Аврам Гојић Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Telekom Austria već dugo ovo sprema. najavljivali su još zimus...
nera Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ortak mi radi u VIP-u, mislim da ga cak i testira. Trazili su im (zapravo drzavi) da iskorene sve preprodavce iPhone-a kao jedan od osnovnih uslova, ovo za Ratel mi nije pominjao. Jedini nacin je da im zabrane uvoz, tj. da ne mozes da uvozis iPhone bez dozvole Apple-a. Ali, postoji li zapravo neko ko uvozi legano iPhone u Srbiju, koliko znam takvih nema, eventualno nesto preko Madjara. Vecina iPhone-a koja udje u Srbiju je u privatnoj ili sverc varijanti.
Amos Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Da upravo to. U Austriji se iPhone prodaje recimo u Saturnu ali po dozvoli Apple-a i sa svim pratecim garancijama. Kad to obezbede razni MobiTrendovi moci ce i oni da ga prodaju legit.
renne Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Pa da, kod nas još uvek nema nigde legalnog iphona
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Da upravo to. U Austriji se iPhone prodaje recimo u Saturnu ali po dozvoli Apple-a i sa svim pratecim garancijama. Kad to obezbede razni MobiTrendovi moci ce i oni da ga prodaju legit. i u online storeu
Peter Fan Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Koji piece of shit ovaj iOS8. Uradio upgrade kad je izisao (firmin je telefon, pa me bas i nije bilo mnogo briga, rekoh bolje da isprobam prije nego uradim to na vlastiitom iPadu), i sad telefon sam pravi pozive, orijentacija se zaglavljuje u landscape modu, i td. Sto je najgore ne mogu da uradim upgrade na 8.0.2 jer treba da se uradi preko WiFi, a ne telefon nece da se prikaci na wireless network!?
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Sto je najgore ne mogu da uradim upgrade na 8.0.2 jer treba da se uradi preko WiFi, a ne telefon nece da se prikaci na wireless network!? wi-fi connection problems
Peter Fan Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Hvala, ali prva dva predlozena rjesenja nisu pomogla. Ali, nije vazno. U sledeci ponedeljak dobivam drugi telefon, BlackBerry Z30, god wiling.
ducca Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?yyyy=2014&mm=10&nav_id=907408 crtice: Kod nas se zahteva da se dostavi kompletna tehnička dokumentacija kako bi telo nadležno za ocenjivanje usaglašenosti (u slučaju mobilnih telefona to je RATEL) proverilo da li predmetna terminalna oprema/mobilni telefon ispunjava neophodne uslove da se pusti u promet na domaće tržište. Kad RATEL izda potvrdu o usaglašenosti iPhone 6 sa propisima o radio i telekomunikacionoj opremi, svako pravno ili fizičko lice moći će taj uređaj da uveze u Srbiju, a u tom trenutku će i Vip moći da ga ponudi korisnicima u Srbiji. Na pitanje zašto građani Srbije jos uvek ne mogu da kupe iPhone kod operatera ili prodavaca, RATEL odgovara da je to pitanje za operatere i prodavce, te da su svi mobilni uređaji za koje je podneta uredna dokumentacija dobili potvrdu o usaglašenosti sa Pravilnikom o RiTT opremi.
mraki Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Evo i zvanično. Mogu samo zamisliti kakve će biti cene.
Singer Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Evo i zvanično. Mogu samo zamisliti kakve će biti cene. Šestocifrene
ducca Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jebes iphone koji ce se legalno prodavati u Srbiji Stoga 5s ostaje, jelte. poslednji autentican model...
Tresko Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Doneše mi danas iPhone 6. Posle 4-orke mi nekako čudan, a drugo mi sve izgleda isto za sada.
Aion Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Sad videh da ce izgleda sva tri operatera imati iPhone u ponudi, ali da nisu objavili cene.
mraki Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) Zna li se šta o domaćem app store-u, ima li eventualno kakvih insajd informacija o tome? Edited October 13, 2014 by mraki
Recommended Posts