September 18, 201410 yr Ne znam, to mi je izbacio. iPad Air wifi, trenutno na 7.1.2. Kod mene iPad Air GSM trenutno na 7.1.2 i skoro sam siguran da je bilo ovo 1.1GB.
September 19, 201410 yr moze sad i na bilo kom kompu sa Yosemite... kad mi zvoni tel, javlja se i komp ;)
September 19, 201410 yr ne, mislim moze i viber i skype ali ovo ide preko Apple-a, ubudzili su audio call u iMessage
September 19, 201410 yr Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu?
September 19, 201410 yr Author ne, mislim moze i viber i skype ali ovo ide preko Apple-a, ubudzili su audio call u iMessage koliko me nervira kada ih pregazi konkurencija i vreme, da nije bilo fb messengera, vibera i what's appa ovo bi dobili na sveti nikad
September 19, 201410 yr Nemoj da zuris jos. To je bilo juce. Sad krenuo da odradim i iPad <_< Uh, izgleda da sam srećom ubola prvi momenat, skinula sam i apdejtovala tablet za manje od sat vremena. Možda ima veze i sa manjim brojem korisnika iOsa u Srbiji nego u "vašim" zemljama?
September 19, 201410 yr Jes jebote, moj Apple ID je registrovan na Hrvatsku, skroz sam to zaboravila.
September 19, 201410 yr Ja skinuo sinoc bez problema. 15 min za download i otprilike 20 min za ceo update. U pitanju je iPad Air.
September 19, 201410 yr Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu? ipad mini/samsung tablet je igracka, vrlo korisna. pogotovo ako kupujes manji samsung. mada, ako si gadzet nezainteresovan, kao sto sam kazes, mozda ne bi bilo lose da razmisljas o nekom vecem samsung telefonu, koji bi ti ujedno koristio kao telefon i tablet. da spojis dva u jedan. ipad mozes da koristis najvise zbog interneta, veca rezolucija, bolja vidljivost. npr. zavalis se negde u fotelju, skuvas kafu ili sta vec i forumasis sa isplazenim jezikom u stranu. :D + ovo ti moze predstavljati problem. svu muziku i video snimke koje imas, a zelis da ti se nadju u ipadu, moraces da konvertujes u format koji ipad, odnosno apple podrzava. to moze da bude pain in the ass. uglavnom, ljudi koji imaju ipad, imaju i apple proizvode. mislim, nije u nacelu, ali... verujem da ovo znas i sam. no, vidi sa sobom sta ti najvise, tj. koja opcija ti najbolje lezi.
September 19, 201410 yr Jedno pitanje za mene neukog i gadzet nezainteresovanog - dobio sam vaucer od firme da si kupim telefon. Ako zelim najnoviji samsung moracu malo da dodam ali mogu da kupim neki manji samsung plus ipad 4. E sad, jel moze neko da mi objasni, za sta mogu da koristim taj ipad, da si opravdam sebi kupovinu? internet, muzika, filmovi, stripovi + neka idiotska igrica opuštenije nego na kompu
September 19, 201410 yr iPad da čitaš pdf-ove, magazine, knjige i stripove like a boss. + ostala mlatimudija.
September 19, 201410 yr mala caka za ove koji rade update : ako zastitite backup (Encrypt iPhone backup u iTunes), sacuvace vam sve vase lozinke, za mail i ostalo; u suprotnom jok.