Svemir Zeka Posted October 21 Posted October 21 6 hours ago, Sandens said: bio juče na sajmu (i upoznao @Valk) i jedna od stvari koje sam uzeo je fudbal i pank, moja šolja čaja igora todorovića zgroa, ljubitelji panka i engleskog fudbala znaju čoveka. Hm, meni je zbrisala Lavkraft 1000 dindži strip veliki format korice na antikvarnici, nov. Darkwoodovo izdanje. Išiguro na Dereti 1000+ Kosmos za klasike, jeftino.
Milošica Posted October 22 Posted October 22 14 minutes ago, Filozof manijak said: Bulgakov - Kobna jaja, odlična pripovetka To kad je test pozitivan, a ne želi da bude
Quizmaster Posted October 22 Posted October 22 Nije mi se niko od forumaša najavio da će sutra u 12 doći do štanda "Prometeja" na promociju moje knjige "Anagramne čarolije". Priznajem, nezgodan je termin zbog radnog vremena, ali bio sam uslovljen time što se kolege enigmati (uglavnom stariji ljudi) tog dana okupljaju oko 11 i ne mogu na sajmu ostati do predveče. Inače, sa mnom iz Novog Sada dolazi poznata kvizašica Sofija Necin, koja je nedavno imala tridesetak pobeda u nizu na kvizu "Pobednik". Ona će biti i sagovornica na predstavljanju "Anagramnih čarolija", tako da možete očekivati jedno lepo književno-enigmatsko druženje i čuti svašta zanimljivo, plus dobiti na poklon jednu moju knjigu. Oni koji žele dodatno da obogate svoju biblioteku moći će po povoljnim cenama da nabave i neke moje ranije enigmatske knjige ("Ars magna", "Put ka vrhu", "Sve je moglo biti drukčije") , sve vrhunska dela iz te oblasti literature. Ne samo što donose mnogo sati zabave, nego mogu biti i idealan poklon nekome ko ceni umetnost i intelektualne veštine. 2
Recommended Posts