Jump to content
IGNORED

iPhone

Recommended Posts

Posted

A jes, magicna sprava, neki dan sedim i pregovaram sa buducim direktorom, a jedva skidam pogled sa njegovog iPhone 4 koji je lezao na stolu :lol:

Posted

A i opet je imaginarni virus napao OS X. Dokle, Tole, dokle :isuse:

Posted

u neverici sam drzao neki najskuplji samsung smart foun juce. istovetni utisak kao sa HTC. da li je moguce da sa onim krsom od ekrana misle da budu konkurencija appleu?

Posted
u evropi najbolja je mislim francuska, oko 700E.
£510, direktno od Apple-a
Posted

Ja pazario u Italiji po skupljoj opciji, (659 evrova za simfree), ali sam imao putnika. Radi kao sat, samo cekam jos i jailbreak za 02.10.04Cene za evropu:iphone-4-costs.png

Posted

u HK jeste najjeftiniji, ali nema sanse da ga kupis.u kini je zvanicna cena u applestore 580 euro, ali nema na stoku, prodaje se od preprodavaca (sto iz HK, sto iz CN) po ceni oko 650 euro po drugim prodavnicama

Posted
u HK jeste najjeftiniji, ali nema sanse da ga kupis.
zasto?jel ga ima u singapuru na aerodromu po ovoj ceni?
Posted (edited)
zasto?jel ga ima u singapuru na aerodromu po ovoj ceni?
ne znam za singapur. zvrcni u freeshop pa pitajedit: pisem da zoves jer sam pre godinu dana potrosio 45 sec da nadjem telefon prodavnice koja mi trebala i jos toliko da dobijem informacijuu HK applestore ga nema zbog preprodavaca currently permanently unavailable - taj status je mesecima. Edited by banecare1
  • 2 weeks later...
Posted

Pa mozes da se igras sa iPhone SDK (Google kaze da ima i za Windows). A jeste skup.