Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne znam, to mi je izbacio. :unsure:

iPad Air wifi, trenutno na 7.1.2.

Kod mene iPad Air GSM trenutno na 7.1.2 i skoro sam siguran da je bilo ovo 1.1GB.

• Replies 2.5k
  • Views 208.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• malo se zeznuo sa mojom zecicom

• Apple jeste izuzetno uspešan baš zato što velikoj većini korisnika otvoren sistem ne treba nikada dok im prednosti zatvorenog sistema olakšavaju, ulepšavaju i produžavaju trajanje korišćenja uređaja t

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

mogu da telefoniram na ipad miniju

:blink: :blink: :blink:

model je wi-fi only

:Hail:

moze sad i na bilo kom kompu sa Yosemite...

kad mi zvoni tel, javlja se i komp ;)

• Author

cime telefonirate, vajberom?

ne, mislim moze i viber i skype ali ovo ide preko Apple-a, ubudzili su audio call u iMessage

Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu?

• Author

ne, mislim moze i viber i skype ali ovo ide preko Apple-a, ubudzili su audio call u iMessage

koliko me nervira kada ih pregazi konkurencija i vreme, da nije bilo fb messengera, vibera i what's appa ovo bi dobili na sveti nikad

Nemoj da zuris jos. To je bilo juce.

Sad krenuo da odradim i iPad <_<

6ZxVIFn.png

Uh, izgleda da sam srećom ubola prvi momenat, skinula sam i apdejtovala tablet za manje od sat vremena. Možda ima veze i sa manjim brojem korisnika iOsa u Srbiji nego u "vašim" zemljama?

• Author

oklen mi skidamo, jel ima neka punionica u rvackoj?

Jes jebote, moj Apple ID je registrovan na Hrvatsku, skroz sam to zaboravila.

Ja skinuo sinoc bez problema. 15 min za download i otprilike 20 min za ceo update.

U pitanju je iPad Air.

Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu?

ipad mini/samsung tablet je igracka, vrlo korisna. pogotovo ako kupujes manji samsung. mada, ako si gadzet nezainteresovan, kao sto sam kazes, mozda ne bi bilo lose da razmisljas o nekom vecem samsung telefonu, koji bi ti ujedno koristio kao telefon i tablet. da spojis dva u jedan. ipad mozes da koristis najvise zbog interneta, veca rezolucija, bolja vidljivost. npr. zavalis se negde u fotelju, skuvas kafu ili sta vec i forumasis sa isplazenim jezikom u stranu. :D

+ ovo ti moze predstavljati problem. svu muziku i video snimke koje imas, a zelis da ti se nadju u ipadu, moraces da konvertujes u format koji ipad, odnosno apple podrzava. to moze da bude pain in the ass. uglavnom, ljudi koji imaju ipad, imaju i apple proizvode. mislim, nije u nacelu, ali... verujem da ovo znas i sam. no, vidi sa sobom sta ti najvise, tj. koja opcija ti najbolje lezi.

internet, muzika, filmovi, stripovi + neka idiotska igrica

opuštenije nego na kompu

iPad da čitaš pdf-ove, magazine, knjige i stripove like a boss.

+ ostala mlatimudija.

mala caka za ove koji rade update : ako zastitite backup (Encrypt iPhone backup u iTunes), sacuvace vam sve vase lozinke, za mail i ostalo; u suprotnom jok.