Jump to content

Featured Replies

kazu neki pametnjakovici da treba sacekati sa apdejtom za ipad 2 i ipad mini na iOS 8, any thoughts?

Ako ti je radio ios7, radiće i ovaj. Samo ne treba uraditi upgrade na icloud drive.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• Author

moram prvo da vidim sta mi je uopste u miniju, kupljen je pre godinu i po dana.

moram prvo da vidim sta mi je uopste u miniju, kupljen je pre godinu i po dana.

Mini je isporučivan sa ios6, ukoliko nije kasnije upgradeovan na 7. On će bez problema raditi na 8. Za ipad2 već nisam siguran da li uopšte može i na 7.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

moj je stariji i radi sasma ok, nisam primetio ništa spektakularno.

stariji je od tvog, al cenim da isti hardver imaju.

• Author

Mini je isporučivan sa ios6, ukoliko nije kasnije upgradeovan na 7. On će bez problema raditi na 8. Za ipad2 već nisam siguran da li uopšte može i na 7.

sigurno nije apgrejdovan, to je spansko selo za moju zenu.

hvala!

Meni se poremetio Game Center acc na glavnom nalogu od apdejta na iPadu. :(

Ne mogu da igram DragonVale, izbacuje uz neko obrazloženje da taj acc "nema sliku".

Edited by Valkyrie

Bezumna sporoća downloada. Mislim da ću završiti update u decembru...

Bezumna sporoća downloada. Mislim da ću završiti update u decembru...

hm, meni je bio dugo na nekom čekanju, kad je krenuo, završio je za manje od 40 minuta ceo proces. možda imaš previše aplikacija pa ih prevodi u ios8

Nemam. Kapiram da je u Belgiji jedno 3-4 miliona ljudi grunulo da apdejtuje sva sokoćala danas.

Ne znam za Belgiju, ali u Engleskoj je sinoc celokupan internet saobracaj povecan za 60%.

Radis update direktno na telefonu ili preko kompa? Ovo drugo bi trebalo da ide brze.

Uh, onda moram hitno u night shop da kupim kompjuter :D Nemam kompjuter na gajbi.

Uh, onda moram hitno u night shop da kupim kompjuter :D Nemam kompjuter na gajbi.

Nemoj da zuris jos. To je bilo juce.

Sad krenuo da odradim i iPad <_<

6ZxVIFn.png

kako 2GB? meni 1.1GB...

Ne znam, to mi je izbacio. :unsure:

iPad Air wifi, trenutno na 7.1.2.