Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

meni se sve čimi da opisuješ iPod touch...

iPod mini :lol:

Touch je valjda onaj veliki. pod, pad, bem li ga :D

• Replies 2.5k
  • Views 208.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• malo se zeznuo sa mojom zecicom

• Apple jeste izuzetno uspešan baš zato što velikoj većini korisnika otvoren sistem ne treba nikada dok im prednosti zatvorenog sistema olakšavaju, ulepšavaju i produžavaju trajanje korišćenja uređaja t

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

Jailbreak + Activator, SPTouch ili neki sličan tweak?

Pojasni pliz, nisam siguran sta to znaci :) i da, kao sto Vasilije rece, iPod je u pitanju

edit: OK, sad vidim sta je SPTouch, tacno ono sto meni treba u sustini (hvala!), samo je pitanje da li ja mogu jailbreak-ovati iPod mini i nabudziti to? Sve sto nalazim trenutno je za iPhone i iPad.

Edited by hazard

iPod mini :lol:

Touch je valjda onaj veliki. pod, pad, bem li ga :D

sta li ti imas sam Bog zna  :lolol:

poslednji iPod mini je proizveden pre 10 godina i ima click wheel a ne touchscreen...

iPod touch je u sustini oslabljeni iPhone bez mogucnosti telefoniranja ali sa odlicnim DAC-om.

Edited by Грешни Василије

iPod Nano 6, to imam :D

evo ga

iPod-Nano-6.jpg

nano, mini, ko ce ga povatati :D

ako je stvarno iPod mini a ti iz nekog razloga clickwheel zoves touchscrenom, ovo je odlican custom firmware koji ga prakticno pretvara u starinski MP3 player sa pustanjem muzike po folderima

http://www.rockbox.org/

video edit. rockbox ne podrzava Nano 5th

Edited by Грешни Василије

izašao iOS 8.0.2 za šesticu... nešto se krpi

iPod Nano 6, to imam :D

U tom slučaju izgleda da nema ništa od softverskih rješenja i da preostaje samo nešto poput ovog. Prilično sam siguran da ti nisam pomogao :P

Jailbreak + Activator, SPTouch ili neki sličan tweak?

Koja je poenta jailbreak-ovati telefon da bi se dobila slicna funkcija koja postoji u OS. Kroz accessibility moze da se postavi da dosta funkcija (ukljucujuci i pritisak na home dugme) radi sa ekrana, ili glasom, klimanjem glave...

Nisam imao pojma - dosta jailbreak tweakova koristim pa sam znao da postoje zamjene za home taster, a u accessibility meni ne vjerujem da sam ušao više od jednom.

juče se pojavilo u blicu da je vip testirao iphone6 i da je sad ostalo da dobiju dozvolu od ratela.

:blink:

vip? wtf

imao iphone 6+ u ruci

totalno sam razocaran, koliko mi 5s ima genijalan dizjan, toliko ovaj deluje kao samsung note zapakovan u metalno kuciste

Ortak mi radi u VIP-u, mislim da ga cak i testira™. Trazili su im (zapravo drzavi) da iskorene sve preprodavce iPhone-a kao jedan od osnovnih uslova, ovo za Ratel mi nije pominjao.

Zar se nije Telekom hvalio da ce prvi da puste iPhone u promet? Otkud VIP sad...