January 2, 201114 yr A jes, magicna sprava, neki dan sedim i pregovaram sa buducim direktorom, a jedva skidam pogled sa njegovog iPhone 4 koji je lezao na stolu
January 3, 201114 yr Author Opet Alarm failure leaves iPhone users on snooze ko nasetuje alarm da mu zvoni 1.januara i treba da bude postedjen zvonjave. magicna sprava, lepo ti reko zabalavujev:)
January 7, 201114 yr Super ideja: With the Eton’s Mobius Solar Charging Case, you can charge your iPhone 4 with no strings attached—get it? Using a monocrystal solar panel that gathers sun ray energy, you can power up your precious gadget quickly the green-friendly way. The sleek case is also durable, will protect your phone, and can double your battery life.
January 7, 201114 yr Author u neverici sam drzao neki najskuplji samsung smart foun juce. istovetni utisak kao sa HTC. da li je moguce da sa onim krsom od ekrana misle da budu konkurencija appleu?
January 7, 201114 yr Ja pazario u Italiji po skupljoj opciji, (659 evrova za simfree), ali sam imao putnika. Radi kao sat, samo cekam jos i jailbreak za 02.10.04Cene za evropu:
January 7, 201114 yr u HK jeste najjeftiniji, ali nema sanse da ga kupis.u kini je zvanicna cena u applestore 580 euro, ali nema na stoku, prodaje se od preprodavaca (sto iz HK, sto iz CN) po ceni oko 650 euro po drugim prodavnicama
January 7, 201114 yr Author u HK jeste najjeftiniji, ali nema sanse da ga kupis.zasto?jel ga ima u singapuru na aerodromu po ovoj ceni?
January 8, 201114 yr zasto?jel ga ima u singapuru na aerodromu po ovoj ceni?ne znam za singapur. zvrcni u freeshop pa pitajedit: pisem da zoves jer sam pre godinu dana potrosio 45 sec da nadjem telefon prodavnice koja mi trebala i jos toliko da dobijem informacijuu HK applestore ga nema zbog preprodavaca currently permanently unavailable - taj status je mesecima. Edited January 8, 201114 yr by banecare1
January 17, 201114 yr Pise da jeste otkljucana cetvorka: http://www.engadget.com/2010/08/04/iphone-4-unlock-is-now-available/
January 17, 201114 yr Pa mozes da se igras sa iPhone SDK (Google kaze da ima i za Windows). A jeste skup.