Jump to content
IGNORED

Beogradski sajam knjiga

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted

suviše misteriozan odgovor da bih mogao nabaviti knjigu :(

Posted

mene danas izvukao makedonski štand sa stranim izdanjima, potroših 8k na tri knjige ali nema veze, pare su poreskih obveznika tako da  :fantom:

Posted

mene danas izvukao makedonski štand sa stranim izdanjima, potroših 8k na tri knjige ali nema veze, pare su poreskih obveznika tako da  :fantom:

gde je to? gde su uopšte ex yu štandovi - hrvatski, CG (s beletristikom, ne udžbenici)? ne nadjoh danas nikako.

Posted (edited)

Ja se tu najviše zadržao. Nažalost, mnoge knjige koje bih posedovao su bile i preko 10k. Postoji i deo gde su knjige na popustu, 800 dinara po komadu. Uglavnom su to stara izdanja, ali ima jako dobrih knjiga. Kupio par komada, ovih jeftinih. :)

gde je to? gde su uopšte ex yu štandovi - hrvatski, CG (s beletristikom, ne udžbenici)? ne nadjoh danas nikako.

Što se hrvatskih izdavača tiče, poseban štand ima Fraktura. Iako su cene i 50% niže od cena u HR, opet su za naše prilike poprilične. Postoji i neki "grupni" hrvatski štand. Tu je i Šahinpašić iz BIH.  Ne sećam se da sam video izdavače iz CG.

Edited by Velocipede
Posted

Ja sam prošle godine kupio par knjiga kod Frakture, cene jesu više nego ovdašnje.

Makeonci su "Akdemska kniga", mislim da su u H14, sigurno nisu u H1.

Nego, štand Informera

Posted

Sa očajnim prevodima, bar ono što je meni došlo pod ruku. 

Posted

Mladinska knjiga ima fenomenalne popuste na sjajne knjige. Recimo "Blaga Kine" smo uzeli za nepunih 2k dinara, redovna cena je oko 3.5 čini mi se.

Posted

Sa očajnim prevodima, bar ono što je meni došlo pod ruku. 

Ovo o čemu Prospero priča su originali... Ja kupio Pearson Addison-Wesley izdanja...

Posted

Ja govorim o Akademskoj knjizi, uzeo Štiglica kod njih i morao baciti nakon 30 stranica.

Posted

Ko je bio na sajmu jesu li cene niže nego na sajtovima izdavača?

Hoću da naručim par knjiga a neko mi ide u subotu na sajam pa gledam da li njemu da dam pare ako je jeftinije.

Posted

Ja sam kupio neke knjige za skoro 50% nizu cenu.  

Posted

Zavisi od izdavača. Meni se čini da su kod ovih nekih većih čak i jače cijene.

Posted

Ja se tu najviše zadržao. Nažalost, mnoge knjige koje bih posedovao su bile i preko 10k. Postoji i deo gde su knjige na popustu, 800 dinara po komadu. Uglavnom su to stara izdanja, ali ima jako dobrih knjiga. Kupio par komada, ovih jeftinih. :)

Što se hrvatskih izdavača tiče, poseban štand ima Fraktura. Iako su cene i 50% niže od cena u HR, opet su za naše prilike poprilične. Postoji i neki "grupni" hrvatski štand. Tu je i Šahinpašić iz BIH.  Ne sećam se da sam video izdavače iz CG.

hvala! raspitaću se za grupni hrvatski štand :)