hazard Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 meni se sve čimi da opisuješ iPod touch... iPod mini Touch je valjda onaj veliki. pod, pad, bem li ga :D
hazard Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) Jailbreak + Activator, SPTouch ili neki sličan tweak? Pojasni pliz, nisam siguran sta to znaci :) i da, kao sto Vasilije rece, iPod je u pitanju edit: OK, sad vidim sta je SPTouch, tacno ono sto meni treba u sustini (hvala!), samo je pitanje da li ja mogu jailbreak-ovati iPod mini i nabudziti to? Sve sto nalazim trenutno je za iPhone i iPad. Edited September 26, 2014 by hazard
Аврам Гојић Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) iPod mini Touch je valjda onaj veliki. pod, pad, bem li ga :D sta li ti imas sam Bog zna poslednji iPod mini je proizveden pre 10 godina i ima click wheel a ne touchscreen... iPod touch je u sustini oslabljeni iPhone bez mogucnosti telefoniranja ali sa odlicnim DAC-om. Edited September 26, 2014 by Грешни Василије
hazard Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 iPod Nano 6, to imam :D evo ga nano, mini, ko ce ga povatati :D
Аврам Гојић Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) ako je stvarno iPod mini a ti iz nekog razloga clickwheel zoves touchscrenom, ovo je odlican custom firmware koji ga prakticno pretvara u starinski MP3 player sa pustanjem muzike po folderima http://www.rockbox.org/ video edit. rockbox ne podrzava Nano 5th Edited September 26, 2014 by Грешни Василије
braca Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 izašao iOS 8.0.2 za šesticu... nešto se krpi
laser lotus Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 iPod Nano 6, to imam :D U tom slučaju izgleda da nema ništa od softverskih rješenja i da preostaje samo nešto poput ovog. Prilično sam siguran da ti nisam pomogao :P
Aion Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Jailbreak + Activator, SPTouch ili neki sličan tweak? Koja je poenta jailbreak-ovati telefon da bi se dobila slicna funkcija koja postoji u OS. Kroz accessibility moze da se postavi da dosta funkcija (ukljucujuci i pritisak na home dugme) radi sa ekrana, ili glasom, klimanjem glave...
laser lotus Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Nisam imao pojma - dosta jailbreak tweakova koristim pa sam znao da postoje zamjene za home taster, a u accessibility meni ne vjerujem da sam ušao više od jednom.
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 juče se pojavilo u blicu da je vip testirao iphone6 i da je sad ostalo da dobiju dozvolu od ratela.
Zverilla Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 imao iphone 6+ u ruci totalno sam razocaran, koliko mi 5s ima genijalan dizjan, toliko ovaj deluje kao samsung note zapakovan u metalno kuciste
Amos Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ortak mi radi u VIP-u, mislim da ga cak i testira. Trazili su im (zapravo drzavi) da iskorene sve preprodavce iPhone-a kao jedan od osnovnih uslova, ovo za Ratel mi nije pominjao.
Behemoth Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Zar se nije Telekom hvalio da ce prvi da puste iPhone u promet? Otkud VIP sad...
Recommended Posts