours ago, johan nagel said:

Сваке године иста прича, али попусти су све беднији и беднији, не само код њих него свуда.

Kad se iskombinuju ove akcije odabranih, moze se iskamciti 11 naslova za 25€, medjutim, izbor je bas slab. Nelose za poklon though.

Prošle godine je bio mnogo bolji. Lagunin je ove godine katastrofalan, sve su ovo naslovi koji se već vrte po redovnim akcijama. Mogli su bar malo da prošaraju kvalitetnijim. Jedino taj količinski popust, ali i on je sličan postojećem za ljude koji redovno kupuju i imaju karticu.

dxQxhp6.jpeg

Još malo vesti o akcijama "bojkotaša":

Arhipelag - https://www.arhipelag.rs/vesti/specijalna-akcija-arhipelaga-sa-sajamskim-cenama-u-oktobru-sajam-umesto-sajma/

Clio - https://clio.rs/proizvodi/akcije

Makart - https://www.makart.rs/akcije

Geopoetika - AKCIJA GEOPOETIKE od 20. do 31. oktobra! Naši naslovi na popustu od 30 do 50% u našoj knjižari i online i besplatna poštarina za sve porudžbine preko 3.000 rsd! https://www.geopoetika.com/

Booka (mada su oni višegodišnji bojkotaši) - 30% od 17. do 31.10. www.booka.rs

ja navratio juče, manje ljudi nego inače, jedva da se neko ispružio za reklame sem lagune i šešelja, aparat za kafu na spratu hale 4 ne radi... sve u svemu, depresivna atmosfera. no, dobar dil je dobar dil:

bm796oN.jpeg

Bila sam i ja juče - u dve smene. Depresivno jeste, Šešelj se svuda reklamira, posle njega mi bode oči Lj Habjanović, dosta reklama po banderama nije zakupljeno. Sala 4 nije moglo od tamjana da se diše. Da ne komentarišem dalje inventar, za šta se naterana deca lepe itd.

Iako baš jadna atmosfera, lepo sam porazgovarala sa

• Devojkom na Vulkanu - prvi put čita Hari Potera, blago njoj

• Urednicom/prevoditeljkom Jeti izdavaštva. U sve njihove izdate knjige je zaljubljena, sa mnogo topline priča i preporučuje

• Štand Najkula - kupila sam dva stripa, imaju fin izbor

Koliko pljeskavica je potrebno da se kupi da bi se ostvario popust

Da li i dalje ima skrivenih dragulja između hale 1 i hale 4?