Zabalujev Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A jes, magicna sprava, neki dan sedim i pregovaram sa buducim direktorom, a jedva skidam pogled sa njegovog iPhone 4 koji je lezao na stolu
yolo Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Opet Alarm failure leaves iPhone users on snooze ko nasetuje alarm da mu zvoni 1.januara i treba da bude postedjen zvonjave. magicna sprava, lepo ti reko zabalavujev:)
henrik larsson Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A i opet je imaginarni virus napao OS X. Dokle, Tole, dokle
Indy Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Super ideja: With the Eton’s Mobius Solar Charging Case, you can charge your iPhone 4 with no strings attached—get it? Using a monocrystal solar panel that gathers sun ray energy, you can power up your precious gadget quickly the green-friendly way. The sleek case is also durable, will protect your phone, and can double your battery life.
yolo Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 u neverici sam drzao neki najskuplji samsung smart foun juce. istovetni utisak kao sa HTC. da li je moguce da sa onim krsom od ekrana misle da budu konkurencija appleu?
jms_uk Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 u evropi najbolja je mislim francuska, oko 700E.£510, direktno od Apple-a
Amos Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja pazario u Italiji po skupljoj opciji, (659 evrova za simfree), ali sam imao putnika. Radi kao sat, samo cekam jos i jailbreak za 02.10.04Cene za evropu:
banecare1 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 u HK jeste najjeftiniji, ali nema sanse da ga kupis.u kini je zvanicna cena u applestore 580 euro, ali nema na stoku, prodaje se od preprodavaca (sto iz HK, sto iz CN) po ceni oko 650 euro po drugim prodavnicama
yolo Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 u HK jeste najjeftiniji, ali nema sanse da ga kupis.zasto?jel ga ima u singapuru na aerodromu po ovoj ceni?
banecare1 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) zasto?jel ga ima u singapuru na aerodromu po ovoj ceni?ne znam za singapur. zvrcni u freeshop pa pitajedit: pisem da zoves jer sam pre godinu dana potrosio 45 sec da nadjem telefon prodavnice koja mi trebala i jos toliko da dobijem informacijuu HK applestore ga nema zbog preprodavaca currently permanently unavailable - taj status je mesecima. Edited January 8, 2011 by banecare1
Indy Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pise da jeste otkljucana cetvorka: http://www.engadget.com/2010/08/04/iphone-4-unlock-is-now-available/
Indy Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ne mozes s MacBookom da snimas filmove. Hocu reci, ne moze drug.
Indy Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pa mozes da se igras sa iPhone SDK (Google kaze da ima i za Windows). A jeste skup.
Recommended Posts