Aion Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ne znam, to mi je izbacio. iPad Air wifi, trenutno na 7.1.2. Kod mene iPad Air GSM trenutno na 7.1.2 i skoro sam siguran da je bilo ovo 1.1GB.
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 mogu da telefoniram na ipad miniju :blink: model je wi-fi only
braca Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 moze sad i na bilo kom kompu sa Yosemite... kad mi zvoni tel, javlja se i komp ;)
braca Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 ne, mislim moze i viber i skype ali ovo ide preko Apple-a, ubudzili su audio call u iMessage
Shan Jan Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu?
yolo Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 ne, mislim moze i viber i skype ali ovo ide preko Apple-a, ubudzili su audio call u iMessage koliko me nervira kada ih pregazi konkurencija i vreme, da nije bilo fb messengera, vibera i what's appa ovo bi dobili na sveti nikad
Valk Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nemoj da zuris jos. To je bilo juce. Sad krenuo da odradim i iPad <_< Uh, izgleda da sam srećom ubola prvi momenat, skinula sam i apdejtovala tablet za manje od sat vremena. Možda ima veze i sa manjim brojem korisnika iOsa u Srbiji nego u "vašim" zemljama?
yolo Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 oklen mi skidamo, jel ima neka punionica u rvackoj?
Valk Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jes jebote, moj Apple ID je registrovan na Hrvatsku, skroz sam to zaboravila.
Behemoth Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ja skinuo sinoc bez problema. 15 min za download i otprilike 20 min za ceo update. U pitanju je iPad Air.
hoffnung Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu? ipad mini/samsung tablet je igracka, vrlo korisna. pogotovo ako kupujes manji samsung. mada, ako si gadzet nezainteresovan, kao sto sam kazes, mozda ne bi bilo lose da razmisljas o nekom vecem samsung telefonu, koji bi ti ujedno koristio kao telefon i tablet. da spojis dva u jedan. ipad mozes da koristis najvise zbog interneta, veca rezolucija, bolja vidljivost. npr. zavalis se negde u fotelju, skuvas kafu ili sta vec i forumasis sa isplazenim jezikom u stranu. :D + ovo ti moze predstavljati problem. svu muziku i video snimke koje imas, a zelis da ti se nadju u ipadu, moraces da konvertujes u format koji ipad, odnosno apple podrzava. to moze da bude pain in the ass. uglavnom, ljudi koji imaju ipad, imaju i apple proizvode. mislim, nije u nacelu, ali... verujem da ovo znas i sam. no, vidi sa sobom sta ti najvise, tj. koja opcija ti najbolje lezi.
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu? internet, muzika, filmovi, stripovi + neka idiotska igrica opuštenije nego na kompu
garcia Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 iPad da čitaš pdf-ove, magazine, knjige i stripove like a boss. + ostala mlatimudija.
braca Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 mala caka za ove koji rade update : ako zastitite backup (Encrypt iPhone backup u iTunes), sacuvace vam sve vase lozinke, za mail i ostalo; u suprotnom jok.
Recommended Posts