Ravanelli Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 suviše misteriozan odgovor da bih mogao nabaviti knjigu :(
Prospero Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 mene danas izvukao makedonski štand sa stranim izdanjima, potroših 8k na tri knjige ali nema veze, pare su poreskih obveznika tako da
Drkosh Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 mene danas izvukao makedonski štand sa stranim izdanjima, potroših 8k na tri knjige ali nema veze, pare su poreskih obveznika tako da gde je to? gde su uopšte ex yu štandovi - hrvatski, CG (s beletristikom, ne udžbenici)? ne nadjoh danas nikako.
Velocipede Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 (edited) mene danas izvukao makedonski štand sa stranim izdanjima, potroših 8k na tri knjige ali nema veze, pare su poreskih obveznika tako da Ja se tu najviše zadržao. Nažalost, mnoge knjige koje bih posedovao su bile i preko 10k. Postoji i deo gde su knjige na popustu, 800 dinara po komadu. Uglavnom su to stara izdanja, ali ima jako dobrih knjiga. Kupio par komada, ovih jeftinih. :) gde je to? gde su uopšte ex yu štandovi - hrvatski, CG (s beletristikom, ne udžbenici)? ne nadjoh danas nikako. Što se hrvatskih izdavača tiče, poseban štand ima Fraktura. Iako su cene i 50% niže od cena u HR, opet su za naše prilike poprilične. Postoji i neki "grupni" hrvatski štand. Tu je i Šahinpašić iz BIH. Ne sećam se da sam video izdavače iz CG. Edited October 27, 2016 by Velocipede
Prospero Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Ja sam prošle godine kupio par knjiga kod Frakture, cene jesu više nego ovdašnje. Makeonci su "Akdemska kniga", mislim da su u H14, sigurno nisu u H1. Nego, štand Informera
Prospero Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 da se ne zbuni neko, u h1 se, negde u sredini, pored Derete, nalazi "Akademska knjiga", to je izdavačka kuća iz Novog Sada ali to nije to na šta sam mislio.
James Marshall Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Sa očajnim prevodima, bar ono što je meni došlo pod ruku.
copkillah Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Mladinska knjiga ima fenomenalne popuste na sjajne knjige. Recimo "Blaga Kine" smo uzeli za nepunih 2k dinara, redovna cena je oko 3.5 čini mi se.
Velocipede Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Sa očajnim prevodima, bar ono što je meni došlo pod ruku. Ovo o čemu Prospero priča su originali... Ja kupio Pearson Addison-Wesley izdanja...
James Marshall Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Ja govorim o Akademskoj knjizi, uzeo Štiglica kod njih i morao baciti nakon 30 stranica.
Moća Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ko je bio na sajmu jesu li cene niže nego na sajtovima izdavača? Hoću da naručim par knjiga a neko mi ide u subotu na sajam pa gledam da li njemu da dam pare ako je jeftinije.
Shan Jan Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ja sam kupio neke knjige za skoro 50% nizu cenu.
James Marshall Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Zavisi od izdavača. Meni se čini da su kod ovih nekih većih čak i jače cijene.
Shan Jan Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 (edited) Laguna/Delfi su davali popust od 20 do 30 posto a cene su bile kao u knjizarama. A kod nekih mini izdavaca mogao si da nalazis knjige i za 50 dindzi. pazario izmedju ostalog i ovo: http://www.babun.net/istocnjacka-ucenja/zen-i-vestina-ga%C4%91anja-iz-luka-eugen-herigel.html Edited October 28, 2016 by Shan Jan
Drkosh Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Ja se tu najviše zadržao. Nažalost, mnoge knjige koje bih posedovao su bile i preko 10k. Postoji i deo gde su knjige na popustu, 800 dinara po komadu. Uglavnom su to stara izdanja, ali ima jako dobrih knjiga. Kupio par komada, ovih jeftinih. :) Što se hrvatskih izdavača tiče, poseban štand ima Fraktura. Iako su cene i 50% niže od cena u HR, opet su za naše prilike poprilične. Postoji i neki "grupni" hrvatski štand. Tu je i Šahinpašić iz BIH. Ne sećam se da sam video izdavače iz CG. hvala! raspitaću se za grupni hrvatski štand :)
Recommended Posts