Choda Posted September 18 Posted September 18 On 14.9.2024. at 10:23, kud u maglu Simoviću said: ne znam, od kako je cloud tehnologija preuzela primat u transferu materijala zaista nemam problema sa tim prebacivanjem, par puta sam tako nešto obavio preko wetransfera a možda je i do toga što mi je ceo ekosistem ios Definisi ekosistem?
kud u maglu Simoviću Posted September 18 Posted September 18 22 minutes ago, Choda said: Definisi ekosistem? kućni komp, pokojni tablet, od skora i sat 1
kud u maglu Simoviću Posted September 18 Posted September 18 ne, ne koristim plaćanje telefonom tj satom
Ros Posted September 18 Posted September 18 7 minutes ago, Choda said: Jel si prebacio karticu da placas satom? ja od prvog dana koristim sat za plaćanje. mnogo prakticno, posebno kad si na moru 2
kud u maglu Simoviću Posted September 18 Posted September 18 plaćao sam telefonom neko vreme, a onda za vreme korone sam morao da skidam masku s loca zbog fr-a, i to me je nerviralo, a kod sata mi je smor jer moram da učukavam onaj kod lakše mi da izvadim karticu sad videh da ne daju više ni nalepnicu u paketu apple prop’o
Hamlet Strašni Posted September 18 Posted September 18 Ja preko Inteze plaćam satom samo na dva klika onim dugmetom.
kud u maglu Simoviću Posted September 18 Posted September 18 8 minutes ago, napadaj said: Što ne aktiviraš i otključavanje otiskom prsta? nema od valjda 12ice nikakav taster samo face ili šifra doduše sa satom se nisam nešto preterano zanimao za plaćanje
kud u maglu Simoviću Posted September 18 Posted September 18 sad vidim da mi na mapi pokazuje gde sam parkirao auto 1 1
Ros Posted September 18 Posted September 18 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: plaćao sam telefonom neko vreme, a onda za vreme korone sam morao da skidam masku s loca zbog fr-a, i to me je nerviralo, a kod sata mi je smor jer moram da učukavam onaj kod ja nista ne ucukavam na satu. dupli "klik" i izadju mi sve kartice na satu. kod ucukam jednom kad stavim sat na ruku
Ros Posted September 18 Posted September 18 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sad vidim da mi na mapi pokazuje gde sam parkirao auto meni konacno google maps pokazuje kojom brzinom vozim. ali to nema veze sa iOS18. pre dve tri nedelje nisam imao mogucnost da ukljucim speedometar. parkiranje auta zahteva da je lokacija uvek ukljucena. to moze da jede bateriju
Pokojni Ruxin Posted September 18 Posted September 18 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sad vidim da mi na mapi pokazuje gde sam parkirao auto nije valjda apple to tek sad uveo? 1 1
Ros Posted September 18 Posted September 18 Just now, Pokojni Ruxin said: nije valjda apple to tek sad uveo? uvek si mogao u google maps da oznacis gde si parkirao auto
Yoyogi Posted September 18 Posted September 18 Danas sam vratio firmi iPhone13. Kupio novi, iPhone 15. Jeste kostalo 160,000 dinara. Moje vlasnistvo. Unlocked, kada je tvoj, nema planova (koji dupliraju cenu aparata), unutar Japana pozivi besplatni, mali protok Interneta (moj izbor, , kod kuce na WiFi to ne kosta nista) Da ga uzmes na "plan" , ugovor na 3 godine, kosta te duplo od same cene telefona. Mesecni trosak 4,500 dinara. docomo. Unlocked, taj iPhone radi u bilo kojoj zemlji, bilo cija SIM kartica, to se kupi nakon sletanja, na aerodromu.
Recommended Posts